זקוק לעצה

בודוקאן

New member
איזור רחובות

קודם כל, ברוך הבא. שנית, אני כל פעם נופלת מחדש כאשר מישהו בגילך שואל אם לא מאוחר מידי. מאיפה הרעיונות האלה? אני בטוחה שתוכל למצא את מבוקשך ביותר מאומנות אחת, אני יכולה להתיחס רק לג´ודו, כי רק בזה אני מבינה. התחלתי בגיל 38, וזה נפלא. הבעיה זה למצא מורה טוב, אבל יש כמה. אם איני טועה, יורם הדר מלמד ברשל"צ. אם יש לו בוגרים, אני מאוד ממליצה לך לנסות. אצלנו יש קבוצה נהדרת של מבוגרים, אבל זה קצת רחוק לך, הוד השרון. בהצלחה ותיהנה.

אם אתה זקוק לעוד המלצה: זאב ארליך

מלמד ג´ודו ואייקידו ברחובות. מומלץ מאד!!! האתר שלו (עם טלפוןוכל הפרטים) נמצא בקישורי הפורום.

NinjaHacker

New member
תיקון קטן, אם יורשה לי:

זאב ארליך מלמד אייקידו וקרב מגע. לא נראה לי שג´ודו.

isaacl

New member
האמת היא שהתקנתי,

לפני שפירמטתי את המחשב, אבל מעולם לא השתמשתי בזה. בפעם הראשונה קיבלתי כל מיני הצעות מסוג שהעלה סומק על לחיי וכיביתי את המחשב מרוב גועל. בפורום הזה הסיכון נמוך יותר; צקי בין העיניים מפחיד פחות.

תודה מיתר../images/Emo9.gif

אני לא מלמד ג´ודו. אני מלמד רק איקידו ואיאידו (IAIDO AND AIKIDO) איאידו ביא אמנות לחימה עם חרב -קטאנה. ילדים בלבד לומדים אצלי הגנה עצמית. זה לא הקרב מגע שעושים בכל המקומות אלא קרב מגע שלמדתי מירון ליכטנשטיין. בכל מקרה רק לילדים. איקידו למדתי ביפן אצל קוימה סנסי בקיוטו. מבוגרים לומדים אצלי איאידו וגם איאידו.

ואללה? כל החיים לומדים.

מי כמוני יודע. אולי באמת כדאי שאחזור לספר ביולוגיה של התא...

WhiteSnake 85

New member
למה לא טאי צ´י

אומנם אני לא מהמרכז,ואין לי מושג אם יש שם מכונים של טאי צ´י: אבל לפי דעתי הבקשה שלך דורשת או טאי צ´י או שק איגרוף. חוץ מזה, אף דוג´ו (הכוונה למקום שמלמדים בו |אומנות| לחימה-לא ילמדו אותך לפרוק את זעמך על אף אדם אחר...

יש מורה לאיקידו ברחובות

יש מורה לאיקידו שמלמד מבוגרים וגם זקנים בגילך ימצאו את עצמם בנוח בחברת קשישים בני שלושים וארבעים פלוס. מומלץ !!! את הפרטים שלו תמצא בקלות באתר איקידו ישראל. הנה הקישור: רשימת מורים מ.מ

למעלה