זקוק לעצה

כוכב212

New member
היא לא חברה טובה!!!!

חברה טובה לא הייתה מונעת ממנה לעזוב את הדירה למען האהבה שלה בגלל חוזה טפשי!

ואם הן כאלו חברות טובות אז לדעתי הבעיה היא שהשותפה שלה מרגישה שמאז שנכנסתה לחיה היא מקדישה לה פחות תשומת לב וזה לא נעים לה.

איציק911

New member
לא בטוח שהיא מקנאה ואת לא מכירה אותה

אז חבל שאת סתם כותבת מבלי שראית והכרת כי את עלולה סתם לחמם ולסבך...

Amazona

New member
נכון, אני לא מכירה אותה

אבל הכרתי\שוחחתי\ביליתי עם מספיק נשים בחיי.

Amazona

New member
ובכלל, אני כזאת סחסחנית

בגלל שאני רוסיה מהגליל

זה בגנים שלי, אני לא שולטת בזה.

מה הקשר?

פרטיות זה משהו די בסיסי.
התנהגות פרזיטית היא דוחה בעיניי. אם החצוף הזה ישן אצלה בדירה, אוכל, מתקלח, או סתם נמצא שם יותר מפעמיים בשבוע- שישלם שליש מכל החשבונות.
מי שממש, אבל ממש, לא בסדר בסיפור הזה- היא בת הזוג. היא לא הייתה צריכה לחכות שהשותפה תבקש ממנה למתן את הביקורים, זה מובן מאליו.

Amazona

New member
קודם כל, זאת הדיעה שלי

וזה בסדר אם את לא מסכימה איתי.

שנית, הבחור ציין שהוא מגיע אליה לדירה בשעות הערב ויוצא בבוקר לעבודה,
כמההה מייםם הוא כבבבררר מבזבז.........

לא שהן חולקות אותו חדר ואז באמת צריך להתחשב,
לכל אחת יש חדר משלה, ושתיהן משלמות.

אני לא מבינה את זה, אנחנו לא בגן, למה להכנס לחיים של הבנאדם? למה לבאס?

Kernel

New member
בדיוק

אז רק לשם הבהרה,
אוכל? את כל האוכל שאנחנו מבשלים/מכינים אני קונה בצרכניה למטה לפני שאני מגיע אליה. (וכן פעם אני קונה, ופעם זוגתי קונה)

מים? אני מוכן לשלם על הזרם של הצחצוח שיניים בבוקר (לא אני לא מתקלח אצלה אלא אצלי לפני שאני מגיע, המים בתל אביב לא זולים)

חשמל? אני מודה, אני מטעין את הסלולרי שלי מידי פעם :\ כמה זה יוצא?

גארוטה

New member
נו באמת

אתה מיתמם וזה ממש לא סקסי...

אני רוצה לראות איך אתה היית מגיב עם מישהו זר היה מתנחל בדירה שלך והיית צריך
להיתקל בו/בה כשאתה נכנס לאמבטיה/שירותים/מטבח/סלון...
זה ששניכם לא חשבתם על זה לבד זה עצוב והכי נוח לכם לתרץ את ההערה שלה כקינאה.

Kernel

New member
ההיפך הוא הנכון

אז אני יכול לספר לך שבעברי גרתי עם שותפה שעם הזמן הפכה להיות ידידה טובה, היא הכירה מישהו, ובמשך שלושה חודשים הוא התנחל לנו בדירה.
למען ההגינות השותפה שלי אכן באה ודיברה איתי לפני זה אם זה יהיה בסדר מבחינתי ולי לא הייתה כל בעיה, הסתדרתי עם הבחור.
לא התאפשר לה לצאת מהדירה בזמנו עקב בעיה כלכלית והרגשתי שאם לא אסכים אולי אחבל להם בקשר, מה גם שהיא פנתה אלי בגישה של "הוא אהבת חיי"
יש אנשים שזה מפריע להם, יש אנשים שלא, יש אנשים שמקנאים, יש אנשים שלו, זה בסדר גמור, אנחנו לא רובוטים שמתנהגים אותו דבר.

