חארטה רוקט..

Cגלית

New member
יקירתי

ויתרתי על הרוקט ועברתי ישר לאצבעות שלו. חוץ מזה, מעדיפה לקנות לך מטען

nerissa

New member
אין ספק..

שיש שפע של אביזרים וכל אחד מתאים לצרכים ולדרישות של מישהי אחרת..
אחרי 6 הריונות וארבעה וחצי לידות משהו נפגע בסף הרגישות של הדגדגן (ומנגד - גידלתי דגדגנים במקומות אחרים בגוף..). כנראה שמשהו נפגע בעצבים שם בעקבות הלידות. בכל אופן - לי מגע עדין ורך לא מענג. הוא כייפי - אבל לא מביא אותי לאורגזמות רק העוצמה של רוקי2 מצליחה. שאר העונג - רק מחדירות עומק יסודיות בכל מיני מקומות אסטרטגיים.
בודאי שהשתמשתי ברוקי בסוף השבוע! לא זוכרת??
אה. אופס. זה סוד?
סתם סתםםם.. אבל מידי פעם יצאתי עם חיוך על הפנים
שיRי שמה לב
נריסה מושכת ללטאות בזנב

Cגלית

New member
איפה אני הייתי בזמן הזה?

ולמה רק שיRי שמה
??? תמיד דופקים תשחורים !!! תיזהרי לא למשוך חזק מידי ללאטה, תמצאי C בקצה

רגע מי זה רוקי? אני הכרתי פעם פליקס

מין יד חשמלית משהו עצבני ביותר - רוטט אחו שילינג אולי רוקי זה אח שלו ?

nerissa

New member
רוקי2 זה דור ההמשך

של רוקי1 שהלך לעולמו לפני כשנה. הפוקט רוקט שלי.

הממ..

לבעיות של שפיכה מהירה יש פתרונות אחרים ורבים לגבי הרגעה סופית - אני בטוחה שאת צודקת, שוב - כל אחת ומה שהיא צריכה ומה שעושה לה את זה וכו'.. הקטע של הגיחה לשירותי בעבודה... נשמע לי מפחיד.. מה עם הרעש? את יכולה לצאת ולראות שמישהו נדבק לדלת עם האוזן..

nerissa

New member
שיהיה לו/לה לבריאות ../images/Emo6.gif

יש עוד כל מיני רעשים בשירותים, you know
דברים כאלה לא מפחידים אותי

nerissa

New member
באמ'שלך!

אחרי שבת מלאה בצו'לנט.. ועוד קצת צו'לנט.. ובאמצע קצת צ'ולנט.. וגם אחרי שיהיה קצת צ'ולנט.. ולנשנש קצת צ'ולנט בין לבין.. שני סירים! שני סירים!!!!!!!!!!! את יודעת כמה צריך לפנצ'ר???? את לא מרגישה כמו בלון?

Cגלית

New member
חחחחחחחחחחחחחח

עכשיו אני מבינה למה אני מרחפת ! <בטח בגלל תוסף הג'חנון
> חוסר צדק, ביצית האכילה אותנו והלכה לזכות בזיינים של עינבר. טפי!

א פרח

New member
מסכימה איתך

גם אני לא אוהבת את הרוקט, הוא פשוט מביא אותי לאובדן תחושה באזור. ממליצה על פרפרון המגע שלו שונה ונעים יותר והיתרון הגדול שלו שניתו להישתמש בו כתוספת עם בן הזוג הוא מחובר אליך עם רצועות עדינות שאינן מציקות ובכך משחרר את הידיים של שניכם לעניניהן. בנוסף בדוגי הוא גם מוסיף גירוי גם לאשכים של בן הזוג בכל פעם שהוא חודר. כך שהוא מומלץ לבד וביחד. תהני.

