זקוק לעצה

zvsh30

New member
זקוק לעצה

סיימתי תואר ראשון בכלכה וניהול במכללה למינהל והתחלתי לחפש עבודה. התקבלתי לעבודה בבנק- בבק אופיס של ניירות ערך. התפקיד הוא תפקיד תפעולי של ניירות ערך(חלוקת DIV,קניה, מכירה וכו') אני מכנה זאת פועל ייצור של ניירות הערך. השכר לא משהו 5500 ש"ח ותנאים נלווים של עובד בנק (קופות גמל,השתלמות וכדומה). אני כיום עובד בחברה גדולה (לא במקצוע) כבר 6 שנים ומרוויח הרבה פחות 4500 ש"ח. האם כדאי לעכזוב הכל ולקחת את העבודה או לחכות למשהו יותר אטרקטיבי. מודה לכם על ההקשבה.

shay6748

New member
תלוי

אתה רואה במשרה החדשה אפשרות להתפתחות מקצועית? כמה זמן אתה מחפש עבודה? במקום הנוכחי שלך יש אפשרות להשתלב במקצוע כלכלי? למשרה ראשונה לא צריך להסתכל יותר מדיי על הכסף אלא על ההזדמנות להתפתח, כל עוד הם לא מציעים שכר נמוך מאוד (פחות מ-4.5)

zvsh30

New member
כמה זה תלוי?

לא יודע כמה זה יעזור להתפתחות(זה לא כלכלה נטו) אבל מצד שני זה בנק..אז יכול להיות שכן. אני מחפש עבודה בערך חודש וחצי ולא ידוע אם אפשר להשתלב בתפקיד במקום בו אני עובד היום. מכאן שההתלבטות שלי קשה מאוד.

shay6748

New member
תנסה לדבר עם המעסיק

תזכיר לו שאתה אקדמאי ותבדוק אפשרויות ניוד בתוך הארגון. לגבי השאלה - תלוי מאוד. תחשוב על קורות החיים שלך בעוד שנה-שנתיים עם השורה של העבודה החדשה. לאן אתה יכול להתקבל? העבודה שהוצעה לך נשמעת לי כמעניינת וחושפת לשוק ההון - השאלה באיזה רמה.

אין בחברה הנוכחית מחלקה כלכלית?

אם זה גוף גדול אני מניח שיש שם הזדמנויות לאנשים מתוך החברה. לדעתי אל תמהר לעזוב את העבודה בגלל הפרש של 1000 ש"ח. זה עלול להתגלות כטעות. בהצלחה

למעלה