חבורת הזבל

חבורת הזבל

שלום לכם מועמדים מטעם עצמם, נביאים לרגע, ג'וליאני'ס דה לה שמאטע. מאיפה באתם בעצם? אתה, התת אלוף שעוד לא הבין שאני צריך מישהו שינקה לי את הזבל מהרחוב ולא אחד שיצלח איתי את התעלה, מה הקשר הדרגה שלך לענין העירוני?. ואתם שניכם, אילן ואילנית של הרצליה שמחייכים אלי מכל לוח מודעות מר בללי וגברת פלטי, או ההיפך, שמבטיחים לי ביטול מיסים. למה רק ביטול מיסים? דברו איתי ישר על העברת כסף מזומן מחשבון העיריה אלי לכיס. ואתה יושב ראש ועד ההורים שלמרות שאני הורה כבר הרבה שנים והמון ילדים לא זוכר מתי בחרתי בך לבזבז את זמנך בלהתחבק עם ילדה שנראית כאילו היתה מעדיפה לתרום דם. האמת, לא זוכר מתי בחרתי אותך בכלל. ושלום לך נציג הקבלנים. בוקר טוב, חמש שנים זה המון זמן לישון. אם כבר התעוררת, למה ישר להתמודד? שב רגע, שתה קפה, תתעדכן מה קרה כשלא היית. תתחיל בקטן, אולי לנהל קיוסק. קטן, לא משהו מסובך, אל תבהל. ושלום גם לך דוקטור פחד. אל תכעסי כל כך כל הזמן. נכון שזה מרגיז לראות שעם כל המליונים שאת שופכת גרמן עוקפת אותך בלי למצמץ אבל היי, מה רצית? אנחנו צריכים לבחור מי יוביל את הרצליה לא למי יש את הפרצוף הכי כועס ומבהיל. הבנתי מפירסומייך שיש לך תואר בניהול עיר. תואר זה קצת גזור מתאוריה, אז בואי נסכים שניתן לך להיות ראש העיריה בתאוריה, בסדר? רק תרגיעי קצת את רישפי הזעם מעיניך, את מפחידה ילדים. יש לנו מספיק פחד על הראש. מה שמדהים הוא שהעבמ'ים האלה לוקחים איזה שלושים ארבעים קולות (לא אחוזים) בסקרים, כלומר מישהו מאמין להם. או לחילופין יש להם משפחה ממש גדולה. אז נכון שהצבעות בארץ הן תמיד נגד ואף פעם לא בעד אבל גם כשמצביעים נגד מצביעים בעד מישהו. תעשו שהמישהו הזה יהיה מישהי שכבר הוכיחה שהיא יודעת לעשות.

Tami me

New member
עוד קישקוש של ילד בית ספר

עוד ליצן-יחצן מבית המדרש של בן אליעזר נכון שלצערנו לא הופיעו בבחירות הנוכחיות מועמדים בעלי רמה אבל מתי כן הופיעו? לפני 5 שנים גרמן היתה לא מוכרת ועם רקורד של מורה ויחצנית ועד היום לא למדה איך לנהל הכל פרטאץ וכיסוי תחת אחד גדול מלחמה אינסופית נגד קבלנים ויזמים מינהל מאוד לא תקין - כל פרוייקט נסחב שנים וכל פקיד מחלק מתנות כראות עיניו - שבילים פרטיים בגינות ציבוריות, כבישים כנ"ל ועוד. וראש העיר מחפה! אז באמת אל תטיף לנו יחצן גרמני חדש כי כל אחד מהמועמדים, למרות חוסר נסיונו בניהול עיריה יכול להיות טוב יותר מהמצב הקיים של ביזבוז כספים על פקידות מנופחת, על אוסף גדול של עורכי דין על פרוייקטים מיותרים ועוד והעיר בשיתוק