אויי רוקט

בתור מישהי שאוהבת גירוי דגדגני, ולא מתחברת לרוקט אני מנסה להסיק שאת מעדיפה מגע רך יותר (בניגוד לפלסטיק של הרוקט) ורטט עדין יותר (בניגוד למקדחה של הרוקט..) ויש המון אפשרויות בשבילך! דוגמא אחת - ביצת רטט שנכנסת לתוך דובי/חתול/היפופוטם.. עשויים חומר הכי רך שהרגשת איי פעם - שנקרא סייבר סקין. הדובי/חתול/היפופוטם מעמעמים את הרטט של הביצה ורוטטים בעדינות וברכות מלטפת... נעים!!! דוגמא אחרת - אם את מעדיפה את המגע של אצבעך (או של אצבעו של זה שלידך) ביצת רטט שמתלבשת על האצבע ומרעידה אותה.. ואז את יכולה לשלוט יותר טוב במיקום, בעוצמה.. וכו'.. באופן כללי - יש מגוון חומרים רכים ונעימים ומגוון רטטים ועוצמות שאינן מאיימות (זה גם מה שאני אוהבת..) בהצלחה..

חופ שיה

New member
כמה פעמים ניסית אותו ?

האם צעצועים זה חלק רגיל בחייך או חדש ? בעקרון, יש הרבה סוגי רטט ויכול להיות שאת רק צריכה למצוא את זה המתאים לדגדגן שלך. מעבר למציאת רוקט פוקט נכון עבורך, צריך ללמוד להשתמש בו בצורה כזאת שדגדגנך יגיב אליו בצורה הטובה ביותר וזה אומר שיכול להיות שאת צריכה מגע מקוטע ו/או מרפרף,אולי דווקא מגע חזק ורציף ואולי שבכלל לא יהיה מגע ישיר עם הדגדגן, אולי אם תבואי מהצד שלו (ימין ו/או שמאל) זה ירגיש לך אחרת, אולי הדגדגן זקוק לעיסוי במקביל לתחושת הרטט=ניסוי וטעיה. לי לקח די הרבה זמן למצוא את האחד שעושה לדגדג שלי את זה :) ולהבין איך הוא עובד עלי. כל פעם שאני משתמשת בו אני מוצאת טכניקה חדשה שמביאה אותי לאורגזמות שונות ולעיתים גם משונות. (גם היום אני קונה צעצועים רוטטים שהרטט שלהן יותר מרגיז את הדגדגן שלי או משאיר אותו אפטי- מנסה לגוון ברטטים ובצעצועים שיש לי ולא תמיד מה שאני קונה זה מה שמתאים לדגדגן שלי) עוד הצעה- בזמן חדירה של איברו של בן זוגך ניתן להשחיל את הרוקט (או כל אביזר רוטט אחר שהומלץ לך) כך שיגע בדגדגן , מה שיכול להגביר את הנאתך מחדירה ולזרז את הגעתך האורגזמה. באון כלי, אני ממליצה תמיד לשלב חדירה עם סוג של אוננות על הדגדגן - זה כשלעצמו יגביר את ההנאה שלך מחדירה. אני באמת חושבת שבכל הקשור לצעצועי מין- זה לא שאיך שמפעילים אותם עלינו אנו נחווה הנאה , בדיוק כמו שלא מההתחלה נהנו מסקס באופן כללי (נהנו יותר מהקונספט) ולמדנו לאט לאט מה עושה לנו טוב ומה לא , לפעמים ההנאה נרכשת ולזה צריך סבלנות וחשק להתעסק עם צעצועי מין. (גירוי נוסף במקביל לצעצועים כגון : סרטים כחולים (למי שאוהב/ת), פנטזיות , לטיפות, צביטות וכו' בשאר איברים שגורמים לנו הנאה מינית (ציצי, פי טבעת, עיסוי קרקפת, ספאנקים וכו') יכולים לשנות את התמונה כולה:). <סקסית - תתחדשי על הפורום ובהצלחה. >

א פרח

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מה חשבת להתגנב ככה ושיבוער לך בשקט?

למעלה