זקוק לעצה

Kernel

New member
לא ענין של מי צודק ומי לא

יש בעיה שמפריעה וצריך להתחשב בעוד אדם שלא בחר להיכנס לסיטואציה שכזאת. לצערי כרגע בלתי אפשרי לעבור לגור ביחד מכורח הנסיבות והמציאות.
ובהחלט שיש גם אחוז של קנאה, לא בה, אלא יותר בקונספט של כמיהה למשהו זהה.
ואתה יודע מה? זה גם בסדר, מי מאיתנו לא מקנא לרגע כשהוא רואה אצל האחר משהו שהוא כל כך רוצה, אוטו חדש? כסף? שיער יפה יותר? אנחנו בסה"כ בני אדם.

Kernel

New member
עדכון בנושא

טוב לאחר כל העליהום שנעשה פה מנושא פשוט יחסית, הרגשתי צורך לעדכן.
אז אתמול בערב נעשתה שיחה ביניהן והסתבר שמעבר לסיבה העיקרית של פגיעה בפרטיות היו סיבות נוספות שלא קשורות בכלל למצב. בסופו של דבר הן הסכימו על דרך שתהיה מקובלת על שתיהן ובזה הסיפור נגמר.
ואיציק תפסיק להיות בחורה ולעשות סרט מכלום, אבל זה בסדר דעתך היא דעתך, לא כל דבר הוא סוף העולם ומתכון לריב ומדון, וכן, כשמדברים ופותחים את הכל על השולחן, מגיעים לשורש הבעיה ורק אז ניתן לפתור ולהתחשב בצורה הטובה ביותר.
ובגלל שכל אחת מהן משלמת על החלק שלה בדירה, חברתי יכלה להגיד לה "זדייני, הוא ישהה בחלק שלי כמה שירצה ולא במרחב המשותף ואין לך מה להגיד בנושא" - אבל לא הייתי תומך בזה כלל וכלל כי אין צורך להתנגח ולהסתכסך בגלל דבר כה פעוט בדיעבד.
אף אחד לא אונס מישהו לעשות משהו שלא נעים לא, או משתלט ובא בטענות. כמו שהסברתי הדבר האחרון שהייתי עושה זה להיכנס בין שתי חברות והדבר היחידי שהיה חשוב לי זה שמכיוון שלשותפה צצה בעיה שמפריעה לה שתרגיש בנוח לבוא עם כל הצעה שמקובלת קודם עליה!, כפי שהיה.

איציק911

New member
שום עליהום ושום סרט אז תירגע

אמרתי את דעתי ואולי לפעמים קצת בדרך בוטה ומצטער אם פגעתי בך....

אבל זאת דעתי ואל תתבאס כי גם אם חבר טוב היה שואל אותי הייתי אומר לו את האמת ואת דעתי.

שיהיה לכם בהצלחה ומקווה שתתחשבו בה וחברה שלך לא יכלה להגיד לה "זדייני הוא ישהה בחלק שלי...וכולי...אלא אם כן היא בהמה ואז גם לך שווה להתרחק מבהמה

הוא צודק כפרע

אתה חופר את דעתך בשכפולים של עשר כמו כוסית פרחית מקריות
.
תלמד לתמצת את הרעיון שלך ולהפעיל פחות אמוציות. זה לא שהוא מזדיין עם חברה שלו כל יום אצלך בדירה שמצדיק 14 פוסטים של גיוועלד, כן?

Bing1000

New member
לישון אצל חברה שלך - מקובל בהחלט

כל אחד משלם עבור חדרו שלו והמרחב המשותף, כל עוד אתה מכבד את המרחב המשותף ונשאר כמה שרק אפשר בחדר של בת זוג, מה מעניין את השותפה את מי שותפתה מביאה לדירה? אין ספק שזה מגיע ממניעים לא הכי טהורים, ואולי לאו דווקא קנאה אלא יותר קנאות לזמן של השותפה (בעיקר אם הן חברות)

כך או כך, עד חמישה ערבים בשבוע זה ריאלי לגמרי ויותר מלגיטימי שתבלה אצלה בבית, כל עוד אתה עושה זאת תוך שמירה על פרטיות ועם כבוד לשותפה הנוספת.

שאף אחד לא יהיה תמים - שותפות היא לא לתמיד, היא זמנית. לא צריך לעשות כזה סיפור מכל דבר.

ולא משנה מי יאמר אחרת, המציאות היא שכך שותפים/ות נוהגים. ולא תמיד זה בני זוג, שותפים לא יכולים לארח חברים שלהם אלא עד 3 פעמים בשבוע?

למעלה