חביב הקהל 2005- הגמר!!!

Hadas 87

New member
חביב הקהל 2005- הגמר!!!

כן, חבר'ה הגענו לגמר, כפי שהבטחתי חח אני גאה לומר לכם שהצביעו 31 אנשים!!! שזה הרבה! וזה מכובד! האמת שיש פה מישהו\י שמוביל\ה באופן ברור חחח אבל הבטחתי גמר כדי לתת סיכוי שווה לכולם ולכן יהיה גמר! זה לא יהיה מי שקיבל 3 קולות כמו שאמרתי כי הצבעתם הרבה וכמעט כל מי שקיבל קולות קיבל 3 ומעלה... כך שאין שום טעם לעלות את כל מי שקיבל 3. לכן החלטתי לעלות 2 שחקנים שקיבלו הכי הרבה קולות. ולהן התוצאות: *תופים* חח חבר'ה כנראה שמישהו שם למעלה ממש אוהב את הוויכוח הזה חחח, העולות לגמר הן לא אחרות מאשר: דולסה מריה ואנהי!!!!!!!!! כן, כן, אז בפעם האחרונה אנחנו נצטרך לבחור בינהן. כמובן שמיותר לציין שלא הולכים לריב ולהגיד כמה השניה פחות טובה אלא רק הולכים לכתוב את השם של השחקנית שאנחנו אוהבים יותר. אז אני מצפה לראות הרבה הרבה הצבעות! כולם יכולים להצביע כמובן לאחת מהן. דולסה או אנהי. אתם בוחרים. מתחילים ע-כ-ש-י-ו! בהצלחה לשתיהן ושהטובה תנצח :)

TuTyBoP15

New member
חחחחחח היא תמיד מאופרת

אולי התכוונת לסוג איפור
חחחחח לדעתי דווקא כן יפה לה השחור...

Pollitaaaaaaa

New member
ANAHI

ברוררררררררררר שאנהי! מושלמתת שלייי כמה אני אוהבת אותה הלוואי היא תזכהה!!!

סוכריה16

New member
יוואו!! אף אחת לא בחרה בפונצ'ו!?

כמה מעליב.. אוקיי.. אני בוחרת כמובן באנהי !!

Hadas 87

New member
ברור שבחרו בו

מי שעלו לגמר זה אלו שקיבלו הכי הרבה קולות, הן לא היחידות אבל שהצביעו להם. אם אתם רוצים את התוצאות של השאר אז בבקשה אין לי בעיה: בנחמין- 4 קולות. פליפה- 2 קולות. לואיסנה- 0 קולות. קמילה- 0 קולות. כריסטופר- 3 קולות. אלפונסו- 3 קולות.

סוכריה16

New member
עדיין . הרבה מעריצות שלו נטשו ברגע

האמת חח.. אני נפגעתי... מצד שני זה טוב שבחרו באנהי עליו חח וגם בדולסה.. אבל עדייןןןןן רציתי שהוא יגיעעע יופי כזה ואישיות כזו לא רואים כל יום..

חחח כרגיל אנהיVSדולסה...חחח../images/Emo6.gif

מזה הצחיק אותי שראיתי אנהי ודולסה חחחחח טוב זה קשה כי אני אוהבת את שתיהן אבל מעריצה את אנהי ויותר אוהבת את אנהי... לכן ללא שום ספק אנהי!

bigmomentom

New member
אנהי הכריזמטית והמוכשרת ../images/Emo47.gif

שחקנית מזן נדיר בהחלט!

kendygirl

New member
דולסה והיא הובילה בגדולללל

לדעתי היא הכי אהובה היא הובילה ובגדול מול 8 אנשים שהיתמודדו הרב הצביעה לההה לנשמה היפה שלי

Hadas 87

New member
נכון

אבל בדיוק בגלל שהיו כ"כ הרבה מתחרים לא בטוח שהיא הכי אהובה, כי יכול להיות שכל אלו שהצביעו לכל 6 האחרים מעדיפים בכל זאת את אנהי על דולסה.. מבינה? בגלל זה עשיתי את הגמר. וההצבעה שלך היא דולסה אני מבינה? חח סבבה, אני רושמת. :)

סוכריה16

New member
את ממש צודקת.

כמו במקרה שלי, של סוניה אולי, ושל פוג'יטה .. חחח הצבענו \כלרבסטופר ופונצ'ו בגלל שהיינו במן קונםלחיקט אבל אנחחנו חולות לע אנהי גם..

kendygirl

New member
נכון אבל זה לא משנה את העובדה

שהיא הכי אהובה כי היו הרבה עמריצים של אנהי שבחרו באחרים אבל המעריצים של דולסה כולם העדיפו אותה כפרות עלייה אבל זה לא משנה זה דווקא סבבה

Hadas 87

New member
בואו לא נתחיל עם זה טוב? חח

אם היא הכי אהובה היא תנצח גם את אנהי וגם את כולם. אין לך מה לדאוג. :) ובבקשההה אל תתחילו לריב כי אז אני ארגיש שזו אשמתי כי עשיתי את הסקר הזה ואני אהיה עצובה. :( חח

ליran

New member
צודקת היא ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

למעלה