חביבת הקהל1

1VeReD

New member
אני מסכימה איתך...

היא באמת רוכבת יפה ויש לה סוס חמוד (הוא אח של הסוסה שאני רוכבת עלייה)

יוווווו איזה חוצפה סתם......../images/Emo80.gif

אני יודעת זה בגלל שצילמתי בחושך כי היה לילה , שני רכבה מאוחר אבל עוד מעט יהיו לי תמונות ממש ממש ממש ממש ממש יפות ששני רוכבת כשאני יוכל אני יעלה אותם. אם תשימו
היא מתאימה את השמיכה הבנדג'ים והחולצה .

תודה!

אלה, אפשר לפרסם תמונות קצת יותר נורמליות שלי כשאני רוכבת??? ובטח שאני מתאימה את הבנדג'ים לשמיכה ולחולצה, אחרת זה לא שווה כלום... תגידי לי רגע, אני נראית לך מג'ואריש (לאונרדו אולי כן...
)??? אפשר לראות את התמונות הממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפות שלי? יש כאלה בכלל? אבל תודה בכל מקרה, שלום.

dearanita

New member
תגידי שני את התחרית שנה שעברה בא'

או ב'? אם התחרית בב' את מכירה סוסה מגבע שקוראים לה הנרי???

אני זוכרת

נכון בקורס אני זוכרת שהתאמת את הבגדים ואת הציוד :היה לך שחור, ירוק כהה, ורוד כזה ועוד כמה זה ממש מגניב וזה ממש מוסיף... הכל בסדר איתך עכשיו מסחינה פיזית??? את יודעת שאני עושה כניראה שנת שירות בכנות

שני ... כנסי ../images/Emo80.gif

אמרתי לך שהמנקה הרטיבה את הכבל ועד שאבא שלי לא יקנה או יחליף את הכבל של המצלמה אני לא יכולה לעלות את התמונות למחשב ולפורום. אני ממש מצטערת אבל אם יש תלונות או בעיות אני לא יפרסם כדי שלא תתעצבנו עלי (זה לא נעים לי)

תשובות...תשובות....

קודם כל, את הבנדג'ים קניתי ברוכב, השמיכה מספרד... האמת שאני קצת מכורה לכל הענין של ההתאמות האלה, זה מגניב לגמרי למרות שמידי פעם צוחקים עליי, אבל מה 'כפת לי? יש לי סט שחור, אדום, ירוק, תכלת, לבן, בנדג'ים אפורים שלא קשורים לכלום, ואפילו סט סגול בדרך... עמית, חזרתי לרכב בערך 3 וחצי חודשים אחרי הפציעה ועכשיו אני פ'סדר, פחות או יותר. מתי מארגנים פגישת מחזור לקורס המגניב שלנו??? ואלה, את חייבת לפרסם עוד תמונות, הרי מה שווה העולם בלי תמונות של לאונרדו המדהים שלי??? (לא אכפת לי מה אומרים עליו, הוא יפה!) באמת תודה, ואם למישהו מפריעה האיכות, את יכולה לשלוח לי במייל. חוצמזה, מי יוצא לתחרות השבת ביגור?

1VeReD

New member
שניייייייייי../images/Emo24.gif

בשבילך תמונה של לאונרדו הוא באמת נשמה (אין מה לעשות זה משפחתי) אני גם רוצה סט סגול

לאונרדו יפה כמו תמיד...

מה לא? ורד תעלי עוד תמונות של לאונרדו או בכלל של הסוסים בחווה

dearanita

New member
שני שמעת שהקדימו את האליפות נכון?

איזה חוצפה מחר אני מתקשר אל ההתאחדות להתלונן.... דניאלה ביקשה ממני תתקשרי גם את ותגידי לחגית... אם כולם יתלוננו אולי יחזירו אותה למאי

למעלה