חאאאאארות

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אנשים שהם בי עוד ישלטו בעולם

יום אחד.
~אובססיה מוזרה~ נו אבל מה, זה לא כיף להיכנס למייספייס של מישהו יפה כזה ולראות אותו מתנשק גם עם חברה שלו וגם עם עוד איזה אימו סקסי כזה ? כן, זה כיף.

netahaa

New member
אני אסביר לך

רק כי משעמם ליXD יש בו משו כובש... סקסיות בלתי פוסקת שבאלך לטרוף אותו.. במיוחד שהוא על הבמה שר ומרגישים בקול שלו שיש בו משו שביר כזה עדינות... וכן יכול להיות שיש לו מראה קצת נשי אבל זה מה שעושה אותו סקסי בצורה כזאת. זה שהוא מתאפר לא מפריע לי להפך רוב הבנים לא היו מסוגלים ללכת ברחוב עם כזה איפור בראש מורם מבלי שזה יפיע באגו הגברי שלהם. לא ביל לא הומו והוא לא אישה הוא פשוט אחד שנאמן לסגנון שלו מגיל צעיר וצריך לכבד את זה. אם הוא לא הטעם שלך אישית אני מכבדת את זה אבל גם את וכל אלה שצוחקים עליו צריכים לכבד את המעריצות שלהם ולא ללעול להן מה הן מוצאות בו.. זו העלבה והשמצה כלפי המעריצות וכלפי ביל בעצמו. אם הייתי צוחקת על מישו שאת ממש אבל ממש אוהבת ומעריצה לא היית נעלבת? ובכלל למה להגיד דברים כאלה על בנאדם שאתם לא מכירים? אפאחד לא יכול להגדיר את עצמו בחמש מילים אז למה אתם עושים את זה בשבילם? טוב זהו מה שאמרתי הוא בכללי ולא מכוון ישירות אלייך אלא לכל סוגיית "ביל הלסבית" XDD לילה טוב

sweet shir

New member
לא הייתי נעלבת, לא. ואני אומרת את זה אחרי

שהייתי אובססיבית למישהו מפורסם במשך חצי שנה אם לא יותר. שהשמיצו אותו רק חשבתי "פפפ חסרי טעם" או "טוב, דעה שלכם, לא אכפת לי". בסדר, אבל אני מבינה אותך. (כאילו לא מבינה מה את מוצאת בו, מבינה שזה פוגע בך). אם יורשה לי לומר שלדעתי הערצה של מישהו שאת לא מכירה על סמך המוזיקה שהוא עושה או המראה החיצוני שלו מטופשת לדעתי. ואני יכולה להגיד את זה כי ככה אני הייתי כל שנה שעברה, ומאז גדלתי והחכמתי.
אני לא מגדירה אותו, אני אומרת שאם זכר נראה כמו נקבה, לובש בגדים נשיים ומתאפר, זה אומר שהוא טרנסוויסט. זו ההגדרה, למיטב ידיעתי. זה לא אומר שהוא הומוסקסואל (וגם אם הוא כן, למה זה מפריע לך?), וזה גם לא אומר שהוא טרנסקסואל (כנ"ל), אבל הוא אכן טרנסוויסט... אולי הכל זה סתם תדמית, והוא בעצם גבר מאצ'ו וגברי, שלובש בגדים מאוד גבריים ביום-יום, אבל זה מה שאני וכל שאר האנשים שלא מעריצים אותו רואים. את לא יכולה להאשים אותנו, כי זה מה שאנחנו רואים. וזו כבר בעיה שלו, שזו התדמית שהוא יצר לעצמו. כמו שנכתב למטה, סחטיין על האומץ! אבל כאילו, תצפו לתגובות. חפירהXD

netahaa

New member
אממ... חושבת...

חחXD סתם לא זה לא ממש מפריע לי (למרות שזה יהיה יותר קשה לפנטז עליו
חעחע) ולא אמרתי שאני אוהבת אותם בגלל ביל! כמו שאמרתי בהודעה אחרת אני אוהבת פשוט את השירים שלהם. יש לו קול אחד היפים והשאר פשוט יודעים לנגן
ותדעי שכשמעתי אותם בפעם הראשונה אז לא ראיתי איך הוא נראה פשוט שמעתי את מונסון ורק אחר כך חיפשתי אותם ביוטוב... לגבי זה שהוא נראה כמו בת - זה התווי פנים שלו ככה הוא נולד חוץ מניתוח פלסטי אין לו מה לעשות בקשר לזה
הוא מתאפר כי הוא אוהב את זה וזה לא הופך אותו לקוקסינל... זה כמו בת שלובשת בגדים ענקיים ועם תספורת קצרה לא עושה אותה בן (או לסביתXD) תאמת הדבר היחיד שקצת מציק לי (אבל נבליג חח) זה שהוא מאריך ציפורניים, לא בקטע שהוא בן וזה מוזר (אוקי גם
) , אלא בקטע שזה מכוער חחחחחח אה ולא נראה לי שהוא בעצם מצו' גברי כל הקטע באיך שהוא נראה זה שככה הוא אוהב ולא אכפת לו מה חושבים עליו אז אם הוא היה מצו' אז הוא היה מאצ'ו XDD חחחח חפירה יותר גדולהXDD אה וסתם את מי הערצת?

