זקוק לעזרתכן/ם

Gilliana

New member
מסכימה איתל במליון אחוז ועכשיו...

... השאלה היא מה עושים עם זה. להלחם בטחנות רוח כמו דון קישוט או להיות גיבור בלתי נלאה כמו מאלדר?

וכאן נשאלת השאלה

כשידוע לנו איך נגמר הפרק האחרון האם לא נראה כאילו מאלדר גם הוא דון קישוט הלחם בתחנות רוח? או כמו שהוא עצמו אמר מנסה לתפוס מפלצות עם רשת פרפרים? האם אפשר בכלל להלחם בזה? האם בכלל אפשר לנצח? קונספירציות לעולם לא ייגמרו שחיתות לעולם לא תמות המלחמה האמיתי היא לחשוף אותן.

Gilliana

New member
כי יצר האדם רע מנעוריו ../images/Emo63.gif

וכל עוד האדם יהיה קיים - יחד עמו יתקיימו השקרים, הקונספירציות ושאר הזוועות שאנו מכירים מההיסטוריה וגם מימינו אנו.

1Shir

New member
מכיוון שאני אפילו עוד לא בת 23

אני לא יכולה לתת לך להגיד את זה
עבורי, חלק מהאמונה זה להאמין בעצמי, ובאדם. נכון שלבני האדם יש עוד הרבה לאן להתקדם, אבל אני מאמינה שאפשר להתקיים גם ללא רוע ושקרים. למעשה, אני לא מבינה איך אפשר לחיות בלי להאמין בזה

1Shir

New member
נכון... אבל רק בשביל להבהיר-

הפרצופים הם בגלל שאני יודעת שזה נשמע אידיאלי ואולי נאיבי, אבל בהחלט התכוונתי למה שכתבתי...

אריק1966

New member
שיר כפי שכתבה גיליאנה

אני גם בגילך הייתי עם אידיאולוגיה ולהט ואמונה,אבל המציאות הוכיחה ש"רע וטוב לו..וטוב ורע לו"...והלוואי שתזכי לחיים טובים בדרך טובה כי תמיד יהיה מי שידאג להוריד לנו את המוטיבציה וה"מישהו" הזה הוא השילטון המושחת!

1Shir

New member
בחיים גם צריך לדעת למי לתת מספיק

חשיבות ברמה שהוא יכול להרוס לנו דברים, ולמי לא. אני אומרת, fuck the shilton... יש מספיק מקומות בחיים שבהם הוא לא יכול לפגוע לנו.

Gilliana

New member
אפשר? בודאי שאפשר!

ובהחלט צריך לשאוף לכך, ועל כל אחד מאיתנו מוטלת המשימה לתרום את חלקנו. ואני מאד, אבל מאד מקווה שאת לא תתאכזבי באמונתך זו - אבל כשאני נזכרת בעצמי בגיל שלך, גם אני חשבתי די כמוך. לצערי נסיון החיים לימד אותי שלא תמיד הדברים תלויים בנו...

אני חושבת שבסופו של דבר

אפילו מאלדר הבין שאי אפשר לשנות את הגורל אבל הוא האמין כי יש תקווה... וזה טיבה של אמונה כי כל עוד יש חיים יש תקווה. זה המשפט האחרון שהוא אמר (לנו) וזה היופי באמונה כי למרות שהוא ידע שאי אפשר להלחם יותר ושהוא לעולם לא ינצח הוא לא הפסיק להאמין בתוך תוכו וזה מה שנותן לו את הכח להלחם וזה צריך להיות בכל אחד מאיתנו ולא בהכרח בנוגע לקונספירציות ושחיתויות כי אולי אי אפשר לשנות את האנושות אבל אפשר לנסות.... שיעור חשוב שלמדתי מתיקים..

אריק1966

New member
וכאן תשובתי הצנועה

לדעתי אין במי להלחם מכיוון שהשילטון והמשפחות העשירות בארץ,ידרסו כל אחד/ת שינסו להלחם. אישית אני חי בתחושה שחבל על האנרגיה כי זו מלחמה אבודה,אבל יחד עם זאת אני משתדל לחיות את חיי בשקט ולא להתווכח כמו פעם. וסיכם זאת הכי טוב מי אם לא "גרון עמוק"(אם אני זוכר נכון...)שאמר למאלדר : TRUST NO ONE

Gilliana

New member
וזה בהחלט המוטו שלי בחיים ../images/Emo45.gif

רק תיקון קטן - גרון עמוק אמר את הדברים על ערש דווי (לאחר שנורה) לסקאלי דווקא...

למעלה