זקוק לעזרתכן/ם

אריק1966

New member
זקוק לעזרתכן/ם

אחד הפרקים הכי טובים לדעתי היה הפרק,שבו מאלדר מסתובב בבולטימור,ונעצר ע''י החברה מ"רצח מאדום לשחור"... מי יוכל/תוכל לעזור לי בשם הפרק או באיזו עונה ומהו מספר הפרק? תודה גדולה מראש!

Gilliana

New member
שם הפרק שאתה מחפש הוא...

unusual suspects והוא הפרק הפותח את העונה החמישית.

אריק1966

New member
הגיגים בעקבות הצפייה בפרק

מעניין מאוד מה שקרה בפרק הזה,מכיוון שכל הדמויות כאן הן תמימות ומאמינות ביושרו של הממשל... והנה חל שינוי ושלושת האקדוחנים,והבלש ג'ון מאנץ'(למי שמכיר את דמותו מ"רצח"ומ"חוק וסדר"...)הופך לחסיד של תאוריות קשר ומזימות ממשלתיות.וכמובן מאלדר שהיה "סתם" סוכן אפ בי איי הופך ללוחם הגדול בממשל. זהו ואני מקווה שלא עייפתי אותכם...שבת שלום:)

Gilliana

New member
בוא נתחיל בזה...

שהמסר העיקרי של כריס קרטר, יוצר הסדרה, הוא בדיוק זה - הממשל מסואב, רקוב ושורץ קונספירציות. וכמו שמאלדר בעצמו אמר פעם: "זה שאתה פאראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך". כלומר, הדברים על פני השטח מדברים בעד עצמם וקל מאד "להשתכנע" באמת.

אריק1966

New member
בואי נמשיך בזה...

שאני מאמין בכל ליבי,שכריס קרטר ביסס את "מאלדר",כדמות שמבטאת אותו באופן אישי וזו רק תחושתי. בכלל עם הגיל התמימות מתחלפת בציניות ובחוסר אמונה בממשל באשר הוא...ולא חסרות דוגמאות גם אצלנו.

Gilliana

New member
you can say that again ../images/Emo8.gif

וכן - גם אני מאמינה שכריס ביסס את מאלדר על עצמו, או לפחות על האמונות שלו. ובעניין התמימות שמתחלפת עם הגיל בציניות - הרי ככל שאנו חווים יותר, אנו גם למדים ולצערי הרב, בפרט במדינה שלנו, ה- SO CALLED חוויות לא יכולות להביא אותנו למסקנה אחרת.

אריק1966

New member
I'LL SAY IT AGAIN../images/Emo9.gif

קודם כל ברכות על העירנות בשעה זו.... ואני אעיז ואגיד שאני מאמין בכל מיני דברים "מוזרים" גם במדינתנו כשלא תמיד התרוץ של "ביטחון" נותן זכות לעשות מאיתנו צחוק.

Gilliana

New member
תודה אריק ../images/Emo13.gif

ובהזדמנות הזו אני רוצה להזמין אותך לפורום "קונספירציות" במעריב (NRG) שם העלינו כמה וכמה נושאים מעניינים שקשורים למדינתו הקטנה. נאי מקווה שמעכשיו נראה אותך יותר גם כאן וגם שם.

אריק1966

New member
בקשה גיליאנה:)

אני אשמח למרות שדעותיי נוטות לעצבן.אולי מפני שאני אומר מה שלא "מקובל"להגיד בחברה ה"נורמלית"...

Gilliana

New member
אתה עוד עלול להיות מופתע... ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה - נראה לך שבפורומים בנושאי X-FILES וקונספירציות יש חברה נורמלית?
בקיצור, תקרא קצת שרשורים קודמים גם כאן וגם בפורום הקונספירציות ותבין בעצמך...

Gilliana

New member
אתה עוד עלול להיות מופתע... ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה - נראה לך שבפורומים בנושאי X-FILES וקונספירציות יש חברה נורמלית?
בקיצור, תקרא קצת שרשורים קודמים גם כאן וגם בפורום הקונספירציות ותבין בעצמך...

אריק1966

New member
אוהב להיות מופתע../images/Emo8.gif

והתחלתי לקרוא כבר שלשום. ובטח יחשבו שהאשכול הזה הוא קונספירציה של שנינו..:)

אריק1966

New member
השאלה היא...

מי עדיין מופתע,והאם בכלל נותר בנו אמון במערכות השילטון?! דוגמא "קטנטנה"...רון ארד נמצא בשבי(לצורך ההדגמה כי מי יודע מה עלה בגורלו לצערנו..)כבר מעל ל 18 שנה... ואילו אלחנן טננבאום שהה ב"שבי" כ 18 דקות והממשלה יצאה מגידרה לשחררו...אז איך אמר ז'וז'ו חלסטרה?תחשבו על זה!!!

Gilliana

New member
לי למשל, כבר מזמן מזמן מזמן...

אין שום אמון, ולו הקלוש ביותר, במערכת השלטון שלנו.

למעלה