תמונה של לאונרדו איזה חמוד הוא אני מתה עליו ועל אחותו בכלל (גמלא אני ישים תמונה)
א אלה פלפלת New member 24/2/03 #21 תמונה של לאונרדו../images/Emo80.gif איזה חמוד הוא אני מתה עליו ועל אחותו בכלל (גמלא אני ישים תמונה)
א אלה פלפלת New member 24/2/03 #22 הנה גמלא ../images/Emo80.gif היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה אני מתה עליה בזמן האחרון הולך לי ממש טוב עליה
הנה גמלא ../images/Emo80.gif היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה אני מתה עליה בזמן האחרון הולך לי ממש טוב עליה
ס סוסה פראית New member 24/2/03 #23 אני רכבתי עליה ביום רביעי ולפי דעתי הלך לי מעולה ונכון היא מהממת וגם לאונרדו...
1 1VeReD New member 24/2/03 #25 נכון../images/Emo9.gif הם נשמות והנה תמונה של האמא שלהם הסוסה הכי נשמה שיש...
1 1VeReD New member 24/2/03 #26 ../images/Emo9.gifנכון הם נשמות פיצ' יש לי תמונה חמודה של ליקו אבל זה עם הרעמה הרוסית לשים? והנה תמונה של אמא שלהם הסוסה הכי נשמה אני מתה עליה
../images/Emo9.gifנכון הם נשמות פיצ' יש לי תמונה חמודה של ליקו אבל זה עם הרעמה הרוסית לשים? והנה תמונה של אמא שלהם הסוסה הכי נשמה אני מתה עליה