חאאאאארות

netahaa

New member
בלעדיהן הם לא היו מגעים לפופולריות הזאת../images/Emo3.gif

שיש להם עכשיו. אני אישית לא אחת מהמעריצות האלו של בילושששששש אתה בעליייי המושלםםםםםXDD ומבינה שזה יכול להטריד אנשים שמעריצים אותם ככה. אבל העובדה היא שבזכות כל המעריצות (וגם מעריצים אגב) הלהקה כ"כ התפרסמה וזכתה בכמעט כל פרס שאליו הייתה מועמדת. הם ניצחו את לינקין פארק דפש מוש 30סקונדס טו מארס ועוד אחרים והכל בזכות המעריצות (גם אני הצבעתי פעמיים חיחיXD) האם הם באמת יותר טובים מהם? זה כבר עניין של טעם... לדעתי כן כי בלי שום קשר לזה שאני מתה על בילושש אני גם אוהבת את כ-ל השירים שלהם ולעומת זאת בלהקות אחרות אני אוהבת רק מספר שירים מכל אלבוםם סליחה שחפרתי יש לי מסיבה עוד שעה ואין לי מה לעשות בנתיים

Billy Shirs

New member
חצוף!

נבל! נלוז! ביל סקסי ומהמם ומדהים!!! איך אתה יכול להשוות אותו לפרי טרופי כשהוא בכלל אירופאי?!??!?!

פלאפאל

New member
וואי, איזה רעים כולכם.

מה עשה לכם רע. כן, המוזיקה שלו קצת מעצבנת והוא קצת מתלהב מעצמו, אבל הוא בן 18 שממש ממש מצליח, ברור שהוא יהיה ככה. לדעתי הוא דווקא מגניב שכזה. מישהי אמרה לי שמכיתה ב' הוא נראה ככה. תכלס, סחטיין לו שהוא עושה מה שבא לו מאז שהוא בן 8 בערך ולא שם על מה שאחרים חושבים עליו או על מה שהחליטו שהוא צריך להיות. חצי מכם היו מתים להיות ככה. אולי לא להתלבש מוזר ולהיות אנורקסים וזה, אבל כל הכבוד לו על האומץ, לא נראה לי שיש הרבה שהיו מסוגלים.

Billy Shirs

New member
^^

חצי מכם היו מתים להיות ככה. אולי לא להתלבש מוזר ולהיות אנורקסים ולשים טונות של אייליינר ולבלות שעתיים בסידור השיער, ולהיראות ממש כמו בת וכאלה, וממש להפציץ בסטיילינג מוגזם וזה, אבל כל הכבוד לו על האומץ, לא נראה לי שיש הרבה שהיו מסוגלים.

פלאפאל

New member
בסדר, אז הוא יצור.

לפחות הוא לא מתבייש בזה שזה מה שהוא, יותר ממה שרוב האנשים מסוגלים להגיד על עצמם בלי לשקר
ובנינו, גם אנחנו מבלות שעתיים בסידור השיער ושמות טונות של אייליינר, אבל גם מכאיבות לעצמנו נורא בסידור גבות ורגליים וכל מיני דברים אחרים, ועוד טוענות שאנחנו בכלל לא מזוכיסטיות

Billy Shirs

New member
מה את עושה פה?

את לא אמורה להכין אוכל או משהו? אני חייבת להגיד - לוקח לי 7 דקות לסדר את השיער ושתיים לשים מסקרה, חצי דקה לשים ליפגלוס וככה אני מתגנדרתO0. וגבות כבר בכלל לא כואב לי לסדר אז in your face!

פלאפאל

New member
זה כי העצבים שלך בגבות כבר מתים!

הייתי אמורה להכין אוכל, אבל אז הישועה הגיעה בצורת אמא והיא שילחה אותי להעסיק את הקטנים בזמן שהיא מכינה כי רציתי דייסה ואת זה אני לא יודעת להכין, אז היא הלכה לבשל. אז היה לי טיפה זמן, כשהם התחבאו והייתי אמורה לחפש אותם X: כבוד. זה רק אומר שאין לך תלתלים.

Billy Shirs

New member
יש לי ועוד איך!

אני פשוט מסדרת אותם בבוקר, כשהשיער שלי עוד לח מהמקלחת וככה הם נוחים יותר לסידור.