הבנת הנקרא אוילה

קראי שוב את שורה 2 בתענוג הזה ששילשלה המקלדת שלך. זה הדיוק מה שתענתי. אין מועמדים ברמה. תראי כמה פשוט להגיד את זה בשורה אחת, לא צריך לעטוף את זה בכל כך הרבה זבל. אבל ככה זה, כל אחד עושה מה שהוא טוב בו

Tami me

New member
חבל שאתה כזה סתום הבנה

המקלדת שלי שילשלה מה שלא הבנת מההתחלה. אבל בתור זבלן קשה לצפות ממך להבין משהו. דברי היו מופנים לאחרים ולא לקשי הבנה. נכון שבין המתחרים מול גרמן קשה למצוא כשרונות מיוחדים אבל כנראה הם עדיפים על השארת המצב הקיים! מי שעדיין לא הבין זאת יגלה במהרה כי הוא תקוע בתוך פקקי תנועה אינסופיים ועם פקידות עירונית שרואה בו ייצור נחות ולא יותר ממטרד קטן.

מטה גרמן נלחץ ../images/Emo88.gif

עד עכשיו התעלמו ממה שקורה כאן. עד עתה באו לכאן חצאי דוברים אשר אינם שולטים בחומר, וגם את תורת היחצנו"ת האלימה עדיין לא למדו, אח"כ דיברו כאן כל מיני מנבלי פיות, עכשיו שלחו את מיטב כוחותיהם - להתמודד נגד האמת - אך האמת מנצחת. חמש שנים חלפו ועברו, ולא נוצרה כל תשתית של אמון בין ראש העירייה המכהנת ובין הציבור. יש הישגים, יש מחדלים, אך השורה התחתונה היא חוסר אמון - גם אלה התומכים יתמכו תמיכת אין ברירה. קשר נכון בין מנהיג לבין ציבור, בייחוד לאחר 5 שנים, חייב להתבסס על אמון הדדי - אמון שמנגנון גרמן פגע בו אנושות עוד בימי הבחירות הקודמות, עם סיפור היועץ לעניינים מוניציפאליים, והמשיך עם קשר בלתי תקין עם סלקום, תחת האנטנות הקורנות, עם ניגודי עניינים, מינויים אינטרסנטיים, חריגות שכר, הצגה מטעה של נתוני המאזן, וכלה בכמתבים הידועים לשמצה, אשר המנגנון הזה שלח לכל העיתונים המקומיים, במטרה למנוע פרסומים שונים, ובמטרה לאלץ את העיתונים לפרסם פירסומים אחרים. אמון הוא מילת המפתח - ומנהיג שפוגע במו ידיו או באמצעות קרוביו, ידידיו ויועציו באותו אמון, לא רשאי להנהיג - גם אם בתקופת שלטונו נסללו כיכרות, שופצו רחובות ועלתה הזכאות לבגרות. ולא אסיים בלי לומר כמה מילים טובות. הראל וההורים הם הבחירה שלי. אין להם הרבה כסף - הם לא יכולים לשפוך מיליונים ברחובות - אך הם אלה הראויים, יש להם רקורד מאד מאד רציני של עשייה, יש להם תשתית אמון מאוד מאד מבוססת עם מרבית התושבים, ויש להם את כל הסיכוי לעשות מהרצליה עיר שטוב לגור בה. הראל וההורים הם הבחירה שלי.

EmperorMollari

New member
הראל הוא אדם תוקפני ומפחיד

נתקלתי בו ברחוב ביום שישי האחרון, יחד עם עוד מספר פעילים של יעל גרמן, והאדם פחות או יותר נבח עלינו ושאל בלגלוג ובתוקפנות: "מה קורה במרצ?". אז לראות את עדת הכותבים בפורומים מדברת ככה זה דבר אחד, אבל לראות מועמד ששמדבר ככה זה ממש בושה. על איזו מע' אמון עם התושבים אתה מדבר? אף-אחד לא מכיר אותו, ומי שמכיר - יודע להתרחק. אני גם מכיר מספר אנשים שחברים בוועד ההורים העירוני, או היו חברים בו, ויש להם מעט מאוד דברים טובים לספר על הראל ניסנוב. רובם ככולם תומכים היום ביעל גרמן, כי הם השתחררו מהפומפוזה היחצ"נית של ניסנוב כאילו הוא אחראי לאי אילו מהישגיה של גרמן בחינוך, באנטנות הסלולריות וכן הלאה, והבינו שצריך ללכת עם מי שעושה ולא רק מדברת.

