זקוק לעצה

Titan24

New member
זקוק לעצה../images/Emo13.gif

היי לכם ולכן, נדמה לי שכבר כתבתי פה על זה פעם, אבל לא ממש קרה עם זה משהו, אז הנה שוב... אני בן 26, הומו מחוץ לארון כבר לא מעט שנים, אחרי מערכות יחסים משמעותיות ונו, גם לא מעט ניסיון מיני. מה שכן, פה ושם ובתקופות יש לי חשק ל...בחורה. החשק הוא לא רק מיני, אבל זה חלק נכבד מזה. כשזה התחיל לפני שנתיים גם עשיתי עם זה משהו ושכבתי עם בחורה בפעם הראשונה והאמת היא שממש נהנתי. מאז יצא לי פה ושם להתמזמז עם כמה בחורות, אבל לא יותר מזה. אני נמשך למעט מאד בחורות ולא מוקף בהרבה ידידות (מעט מאד, למען האמת) כך שאני לא ממש יודע איך לקדם את זה, כי ברור לי שאני רוצה. פה ושם קורה שאני מכיר באיזשהי מסגרת מישהי שמוצאת חן בעייני, וזה מה שקרה לפני כמה שבועות. הכרתי בחורה שממש מוצאת חן בעייני (למרות שהיא בת 19) בקבוצת האייקידו שלי והשבוע הצעתי לה ב SMS (כמה פחדני מצדי:) ) ללכת לשתות ביחד אחרי אחד האימונים משהו , היא כתבה שזה נשמע נחמד וכששאלתי היום אם יש לה זמן מחר אחרי האימון היא השיבה בחיוב. אני כל-כך לא מנוסה עם בחרות שאני אפילו לא יודע אם היא הבינה שאני מציע לה לצאת ואיך בכלל להתייס לכל הסיפור. בקיצור- אחרי החפירה הנוראית, אשמח אם יש לכם בשבילי קצת טיפים, רעיונות ומחשבות שיהיה רק טוב, רועי.

Pitter pan

New member
היי רועי

בכלל לא חשבתי שאני אכתוב בפורום הזה, רק אתמול שאלתי את השאלה הראשונה שלי אבל יש לי צורך עז לעזור לך בתור אחד שחושב שהוא סטרייט. אני נהנה מבחורות יפות, עם ריח כובש, חיוך מיוחד ואינטליגנציה, בחורות זה ללא ספק עם יפה... תזמין אותה לשתות משו, אולי בירה או משו אם היא כזאת (אם אתה רואה שהיא רגועה יותר אז נס או משו), אל תנסה לשכר אותה, אם היא בחורה איכותית היא תבהל ותלך... תשלם עליה כמובן... אל תספר לה ישר על ההיסטוריה שלך, נסה להוציא ממנה מערכות יחסים שהיו לה, אבל נסה לא להגיע לשאלה מצידה על מערכות יחסים שהיו לך... זה יכול מאוד להרתיע בשלב הראשוני... תקסים אותה, תהיה ג'נטלמן, אל תנסה ישר להזרים אותה לבית, לפעמים אנחנו מרגישים נורא גברים אם הבאנו בחורה הביתה בלילה הראשון, שים את האגו הזה בצד.... אם אתה רואה שזה זורם יפה נסה לנשק אותה, וזכור לא לזרוק יותר מדי התלהבות והתרגשות בדייט הראשון, זה מרתיע לשני הצדדים... בהצלחה אחי, גאה בך!!!

למעלה