שיר לי שני
New member
חבילות...
חמותי התקשרה וביקשה (ממש ביקשה) שנגיד לה דברים שאפשר לשלוח לנו בחבילה.
היא אמרה שלא רוצה להחליט על דעת עצמה, אבל מאד רוצה לשלוח לנו.
גם הגיע איכשהו אליה דואר שלי, לא ברור איך, כי נתתי כתובת חלופית לפני שנסעתי...
בכל מקרה, הסברתי שכל מה שחסר לנו כרגע זה חיתולי טטרה, וביקשתי שתשלח.
עבר שבוע, והיא אומרת לאישלי שהיא לא שלחה, כי היא רוצה לשלוח חבילה יותר גדולה,
אז היא מחכה עד שנגיד לה עוד דברים שצריך.
הוא הסביר שוב שלא צריך ולא חסר שום דבר נוסף, ותודה רבה, אבל החיתולים דוקא חסרים מאד ואפילו קצת דחופים.
וגם הדואר שלי שהגיע אליה בטעות די דחוף...
מקווה שהאסימון נפל.
אני בהחלט מבינה את הרצון להרגיש שהיא עושה הרבה בשביל בנה הבכור ונכדותיה הצעירות,
אבל מה לעשות שאנחנו לא צריכים שהיא תעשה בשבילנו מעבר לבקשה הזו (שהיא כמעט יחידה בכל שנותינו כזוג)?
אני גם מבינה שגיסתי דוקא כן מבקשת כל מיני דברים, וככה חמותי רגילה שהיא יכולה לעשות לנכדים חבילה גדו
ואנחנו קצת מאכזבים כשאנחנו (שוב) מסתדרים בלי עזרתה.
אבל בחיאת, הנה, כבר ביקשנו משהו, פעם בהמון שנים. מה הבעיה שלך לעזור כמו שאנחנו מבקשים?
בדרך כלל, כשמדברים על "לעזור כמו שאנחנו רוצים" זה בהקשר של סבתא שעוזרת עם הנכדים, אבל שוברת את החוקים והגבולות.
אבל אפשר לסמוך על חמותי שהיא תמצא דרך חדשה לשים את הרצונות שלה במרכז, ולא לעזור כמו שבאמת צריך.
בינתיים, אם מישהי נמצאת בסביבה שלי (אלפרטה, ג'ורג'יה) ויש לה כמה טטרות מיותרות...
חמותי התקשרה וביקשה (ממש ביקשה) שנגיד לה דברים שאפשר לשלוח לנו בחבילה.
היא אמרה שלא רוצה להחליט על דעת עצמה, אבל מאד רוצה לשלוח לנו.
גם הגיע איכשהו אליה דואר שלי, לא ברור איך, כי נתתי כתובת חלופית לפני שנסעתי...
בכל מקרה, הסברתי שכל מה שחסר לנו כרגע זה חיתולי טטרה, וביקשתי שתשלח.
עבר שבוע, והיא אומרת לאישלי שהיא לא שלחה, כי היא רוצה לשלוח חבילה יותר גדולה,
אז היא מחכה עד שנגיד לה עוד דברים שצריך.
הוא הסביר שוב שלא צריך ולא חסר שום דבר נוסף, ותודה רבה, אבל החיתולים דוקא חסרים מאד ואפילו קצת דחופים.
וגם הדואר שלי שהגיע אליה בטעות די דחוף...
מקווה שהאסימון נפל.
אני בהחלט מבינה את הרצון להרגיש שהיא עושה הרבה בשביל בנה הבכור ונכדותיה הצעירות,
אבל מה לעשות שאנחנו לא צריכים שהיא תעשה בשבילנו מעבר לבקשה הזו (שהיא כמעט יחידה בכל שנותינו כזוג)?
אני גם מבינה שגיסתי דוקא כן מבקשת כל מיני דברים, וככה חמותי רגילה שהיא יכולה לעשות לנכדים חבילה גדו
ואנחנו קצת מאכזבים כשאנחנו (שוב) מסתדרים בלי עזרתה.
אבל בחיאת, הנה, כבר ביקשנו משהו, פעם בהמון שנים. מה הבעיה שלך לעזור כמו שאנחנו מבקשים?
בדרך כלל, כשמדברים על "לעזור כמו שאנחנו רוצים" זה בהקשר של סבתא שעוזרת עם הנכדים, אבל שוברת את החוקים והגבולות.
אבל אפשר לסמוך על חמותי שהיא תמצא דרך חדשה לשים את הרצונות שלה במרכז, ולא לעזור כמו שבאמת צריך.
בינתיים, אם מישהי נמצאת בסביבה שלי (אלפרטה, ג'ורג'יה) ויש לה כמה טטרות מיותרות...