חארטה רוקט..

חארטה רוקט..../images/Emo152.gif

מודה.. כל הנסיון שלי באביזרים מסתכם ברוקט פוקט מעפן ממש לא אהבתי, לא התחברתי למגע, לרטט אז בתור מתלמדת מה ההצעות לאשה שחדירה לא ממש עושה לה את זה ומתרכזת יותר בגירוי הדגדגן
ואההה כן.. בוקר טוב ישראל

../images/Emo51.gif אבל עדיין

הייתי רוצה לשמוע מנסיון של בנות אם יש משהו מומלץ במיוחד הכתבה סוקרת את כולם בהצלחה (ועושה חשק על הבוקר
)

בוקר טוב, איך שאני לא אוהב את יום ראשון...

קשה, קשה לי בימי ראשון וזה לא מהיום, עוד מימי הקיבוץ, בית הספר, יום ראשון היה תמיד בעייתי לגמרי. יש שיר, לדעתי של עכברי בום טאון, השרים על כמה הם לא מסתדרים עם ימי שני, שזה כמו ראשון שלנו. מממממ..איך באמת אני מוצא את השיר הזה? אם כבר דיכאון, אז לפחות שיתלוה לזה, מוסיקה משובחת. ובכל זאת, שיהיה יום בהיר וזורח, עד כמה שניתן. נ.ב - באשר לגירוי, דגדגן וחדירות לא מספקות, תשמעי, תקראי, תביני, זה לא את, זה הוא...:) פעם פגשתי אישה שהיה לה דגדגן רגיז, עד שמצאה גבר שידע להרגיע את האזור. רוקט פוקט זה באמת לא משהו,כנראה שאת זקוקה לטיפול אחר, הכל עניין של מגע...:)

לא מסכימה..

חושבת שזה נורא שונה מאשה לאשה יש נשים שהחדירה מרגשת אותן נורא אני לא אומרת שלא אני רק אומרת שהאורגמות היותר שוות באות מגירוי הדגדגן אצלי בכל אופן

ברור, לזה התכוונתי...

מנסיוני, יש בהחלט הבדל באורזמות בין אישה אחת לשניה. בעיקרון, אין ספק שגירוי נכון של הדגדגן, גורם לאורגמה חזקה יותר מחדירה...זה בדוק..:)

ההבדלים בין אשה לאשה..

הם תהומיים אין אשה דומה לרעותה אין דבר כזה!! וחוץ מזה הדגדגן הנשי הוא האיבר היחיד (לגברים אין כזה) שכל ייעודו לענג!!! אז קצת כבוד... ודרך אגב גם אצל אותה אישה... האורגזמות משתנות עם המחזור החודשי שלה... מה שהיא אהבה אתמול יביא לה את הקריזה היום אז זהירות...

מה , אני היחידה שאוהבת אותו?

אני מסתדרת איתו כבר שנים אני קוראת לו זה עם החיסול ממוקד כמה דקות של עונג ולילה טוב עם חיוך.. מבחינתי הוא עושה את העבודה כמו שצריך , כמה דקות ונומי נומי עם חיוך

האמת??

גם אני לא הבנתי למה כל כך הרבה נשים רוצות אותו אז שאלתי ואת צודקת... הוא מעולה לנשים שאין להן זמן או חשק למשחקים ארוכים הן רוצות לגמור וללכת לישון כל אחת ומה שעושה לה טוב !!

nerissa

New member
יקירתי - אל תזלזלי בקטן הזה.

זה נכון מה שאת אומרת.. אבל אני יכולה להציג לך משהו אחר. הוא מציל נפשות במקרים בהם יש בעיות של שפיכה מהירה או בכלל בעיה בה האישה זקוקה להרבה הרבה יותר זמן מאשר לגבר.. שילוב של הצעצוע הקטן הזה, גם לבילוי משותף, להרגעה "סופית" של האישה זה פשוט הצלת נפשות וזוגיות מינית
הוא גם מציל נפשות בעבודה, למשל.. כשאת מחורמנת עד הגג וחייבת להשתחרר.. גיחה לשירותים, התבודדות עם החביב הקטן וזהו. אפשר להמישך לעבוד

Cגלית

New member
גם אני לא חובבת רוקט

הוא מעלה לי תסעיף מ ה ר !!! תגידי, יצא לך להשתמש בו בסופ"ש?

פתאום יש בעיה עם הרוקט?

ממממ...דפנטלי מעניין. בקיצור, בסופו של דבר תגענה למסקנה כי אין כמו האיבר האמיתי..:) חוץ מזה, אם רוקט מעלה לך ת'סעיף, מה מוריד לך אותו? או במילים אחרות, הסבירי, תבארי ואפשר גם דוגמיות...

א פרח

New member
ברור

שאין כמו האיבר האמיתי במיוחד שמחובר אליו גבר כישרוני

ממממ...לכי תמצאי גבר כישרוני..:)

בעיה קשה עם הכישרון את יודעת, למצוא גבר גם בעל איבר שווה וגם כישרוני, זה פחות או יותר כמו לבקש מפולניה, מציצה חמה..:)

א פרח

New member
תתפלא דווקא

כמה כאלה בעברי ובטוחה שיש עוד כמה כאלה בעתידי <א.ש. החוכמה היא לדעת להפיק את הכישרון מכל אחד
>

Cגלית

New member
יש לי 2 כאלה

אחד רגיל ושני שמתאים למקלחת, הם מהירים לי מידי וחסרי רגישות!!! אני אוהבת את השילוב של המגע והחדירה, תנועה מהירה על הדגדגן ממש לא עושה לי את זה. אני מאמינה שאף אחת לא חושבת שאביזרים הם הדבר האמיתי, אבל הם תוסף מדהים ותחליף מדהים. כרגע יש עוד כמה דברים שמעלים לי את הסעיף, אבל, אם אהובי היה פה למשל..

"חסרי רגישות"?../images/Emo12.gif

מה רצית? שיחבק אותך בסוף?
אולי שיכין קפה
אני חושבת שזה אחלה פתרון לWAM BAM THANK YOU MA'M

Cגלית

New member
:-O

את מזכירה לי, שמישהי הציעה לי פעם להכניס לרוקט סוללות חלשות כדי שהתזוזה תהייה נעימה יותר. טוב נו, את בכלל מזקירה לי! בא לך להכי לי קפה???

יש לי רעיון../images/Emo62.gif

את תתני לי מלאי של סוללות חדשות וכשהן ייחלשו אני אעביר אותן אלייך
כי המוטו שלי הוא" סוללות חלשות טובות רק לשעון"

למעלה