חביב הקהל 2005- הגמר!!!

ליran

New member
עונה

היו כמה סיבוכים כי האתר שרציתי לעלות הוא ממש מיוחד ועל רמה אבל מבטיח בסופו של דבר האתר הזה יעלה

סוכריה16

New member
לא נכון.

אבל אני לא אתכווכח זה שבחרתי את פונצ'ו לא אומר שאני לא מעריצה את אנהי את רואה כמה אני מחורפנת עלייה , וגם עוד מלא כמוני אולי במידה שאתם אוהבים את דולסה. אבל יש פונצ'ו ורצינו אותו גם. רצינו שגם הוא יעלה.

סוכריה16

New member
וסבבה אם בפורום

דולסה אהובה יותר- סבבה נדע עכשיו בתקווה שהרוב יצביעוץ ולי אין בעיות עם זה באמת שלא. לא אכפת לי להיות המעריצה היחידה של אנהי בעולם-

סוכריה16

New member
כי אם היית קורא תהפך גם היית

לוקח ללב. אני לא מבינה מה הם מנסים להוכיח. וזה כל פעם חוזר על עצמו..

ליran

New member
זה לא שהם מנסים להוכיח זה פשוט

כייף לדעת שהמעריצים של דולסה חולים עלייה וגם לאנהי לא חסרים מצריצים פשוט דולסה זכתה ב12 קולות בהפרש ענק ואני אפילו לא הצבעתי כי לא הייתי בפורום והם לא מנסים להוכיח כלום תאמיני לי

x x l

New member
אחי אתה צודק

למה תמיד את חושבת שאנחנו מנסים להוכיח תאמת לא ידעתי שגם הבנות בפורום אוהבות את דולסה כל כך אז בכייף שלנו נכון לירן?

kendygirl

New member
חח אחוות גברים אבל לירן צודק

ואתם הבנים חרמנים רצח מה זה הדברים בקומונה הייתי בשוקק

x x l

New member
הכניסה לבנות לקומונה מסוכנת

מודיעים מראש שם אין גבולות ..................... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוכריה16

New member
טוב סבבה

אבל זה שונה שאתם אומרים ומשווים לאחרים ועושים שכנראה המעריצים לא מעריצים באמת. אני קוראת את זה והכל "בלה בלה בלה"

kendygirl

New member
דיקלה תכנסי

נשמה אני לא השוותי פשוט אמרתי שהמעריצים של דולסה הרב בחרו בה ובנהים היו מצריצים גם של דולסה ועוד מישהו אבל בסופו של דבר בחרו בדולסה נשבעת לך זה ממש לא היה להשוואה ואם נפגעת אני מצטערת מכל ה

x x l

New member
להכי יפה מכולם דולסה ברור

ואני חושב שקנגיגילר צודקת היא הובילה ובגדול מול 8 אנשים מלכהה

r a n e e

New member
דולסה דולסה דולסה דולסה דולסה דולסה

אוביוווווווווווווווווווווו וקנדי את ממש צודקת דולסה הכי אהובה אין על המלכה מטורפת עלייה ברמותתת

TuTyBoP15

New member
לא יודעת למי להצביע../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אבל אממ... נצביע ל....
אממ.. לא יודעת אני כל כך מתלבטת..
אנהי

למעלה