באמת נכנס ללחץ../images/Emo88.gif

הראל תן גאד.
...
.......
........... עם כל המיליונים, הם מתחילם לאבד את העשתונות. הראל הוא האדם הכי סימפטי שאני מכיר. (אגב, גם גרמן אדם סימפאטי) אך מי שצריך באמת לפחד מהראל, זה המנגנון הנוכחי אשר אם ימפה את אזורי התמיכה של הראל - יבין שמדובר ביריב הוגן, ישר, ומאד מאד רציני. הורים
תלמידים
שכונות
מצביעי ליכוד
אנשי עבודה
דתיים ושומרי מסורת
אנשים עם הרבה מרצ
מערביים ומזרחיים (תרתי משמע)
אז מי נשאר לנו? לא הרבה.

drarie

New member
אבו מומו בן 42

כך הצגתה את עצמך ובאותה נימה גם כתבת על זבל : ידידי בזה אתה מבין טוב ולכןתישאר הנושאים ברורים לךאל תחפיש אנשים ותנקה את ראש החבורה שלך. את ממש יורה לכל הכוונים וחושב שתפגע, אל אף אחד דבריך לא מרשימים גם אתה אינטרסנט ואולי יותר מכולם!!!אתה פחדן לא חתמתה בשימך האמיתי, ביקורת על אחרים את גיבור? כואב לקרוא שאדם בן 42 מתבטא בשפה כזו!!!

נפגעתם? אוי. נורא עצוב

בואו נניח לרגע לרגשי הנחיתות המובנים שלכם ונתווכח באופן עניני. תנו לי דבר אחד. לא שבעים. אחד בלבד שעשה מישהו מהעבמי'ם לטובתי כתושב הרצליה ואצביע עבורו. ולמען הסר ספק- להצחיק אותי עד דמעות בקמפיינים אינפנטילים זה לא נחשב.

Tami me

New member
בתור סתום נתקשה לשכנע אותך

וברור למי תצביע (עברת את גיל 17?). אתה רוצה לשמוע על דבר אחד שמישהו מהאחרים עשה בשבילך? אז אנסה להסביר לקשה הבנה כמוך - אף אחד מהם עדיין לא ניהל עיר ולכן איננו יכול לספר שעשה משהו טוב לייצור חביב כמוך. אבל הם באים עם כישורים אחרים ורצון לעשות טוב. לסיכומו של דבר מה יש לנו? - אחת שלא הצליחה לעשות לנו מספיק טוב, וגם נראה שלא תתאמץ בעתיד. - כמה אחרים שמבטיחים להתאמץ לעשות לנו טוב. עכשיו אתם צריכים לבחור - בין חזרה לקיפאון לבין סיכוי לעתיד טוב יותר. אתה בטח לא תבין אבל החברים האחרים כנראה שכן. עכשיו אולי תספר לנו מהו הניק האחר שלך? לא במקרה אורן? שבעת מצוקה מחליף שם ואז יכול לנבל את שפתו חופשית ואולי אפילו להתחרות עם רב היחצנים שלכם, או שזה הוא עצמו (מה מצב הגוגאים?)