PerfectSP

New member
למה,תלתלים לוקח הרבה זמן לסדר?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

אני בכלל לא מסדרת את השיער שלי><" אני קמה,מסרקת(כי זה תמיד עושים^^) ויוצאתD:

פלאפאל

New member
זה כי אין לך אותם ../images/Emo7.gif

אי אפשר לסרק תלתלים, הם הופכים להיות גוש מנופח ולא-מתולתל בעליל כי פתחת אותם ברוע. וכשאת ישנה עליהם הם נמחצים לגמרי וגם מפסיקים להיות תלתלים (ולסרק בבוקר לא יעזור לך). וגם במשך היום, אם יש קצת רוח, את הופכת לעדנה הכבשה מהקיבוץ פחות או יותר. ואם הם נהיים ארוכים מדי כי לא הסתפרת בזמן אז המשקל של השיער מושך אותו למטה והם שוב נהיים משהו מכוער בין תלתלים-פתוחים-והרוסים לסתם שיער ג'יפה של זקנות. בקיצור, כל בוקר צריך לדחוף את הראש לכיור, לשים מגבת ולחכות איזה רבע שעה שיתייבש קצת (כי תלתלים רטובים ורוח זה כבר יותר מכבשה, זה איזה כבשה מהונדסת גנטית או משהו) ולשים משהו שיגרום להם להשאר כמו שהם כל היום. או שאפשר לקום מוקדם יותר ולהתקלח בבוקר ולא בערב, אבל למי יש כוח לקום לפני שבע?! (חוץ מלשיר)

PerfectSP

New member
XDDD ../images/Emo190.gif

לקום לפני שבע?! אני יוצאת בשבע מהבית כבר

Billy Shirs

New member
הלוואי עליי לקום לפני שבע

מאז שהחלטתי שאני מתחילה לעשות מקלחת בבוקר אני קמה גם לפני שש. ליתר דיוק - 5:35. זה דיי חרא, אבל ככה יוצא שאני ישנה יותר, וגם השיער מסתדר לי יותר טוב ככה. אני יכולה לצאת מהבית עם שיער רטוב, וגם רצוי. אצלי זה לא כמו אצלך (למזלי. לא רוצה להיות מגעילה אבל השיער שלך נשמע כה בעייתי) - כשהשיער שלי רטוב הוא ממש ארוך ומגניב ואצילי כזה. ואז הוא מתייבש. אז החלטתי לנצל את דקות החסד למתי שאנשים יכולים לראות אותו.

פלאפאל

New member
הוא לא עד כדי כך מסובך כמו שזה נשמע P:

אני פשוט מרטיבה אותו בבוקר ושמה את הקרם המגניב הזה של נטורל פורמולה עם הפרסומת המעצבנת, ההיא שמסבירה לכם מה השיער צריך לאכול. היא די מטרידה o_O ואני גרה בירושלים, הרוחות באות אלינו פתאום והן די חזקות לפעמים, ואז צריך קפוצ'ון או שהופכים לעיזה פזיזה שכזאת. בעצם לעיזים אין שיער מתולתל, אז סתם יצאתי לא קשורה. חמש וחצי? רציני? איך את מסוגלת? O: שבע ורבע, וגם זה נורא בקושי! ואני מתחילה בשמונה!

PerfectSP

New member
שבע ורבע את קמה?!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

ס'זונה
אנחנו מתחילים בשמונה, אבל ההסעות בשבע
וגם כן מגיעים בשבע וחצי,חצי שעה בבצפר

פלאפאל

New member
רק יומיים בשבוע ../images/Emo9.gif

בשאר הימים אני מתחילה יותר מאוחר. אההה השחיתות ^^

phrizer

New member
כל הכבוד?

אני לא מכיר אותו אישית אבל הוא נשמע כמו בן אדם נוראי ממה שקראתי באינטרנט, ואנדרו לויד וובר הוא עוד לא אז כשהפרסום סביבו יתחיל להיגמר ואנשים לא יזהו אותו ברחוב אני רוצה לדעת מי לעזאזל תרצה להיות עם בן אדם שמתאר את אשת חלומותיו ככה ("נמוכנה ממנו ב10 ס'מ , אם שיער כהה , ועניים בהירות, אם ידיים כמו עצל תינוק. אני מעדיף שתגור בעיר אחרת או אפילו ארץ..סגנון והמוזיקה שהיא אוהבת לא מעניינים אותי , העיקר שתיהיה משוגעת עליי ולא בגלל הכסף!"), ולא נראה לי שמישהו ייקח לעבודה מישהו שמהתחלה מסביר לו שהוא מצפצף עליו ועל מה שהוא חושב ושהמוטו שלו הוא "חייה את השנייה...". סליחה אם נשמעתי כמו איזה מובגר עכשיו, אבל אלה החיים, ואם הוא לא מבין אותם ככה אז לא, אני לא מעריץ אותו, מצטער. וסליחה למעריצות אם הן נעלבו.

Maddie

New member
נכוון! קקות!../images/Emo185.gif

ביל כזה שוווה!!!!!!!!!!!!!111111111111אחדאחדאחד ביייייללל תעעעשההה לייי יללאאאדיייים#@$&#@!)$@!#!*
לכי תדחפי עפיפונים לפוט.

Billy Shirs

New member
עליתי על הפתרון!

אם נדפוק את הראש בקיר נבין פתאום שביל נורא סקסי בעצם!

למעלה