זרזור

talmeibilu

New member
זרזור

שלום לכולם הייתכן שלעולם לא הצלחתי להוציא
אפילו לא סרדין בזרזור בבוס אני מסתדר מצויין אבל אני קורא כאן דוחות על זרזור וזה עושה לי חשק רב אני יוצא בבוקר מוקדם והיעד זרזור וכרגיל כלום אתם כותבים תקיפה אצלי לא תקיפה ולא כלום אבל אני לא מתייאש לפני כ 4 שנים קניתי בחנות ליד התחנה המרכזית בהרצליה ציוד לזרזור בהרבה כסף לא חסכתי אבל כככלללוווםםם אני ממש מתוסכל דרך אגב נסעתי לחנות בהרצליה לפני כחודש והחנות כבר איננה שם האם מי שהוא יודע לאן עברה החנות המוכר היה מאוד מקצועי בכל אופן הייתי מבקש עזרה ממי שיש לו ט
יפים כאלה ואחרים לגבי הזרזור בתודה ובברכה חג פורים שמח

shragam

New member
הכל עניין של תזמון ומזל. צריך להיות במקום

הנכון בשעות הנכונות.
בזמן האחרון הולך טוב באזור חברת חשמל באשדוד מהמים החמים וצפונה.תגיע לקראת הזריחה או שעתיים לפני השקיעה
לגבי החנות בהרצליה, אם אתה מתכוון למצולות, הם עברו לבני ברק.

הכל

תקשיב אחי אולי אתה בא בזמן לא נכון ואתה לא עם הדמויי הנכון למצב הים וזה גם תלוי איפו אתה עובד

kfir2222

New member
תמשיך לנסות זה יבוא.. אבל ארבע שנים לא להוציא

דג בזרזור פששש יש לך סבלנות! אולי אתה עושה משהו לא נכון...
אם אתה רוצה להצטרף בימי שישי שבת לזרזור באשדוד דבר איתי במסרים.

מבוס לבוס אין כמו בוס

גם אני בוס ,אז אני יכול להבין שאתה די סטטי במיקום הדייג ,והזריקות שלך בדרך כלל מאותו המקום . ואם אתה לא מעלה כלום בזירזור ,עובר לבוס , עד כאן אני צודק ?
אז דע לך שאתה לא לבד בסרט הזה ,יש עוד הרבה אנשים שמנסים אלפי ניסיונות ,אבל לא תופסם .
אני בוס ,אף פעם לא ניסיתי זרזור ,כי אני תמיד נהנה מהדייג שלי ,התמקצעתי בבוס ,לא שרפתי זמן על שטויות ,ותמיד נהניתי ממה שעשיתי .

חומר למחשבה .

נ.ב , תן לי ציוד זרזור חינם וביטוח לתפיסת 10 גומברים ליום , אגיד לך לא תודה לא נוגע .

למעלה