זרוק ת'זקנה

magy

New member
הפרסומת ישנה

וכבר בשנה שעברה דנּו בה בכל מיני מקומות רבות ...וארוכות. מה יש להוסיף?....... תכנה אומר הכל.....על כותביה וצרכניה. יש פרסומות שעושות יותר נזק למפיציה, מאשר תועלת.....

magy

New member
אלמרה.................רואים שאתה

מבין עניין...... כל הכבוד !!!!!!!!

אלמרה

New member
מה שהנסיון בחיים האמיתיים מקנה....

לא יסולא בפז. בעוד בדור הקודם לנו הגיל הזה היה כבר נחשב ל-רגל אחת באדמה, היום זו רק תחילת הדרך לפריחה ושגשוג וכן, אנחנו גם "עושים את זה" (אפילו לא רע בכלל) למרות שילדינו לא היו מאמינים...

אלמרה

New member
להתחיל? להמשיך...

כשכבר אין משכנתאות וטרדות יומיות אפשר פשוט להתמקד בעצמנו ולפרגן לעצמנו ומגלים כי לא אבדה תקוותנו וכוחנו עוד במותנינו וגם מתחת למותניים יש כמה אברים מרתקים...

אלמרה

New member
אחחחחחחח אילו ראית את הבטן השטוחה

של הבחורה שראיתי כעת כשצעדתי על הטיילת .... פשוט פעם לא חשפו מתניים וקו כל כך נמוך של מכנסיים... איך יכולתי לדעת על קיום דברים כל כך יפים אז.. פעם... כשהייתי צעיר...

magy

New member
תגדילי את התמונה

פרסומת אמיתית שיצאה לפני כשנה על ידי חברה להכרויות.....

softy

New member
עד כמה שאני זוכר

זו לא הייתה פרסומת אמיתית, זה היה איזה תרגיל בשיווק והמודעה הזו פורסמה רק בצומת ארלוזורוב על יד הבורסה. ההדים שהיא עוררה הוכיחו שהתרגיל הצליח. פעם גם עשו מסע פרסום אגרסיבי למוצר שבכלל לא היה קיים קראו לו "לימונענע", היה אפילו אחד שתבע אותם בבית המשפט כי הוא חיפש לקנות את המוצר הזה. אחר כך אמרו בעצם למה לא? העם רוצה לימון עם נענע אז למה שלא נכניס את זה לבקבוקים ונמכור, כך יצרו ביקוש למוצר שבכלל לא היה קיים.

גבי 26

New member
לא זוכרת שראיתי../images/Emo11.gif

עכשיו אני אשתדל לשכוח גמכן! אני אומרת לכם, הראש היהודי עם כל הפטנטים שלו, אבל זה, פטנט שפל...

למעלה