sweet shir

New member
חחח לא אמרתי את זה, פשוט אמרת שאת ממש מעריצה

אותם, אז החוויתי את דעתי על "הערצה". ^_^ קוקסינל זו מילת גנאי דוחה. >: לא אוהבת. ~חוזרת לנושא שלנו~ זה לא הופך אותו לבת, אבל זה הופך אותו לטרנסוויסט (גבר שלובש בגדי נשים). טוב, בסדר, אז הגזמתי.. זה לא כאילו הוא לובש חצאית חח אבל הוא נוהג ללבוש בגדים נשיים ולא גבריים. טרנסוויסט-לייט?
. הוא מנגן על גיטרה? כי אם כן מאריכים ציפורניים בשביל זה... דאגי פויינטר מ"מקפליי". באמת שאין סיבה להערצה, תקופה של טמטום D: (כאילו הוא חתיך, נגן בס מוכשר ובלהקה שאני אוהבת ומתחברת לשירים). אגב, אני אומרת תקופה של טמטום כי הייתי באובססיות קשות ><"

netahaa

New member
חחח הוא חמוד../images/Emo13.gif

חשבתי שטרנסוויסט זה קוקסינל :-O הוא לא לובש בגדי נשים דווקא הלבוש שלו ממש יפה רוב הזמן, כאילו לפעמים הוא לובש דברים מוזרים אבל לא של בנות... מוזרים בכללי
רוב הבגדים שלו ממש יפיםם הוא לא מנגן על גיטרה אבל כל עוד הוא לא עושה בניית ציפורניים זה בסדר
אה וראיתי שדאגי עדיין שוכן בחתימתך חחח

sweet shir

New member
עאע אל תכתבי 'קוקסינל', זו מילת גנאי דוחה. >:

חח זה ממש מפריע לי הקטע הזה.
"כל עוד הוא לא עושה בניית ציפורניים" חחחחחחחחחחח
כע, כי אני עדיין חושבת שהוא חתיך. אבל כפי שאת רואה הוא בסוף הרשימה.

פלאפאל

New member
לא טרנסוויסט, דראג קווין!

והוא לא
למרות שזה יכול היה להיות מצחיק. לג'וני דפ יש סרט שהוא דראג קווין ומיאבי הוא באמת כזה ^^ (כאילו, אם הוא היה חייב לקחת חצאית ולרקוד בשדה עם עגלת סופר וארגז, לפחות שיבחר אחת יפה!) היי, מעריצת-מיאבי-היחידה-שיש-פה, הוא הומו או בי? אני לא ממש מבינה מה הבעיה שלו. נגיד אמרתי לחברה שהקול שלו בסדר או לא משהו, והיא אמרה לי שהוא מודע לזה והולך לשיעורי פיתוח קול. אם הקול שלך לא משהו ואתה מודע לזה אז למה לעזאזל אתה זמר?
לך תנגן על תופי טם טם או משהו. איש מוזר.

sweet shir

New member
הא? למה?

(למה דראג קווין ולא טרנסוויסט, ולמה את חושבת ככה).

פלאפאל

New member
לא נכון

צוחקים עליו כי זה קל וכי זה מצחיק, אז למה לא P: הוא בחר להיות מפורסם, הוא ידע שאנשים יצחקו עליו. בעיה שלו.

Devils Pet

New member
בתלכס, לא ממש אכפת לי איך הוא נראה.

או איך המוזיקה שלהם. אני מצטער להגיד את זה, אבל כל השנאה הזו לט"ה היא בגלל דבר אחד- המעריצות. תעיפו מבט בישראבלוג, תראו מה נהיה, כל בלוג שני "בלוג סיפורי ט"ה" או בלוג של מעריצה או ואטאוור. תעריצו להקה, תהיו ממש חולים עליה, אבל בבקשה, בשקט, תפתחו אתר מעריצים אחד, אל תעשו כלכך הרבה רעש ואת כל ה"ביייל בעלייייייייייייי שלי!!111" ושאר השיט הזה, לאנשים לא היתה בעיה עם הלהקה אם לא היה את כל הדביקות והאכיס סביבם. תסקלו אותי באבנים, אתן מוזמנות.

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif

אני אוהבת טוקיו, אבל שונאת את המעריצות!@#><" בלעדיהן זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב

למעלה