[אורן]

New member
שתי הבהרות, ברשותך

הבהרה ראשונה: יש לך בעיה. את מנסה לשכנע אותנו להצביע למועמדים אחרים, שהם לא יעל גרמן, אך את מסתמכת על כך שאנחנו לא מרוצים מיעל גרמן. כלומר, בהנחה שיעל גרמן "לא הצליחה לעשות לנו מספיק טוב"- אז לא נבחר בה. אך זו טעות. מפני שאנחנו מרוצים מיעל גרמן. נכון, זה יקשה עלייך לשכנע אותנו, אבל החיים הם לא בהכרח גן של שושנים. הבהרה שניה: אני ו"לכו לעבוד" לא אותו אדם. ומה לא הייתי נותן כדי להבין איך קישרת בינינו (האמת היא שכלום, כי במחשבה שניה, זה לא באמת מעניין אותי). ולא השתתפתי בדיון על הגוגאים, מפני שכשהיה בשיאו בכלל לא הכרתי את הפורום.

lulla b

New member
גרמן מושחתת???

לא לפי מה שאני ועוד מספר בוחרי פעם ראשונה יודעים...

יש מרץ

New member
עוד חכם בלילה שעובד בעירייה

אנחנו נדבר איתך אחרי הבחירות, ואז נכריח אותך לבלוע את כל פתקי ההצבעה של תושבים שיצביעו עבורנו, מהפתק ה- 40,001 כמובן. בתיאבון

עוד פעם קללות?

רוצים בקללות? לא ילך לכם. לא איתי. מי שהצדק לצידו לא צריך לא לצעוק ולא לקלל, כך לימד אותי אבא. וכן זה היה מזמן. לצערי את גיל שבע עשרה עברתי לפני שנים, אבל תודה על המחמאה. לעניננו. על פי ההגיון שאין לאף אחד מהעבמי'ם השגים כי לא ניהלו עיר עדיין, אפשר למנות אותם ישר לראשות הממשלה כי גם בתפקיד הזה לא כיהנו עדיין. ולמה לעצור שם? מי מתאים יותר לכהונת נשיא ארצות הברית מתת אלוף עוזי רישפי, או איך שקוראים להם. הבא נניח לגידופים. נסו למרות הקושי לענות לי על השאלה ששאלתי. תנו לי דבר אחד שעשו להקת הכלומיניקים למעני כתושב. לא כראשי העיר, לא כאפיפיור, סתם כבני אדם בעלי שאיפות. דבר אחד ואני מצביע עבורם. רק עזבו את הקללות, לא יפה ולא מתאים, למרות שזה נותן לכם אפשרות להציג את רוב אוצר המילים שלכם. חבל לבזבז. תחסכו קצת כי הרי ברור שאין לכם המון מזה. בברכת חברים

Tami me

New member
מי שמתחיל בקללות עונים לו בקללות

אתה עצמך נתת את התשובה לקושיה שלך אבל עדיין אינך מבין את הלוגיקה שבדבר. אם לכל מועמד לנשיאות בארה"ב נאמר לו - לא היה לך עדיין נסיון כנשיא אז את לא מתאים - אף פעם לא יתחלף נשיא. גרמן היתה טירונית לפני 5 שנים אבל הציבור החליט כי נמאס לו מלנדאו ומעדיף חסרת נסיון אבל עם תקווה. היום יש הרבה אנשים מאוכזבים ומחפשים תקווה אצל מועמדים אחרים. כיחצן קטן ומסור אתה קורא למועמדים האחרים "כלומניקים" וזה רק מצביע על רמת גן הילדים שלך ואולי באמת אנחנו מבזבזים עליך זמן. אם עדיין לא הבנת תבקש מחר מהמורה שתסביר לך.

drarie1

New member
אתה סופר מומחה לעבמי'ם!

ותשאר כזה כי זוהי המומחיות שלך, אני מאמין שאת סופר דובר בזה ולכן אתה מציג לנו את המועמדת שלך!

[אורן]

New member
הידעת?

- מפלגת מרצ נכתבת עם צדי רגילה. - אינוס אדם לבלוע פתקי הצבעה זוהי עבירה פלילית. - כאשר ברווז מגעגע, לעולם לא ישמע הד. אין הסבר מדעי לתופעה.

למעלה