ז'ק-אקו' וכמותיות

ז'ק-אקו' וכמותיות

שלום לכולם. כידוע לכם, התחלנו סמסטר חדש ולכן אנו פותחים שוב את הקבוצות של ז'ק. הקבוצות שבינתיים בטוח תפתחנה הן לאקונומטריקה ב' . אם יש אנשים שרוצים לפתוח קבוצה לחומר מרוכז של אקו' א' לקראת מועד ב'- נא להודיע לי במייל. אם יש אנשים שרוצים לפתוח קבוצה לשיטות כמותיות של הולנדר- נא להודיע לי למייל. במידה ויהיו כמות של אנשים שרוצים אנו נפתח את הקבוצות הנ"ל. בינתיים, אלו הזמנים של הקבוצות לאקונומטיקה ב'. נא לכתוב לי לאיזו קבוצה אתם מעוניינים להשתבץ: יום א: 16:15-18:00 או יום ד: 18:00-20:00 תודה והמון הצלחה בסמסטר הקרוב! טל. המייל הוא :[email protected] ***במידה ומישהו ממכם לא קיבל הודעה זאת או את הודעות המחלקה שלנו- נא לשלוח מייל ל:[email protected] בצירוף שם מלא ומסלול לימוד ואנו נצרף אותו לרשימת תפוצה המחלקתית.

תיזהרו מז'ק באקו ב'

א. הוא הולך לזלזל בשיעור ובכם , עכשיו שהוא מיצה את הפדיון הפוטנציאלי שלו מהמחזור שלכם. ב. הוא לא כזה סגור על החומר של אקו ב'. שנה שעברה היו לו טעויות שעלו לאנשים ב"עובר".

zarkawi

New member
ידידי מנהל אתר כלכלה

שמע, א. כשאתה תסיים את התואר הזה, וככה"נ תפנה לייעוץ השקעות בחברה מסויימת, ניתן להניח שמידת הזלזול והציניות שבהן תסביר לגמלאי טרי כיצד ולמה כדאי לו להשקיע את כספו בחברה המעסיקה אותך - תהיה גבוהה לא פחות, ועוד לא הזכרתי את העובדה שחלק לא מבוטל מהדברים יהיו שקר מוחלט לגמרי. תבין, זאת העבודה שלו, הוא מציע את היכולת שלו ללמד, וזה נקרא בשוק - "היצע". ישנם מספר לא מבוטל של סטודנטים שיש להם ביקוש למוצר/שירות זה, וישמחו לרכוש זאת גם אם מדובר ברמת הוראה נמוכה, לפי מה שאתה אומר. אם תרצה - לך אליו, ואם לא תרצה - אז אל תלך, אבל למה אתה מטיל רפש ? בשביל מה אתה מנסה לגזול לו את הפרנסה ? אתה יודע כמה אופציות וזיבולים יש במכונית מרצדס שאף אחד לא צריך, ועדיין אנשים קונים ? ולמה הם עושים את זה ? כי הם רוצים, פשוט מאוד, כי הם רוצים. בתחילת השנה הייתי בשיעור ניסיון של ז'אק, ובסוף השיעור קמה איזה בהמה משנה ג' ושיכנעה את כולם לא להירשם לקורס שלו בכמותיות, מכיוון שהמבחן ממש קל. היא עשתה את זה מול הפרצוף שלו. תאר לך אם אתה היית מנסה לשווק מוצר כלשהו, ואנשים כמוך היו משכנעים אחרים לא לקנות ? אתה יודע עד כמה זה מעצבן ? אין בעיה שתביע עמדה, זה לגיטימי, אבל אתה כאילו בא וקובע עובדה ובטוח שאתה משקר או עושה פיל מנמלה. ב. עשית בדיקה כמה אנשים שלמדו אצל שולי שנה שעברה והשנה, ולא הצליחו לעבור את המבחן בגלל שיטות שלה ? אז למה נגדה אתה לא יוצא ? ומנגד, אני גם יכול להביא לך אנשים שדווקא בגלל מה שהיא לימדה - הצליחו להוציא מעל 80, שזה יפה מאוד. אז מה אתה רוצה להגיד ? תגיד, אם רוזנווסר הייתה מלמדת אותך שיטה לחישוב מטריצה, אבל אתה רשום לקורס של אלטמן, ואז היית נכשל אצלו כי דווקא את ה-PIVOT לא היית יודע, אז מה היית אומר עליה ? שהיא לא יודעת ללמד , שהיא לא מכירה את החומר ? זה בדיוק אותו זיבול שאתה מביא פה. שחחר לחץ אחי

אתה יכול לרחם עליו עד מחר

זו דעתי ודעת רוב מי שהיה בקורס של אקו ב' בשנה שעברה. (ומסתבר שגם דעת בהמה נוספת שהזכרת לעיל) אתה רוצה ? תשכיל מניסיוננו. לא רוצה ? לא צריך. מה זה הקשקוש הזה לגזול לו ת'פרנסה ? מה זה פה לשכת הסעד ? זה עסק רציני. מעורבים פה סכומי כסף גדולים , וסטודנטים שרוצים לקבל שירות איכותי. זכותם לשמוע ביקורת על מנת לקבל החלטה מושכלת, אז אל תזלזל בעמיתיך.

gilat85

New member
הוא לא מטיל רפש ולא גוזל פרנסה

הוא עושה לנו גילוי נאות וטוב שכך. בינתיים גוזלים אותך ואתה עוד אומר תודה ומסנגר שלא לצורך... אם כל כך הרבה אנשים אומרים את אותם דברים אז כנראה שבאמת יש דברים בגו.

o1236

New member
מנהל אתר כלכלה צודק

ז'ק פשוט הטעה באקו ב'!!!!

asafac

New member
כמה דברים

קודם כל, הוא לא מיצה את הפוטנציאל... ל75% אחוז מהמחלקה עכשיו יש אקו' ב'.. (רק 25% עשו אקו' ב' בסמסטר הקודם, ואני מוכרח לציין שאני מרגיש שז'אק עזר לי במידה מסוימת...) דבר שני , בלימוד של אקו' ב' לא הרגשתי שהוא לא סגור על החומר, ואני קיבלתי ציון יפה.. הרבה מעבר לעובר.. דבר אחרון - אל תלכלך, זרקאוי הסביר זאת יפה מאוד לפניי...

moran1131

New member
הוא לא היחיד שאמר את הטענות האלו

שמעתי זאת מהמון אנשים עדיף להקשיב ולהסיק מסקנות מכך.

Moshe972

New member
חוברת מבחנים ועזרה הדדית פה בפורום זה מספיק

מחירים זה היוצא דופן.

השיעורים מתחילים שבוע הבא

יום א-25.5 משעה 16:00 ב502/28 (קרוואן) יום ד-28.5 משעה 18:00 502/28 (קרוואן) התשלום הינו 280 ש"ח. בהצלחה לכולם!

YuviDeus

New member
זה פשוט לא יאומן למה תמיד דופקים אותנו בקרואן

אברם האתיופי.

למעלה