זקוק לעצה..

bighit1

New member
זקוק לעצה..

טוב יצאתי בת"א לאורבן קצרצר וכעבור כמה דרופים נחמדים של מטר וחצי ...התחלתי להרגיש כאב חד במפרק היד. חשוב להדגיש זה כאב אזורי יעני דלקתי. כמובן שאין סיכוי שחזרתי מיד הביתה ...המשכתי קצת מדרגות וכיו"ב. עכשיו אני כותב לכם במקלדת ביד אחת ..(וביד השניה שמתי אותה לנוח במגרה). מחפש מישהו שעבר את החוויה הזאת. והשאלה הנוספת שצצה לי עכשיו..שיש לי מגיני בירכיים של פוקס 911 ואחד מהמגיני ברכיים התפוצץ לי ביום שישי האחרון בכרמי יוסף. יש אפשרות לתקן? להדביק? או חס וחלילה ..לקנות??

מגנים... ../images/Emo31.gif

נניח וחס ושלום היית שובר/ סודק/ מפצח קסדה... האם היית חושב פעמיים אם לתקן/ להדביק אותה? או שמייד היית הולך לקנות איזה Lee Troy פצצתית? מגן שנשבר/ נסדק לעולם אבל לעולם לא יוכל להגן עליך שוב כמו שהגן עליך בנפילה שהזכרת, גם את תדביק אותו עם סילוטייפ+ אפוקסי ותעשה ריתוך. אל תיקח את הצ'אנס ותחליף למגן חדש - האמן לי שמגן חדש יעלה לך פחות מברך מרוסקת בפעם הבאה שתחליט להתרסק.

גם לי זה קרה

היתה לי את אותה הבעיה כשהתחלתי לעשות הרבה באני הופ והדומים לו בתזוזת מפרק כף היד- היתה לי בלוטה מעין שומנית על המפרק עד שיום אחד היה כאב חד והיא נעלמה ( הרופא אמר שהיא כנראה התפוצצה וזה מצוין ). לפי דברי הרופא זה כנראה מאיזשהו אומץ יתר וכדומה- אני לא יודע מה יש לך ואני לא רופא- העצה שלי היא שלא מזיק לקפוץ לרופא. מצד שני אני מושבניק ואותי לימדו שבסוף הכאב נעלם- עד היון הוכיח את עצמו.

drz400e

New member
וגם לי

במיוחד כשאני מתאמן על מנואלז. אני חושב שיש לזה קשר למאמץ הגדול במשיכה. אתה מושך את הכידון לדרופים או מרים עם הפדל לוילי?

למעלה