חארטה רוקט..

Cגלית

New member
חופשיונת ../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה סקסית מדהימה שלי
שטיח מנומר ומגרגר פורשת לך
איזה כיף שאת פה, לא יורדלי החיוך

מספר פעמים...

ובאף אחת מהן לא ממש עשה לי את זה אבל אולי את צודקת ויש כמה סוגים מישהי פה כתבה על פרפר.. נשמע לי מעניין ... ניסוי וטעיה אמרת מאמצת

אני שונאת רוקט פוקט

מעצבן לי ת'הנאה... אני יותר בקטע של אדומים רוטטים וגדולים, או דולפינים חמדמדים. יש לי חברה שמכורה לפרפר שלה. הוא גם יכול לצאת לטיולים בחוץ ויש לו שלט רחוק שמאפשר למורשים להטריף אותך מרחוק...

אוהבת רוקט!!

אבל באמת אחרי מספר דק' הוא גורם לאיבוד תחושה שם...
מממ מה אתן מציעות כתחליף?? אולי נשנה קצת?

חופ שיה

New member
לא צריך בהכרח להחליף

צריך לדעת להשתמש בו נכון על הדגדגן שלך. לרוב הדגדגן נרדם כאשר יש מגע רציף של הדגדגן עם הרוקט פוקט (הרטט) ולכן יש צורך בניתוק של הרוקט מהדגדגן באופן היצירתי ביותר שתוכלי למצוא ושבמקביל -הדגדגן שלך יאהב. :) מאוד ממליצה על מגע עקיף או על מגע ישיר אבל לסירוגין, אפשר גם ליצור תנועה של נוגע....לא נוגע ...נוגע ...לא נוגע כששניה אחת (או יותר - מה שתבחרי) מפרידה בין הנגיעה לחוסר נגיעה בדגדגן.

אין אין אין על

רוקט פוקט!!!!! סיפור שהיה כך היה....בעצם זה היה רק אתמול.... ירדתי פרועה מלמעלה והוא אומר לי מה את פרועה כזאתי? אמרתי לו היה לי אחלה זיון עכשו עם הרוקט אני גומרת ממנו בשרשרת בשילוב עם דילדו זה יותר טוב מויבי

Cגלית

New member
פינצי

אולי נפגש בקרוב, אני צריכה לראות את השילוב הזה. מוכנה שזה יהיה שוב בג'קוזי ההוא, אי שם במדבר

למעלה