אבל זה בכלל לא קשור לתמימות, לא הייתי מגיב כמו שהגבתי אם לא הייתי עובר סיטואציה דומה.

זה לא אותו הדבר

גרת עם שותפה שהביאה הביתה גבר, כך שמן הסתם לא נראה שזה הגביל אותך במשהו או גרם לשנות מהרגלך.
אילו היית גר עם שותף שהיה מביא אישה הביתה כן הייתה מתעוררת אי נוחות לגרבץ בנחת כשהיא בסביבה.
אתה מבין?

גבר בדירת בנות הוא נטע זר, אין מה לעשות.

איציק911

New member
יפה ענית לבד..לא כולם אותו דבר

ולדעתי רדו ממנה בנושא הזה בטוח שלא היה לה נעים לבקש ממך וכל הכבוד לה שאמרה לך.

אין לכם מה לשוחח או לשכנע אותה כי זה ממש לא נעים ומיסכנה אתם מעמידים אותה במצב לא נעים.

תנו לה לחיות איך שהיא רוצה ומבינה ונוח לה בבית שלה,זכותה נכון???

הפיתרון צריך להיות או שאתה מסכים למה שהיא אומרת ב100 אחוז מבלי לנסות לדבר ולשכנע כי באמת מיסכנה ואל תעמידו אותה במצב הזה או שחברה שלך שואלת אותה אם היא יכולה למצוא שותפה אחרת במקומה שתהיה מקובלת עליה בשביל שתוכל לעבור לגור איתך ואם לא אז תחכה בסבלנות

איציק911

New member
נראה לי שאתה מתקמצן לשכור דירה עם החברה

וממציא תירוצים כאילו יש לה התחיבות.

הרי אם חברה שלך תבוא ותגיד לשותפה שלה, יש לי מישהי שתחליף אותי כשותפה והיא ממש נחמדה תכירי אותה ואם מתאים לך אז היא תחליף אותי.

ואם השותפה תתחבר ותראה שמתאים לה היא לא תסכים????

איציק911

New member
לא הבנתי?מי נכנס לחיים של מי? :)

הוא נכנס לחיים שלהם ולדירה שלהם והוא מבאס

איציק911

New member
מה את נדיבה כ"כ על חשבון אחרים?

תהי נדיבה על חשבונך .

למה הכפיה הזאת? היא לא רוצה? לאנוס אותה בכוח???

היא קמצנית ולא נדיבה כמוך :) אז???

לדעתי קודם צריך לבקש ולא לקחת מבלי לשאול ואז להגיד כממההה מייםםםם הוא כבררר מבזבזזזז או כמהההה אוכללל הוא כברר אוכלללל...

זאת לא הנקודה אתה צריך קודם לבקש ולא להתנהג בחזירות.

לכל אחד יש זכות מה לתת כמה לתת ולמי לתת

מבינה את השותפה

בשנה שעברה גרתי עם שותפה מספר חודשים כאשר בשלב מסויים היה לה בן זוג קבוע שהיה מגיע כל ערב לדירה ויוצא לעבודה בשעות הבוקר.
בשלב מסויים הנושא מאוד הפריע לי וגם אני ביקשתי שתהיה הפחתה בכמות הפעמים שהוא היה מגיע וזה היה נטו מתוך מקום של צורך בפרטיות שלי ובהרגשת ביתיות שלי לדוגמה, לא אוהבת לקום לשירותים בלילה ולהתחיל להתלבש (אוהבת לישון עירומה), לא מתאים לי להסתובב בערב עם חזייה.
מה גם בחרתי לגור עם שותפה אחת ולא עם שני שותפים, אם הייתי רוצה יותר שותפים מראש הייתי מכוונת לשם.

איציק911

New member
ובטח הרגשת לא נעים שאמרת את זה?

וחשבת בטח יגידו שאני מקנאה וכולי....

ממש לא

היה ברור לגברת שזה נאמר מתוך הרצון שלי לפרטיות וגם אם בא לך לחשוב שזה בא מקנאה זו בעיה שלה ולא שלי, אני רציתי את הפרטיות שלי חזרה

למעלה