כמה פעמים ניסית אותו ?
האם צעצועים זה חלק רגיל בחייך או חדש ? בעקרון, יש הרבה סוגי רטט ויכול להיות שאת רק צריכה למצוא את זה המתאים לדגדגן שלך. מעבר למציאת רוקט פוקט נכון עבורך, צריך ללמוד להשתמש בו בצורה כזאת שדגדגנך יגיב אליו בצורה הטובה ביותר וזה אומר שיכול להיות שאת צריכה מגע מקוטע ו/או מרפרף,אולי דווקא מגע חזק ורציף ואולי שבכלל לא יהיה מגע ישיר עם הדגדגן, אולי אם תבואי מהצד שלו (ימין ו/או שמאל) זה ירגיש לך אחרת, אולי הדגדגן זקוק לעיסוי במקביל לתחושת הרטט=ניסוי וטעיה. לי לקח די הרבה זמן למצוא את האחד שעושה לדגדג שלי את זה

ולהבין איך הוא עובד עלי. כל פעם שאני משתמשת בו אני מוצאת טכניקה חדשה שמביאה אותי לאורגזמות שונות ולעיתים גם משונות. (גם היום אני קונה צעצועים רוטטים שהרטט שלהן יותר מרגיז את הדגדגן שלי או משאיר אותו אפטי- מנסה לגוון ברטטים ובצעצועים שיש לי ולא תמיד מה שאני קונה זה מה שמתאים לדגדגן שלי) עוד הצעה- בזמן חדירה של איברו של בן זוגך ניתן להשחיל את הרוקט (או כל אביזר רוטט אחר שהומלץ לך) כך שיגע בדגדגן , מה שיכול להגביר את הנאתך מחדירה ולזרז את הגעתך האורגזמה. באון כלי, אני ממליצה תמיד לשלב חדירה עם סוג של אוננות על הדגדגן - זה כשלעצמו יגביר את ההנאה שלך מחדירה. אני באמת חושבת שבכל הקשור לצעצועי מין- זה לא שאיך שמפעילים אותם עלינו אנו נחווה הנאה , בדיוק כמו שלא מההתחלה נהנו מסקס באופן כללי (נהנו יותר מהקונספט) ולמדנו לאט לאט מה עושה לנו טוב ומה לא , לפעמים ההנאה נרכשת ולזה צריך סבלנות וחשק להתעסק עם צעצועי מין. (גירוי נוסף במקביל לצעצועים כגון : סרטים כחולים (למי שאוהב/ת), פנטזיות , לטיפות, צביטות וכו' בשאר איברים שגורמים לנו הנאה מינית (ציצי, פי טבעת, עיסוי קרקפת, ספאנקים וכו') יכולים לשנות את התמונה כולה

. <סקסית - תתחדשי על הפורום ובהצלחה. >