זקוק לעצה טובה...

Lion fish

New member
זקוק לעצה טובה...

היי לכם, מכיוון שנראה שיש פה אחלה חבר'ה, נראה לי שלכם/ן יהיו תשובות מעניינות. אני בן 24, הומוסקסואל מוצהר, עברתי כמה מערכות יחסים, חלקן ארוכות יותר וחלקן פחות, בעל נסיון מיני שאפשר להגדירו כעשיר, כך נדמה לי. אני מאד מאד רוצה להתנסות גם עם בחורה (לצורך ההבהרה, מעולם אפילו לא התנשקתי עם בחורה) והעניין הוא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל. מעטות הבחורות שמוצאות חן בעייני ושמושכות אותי, ויותר מזה- אני לא ממש "מתורגל" בעסק, הרי עם גברים זה יותר פשוט, יש אטרף
אני יודע שיש בחורות שאני מוצא חן בעינייהן, וכבר קרה לא פעם שקיבלתי מחמאה ופניה כזו או אחרת, ואני עדיין לא יודע מה עושים, איך זה הולך. זה לא שאני רוצה רק סקס, הרי את זה לא ממש בעיה "להשיג", אני מעוניין לנסות יותר מזה. מה דעתכם/ן?

soul on fire

New member
ברוך הבא ../images/Emo39.gif

קודם כל יישר כוח על היוזמה, מעטים האנשים שאני מכירה שרוצים ומוכנים להתנסות גם עם המין השני למרות ההעדפה הברורה. אני חושבת שלהתחיל עם בת/בן פועל פחות או יותר אותו עיקרון ולכן החלק ההתחלתי יהיה פחות או יותר אותו הדר רק ראה הוזהרת הנקבות פחות נחמדות והרבה יותר בוחנות לכן אל תתבאס על אי ההצלחה. אם ידוע לך על בנות שאתה כן מוצא חן בעינייהן נסה לדבר איתן ותיראה לאן זה מתפתח משם, שיהיה לך המון בהצלחה! וכמובן שאתה מוזמן להשאר גם לאחר ההודעה ואפילו להגיע למפגש אבל בנהתים אתה מוזמן לקבל
ותהרווח...

uvita

New member
יש לי שאלה

פרט לסקרנות, אני לא מבינה למה אתה רוצה להתנסות, בייחוד כשאתה מציין שזה לא מטעמי סקס בלבד, אתה חושב שמשהו יתפתח מזה? אני לא שופטת או חושבת שזה לא רעיון טוב, רק מסקרן אותי לדעת...

Lion fish

New member
אני בהחלט חושב

ואולי אף מקווה, שיתפתח מזה משהו שהוא לא רק סקס.

Lion fish

New member
עוד משהו בעניין הזה

בסופו של דבר, כמה רע שזה נשמע, גם אני רוצה סוג של חיים יותר "נורמלים". אני האדם האחרון שאפשר להאשים אותו שהוא עושה דברים מתוך הרגל חברתי, או שיש לו דעות קדומות בעניין של חיי זוגיות הומוסקסואלים. אבל אני לא יכול להגיד שלא חסרה לי זוגיות "רגילה", עם בחורה שאפשר לבוא איתה לערב של החבר'ה בעבודה.

LudaGirl

New member
לך על זה..

אני מבינה שזה נראה קצת מוזר, אבל לא נראה לי שזה שונה מלהתחיל עם גברים.. אם בכלל, אפילו יותר קל. רק אם יקרה מצב ובו תהיה בסיטואציה אינטימית עם מישהי, באמת שכדאי שתסביר לה את מצבך..

היי Lion fish !

אולי זה כבר לא רלוונטי אבל בכל זאת ..
כל הכבוד לך שהחלטת לנסות גם את הצד השני .. חח כמו שמיכל אמרה .. בנות זה עם מסוכן .. מניסיון חחחח ^-^ אמממ.. בהצלחה רבה רבה רבה .. אני בטוחה שהרבה בנות ישמחו לקפוץ על ההזדמנות חח ..
טוב רגע של פאנגירל .. איזההה חמודדדדדד .. חח ..
תמשיך לכתוב בפורום ... חח

Lion fish

New member
תודה!!

ואיפה כל הבנות האלה שיקפצו על המציאה? למה אני לא מוצא אותן?!:(

Lion fish

New member
יש בזה משהו../images/Emo13.gif

אלא אם אני רוצה לחגוג את החג השני בכלא נפחא:)

בידיוק .. למרות שתכלס

אם אני לא מתלוננת לא יכולים לעשות לך כלום .. אבל יש לנו מדינה משוגעת אז לך תדע ..

למעלה