זקוק לעזרה !!!!

Kobi Israeli

New member
זקוק לעזרה !!!!

1. זקוק לתוכנה שמכניסה את כל חגי ישראל ל IPAQ 1930 יש כזה דבר ? 2. כיצד מסנכרנים קבצים שיעברו רק מהמחשב ל IPAQ ולא דו צדדי. המון תודה !

דג הים

New member
הממ...

יש תוכנה שקוראים לה פוקט לוח של חיים טבקה. בעבר זה היה חינם ואם רצית- תרמת לו עבור הפיתוח. כנראה שלא תרמו מספיק.. ולכן זה עולה כיום משהו כמו 20$. לי יש את הגרסה החינמית והיא מעולה. אם לא מפריע לך הממשק באנגלית אתה תהנה ממנה. אם תרצה שלח לי את המייל שלך ואשלח לך את הקובץ (צריך אינטרנט מהיר כי מדובר בקצת יותר מ- 2mb.)

דג הים

New member
בקשר לשאלה השניה..

אינני יודע. למיטב הבנתי המשמעות של סינכרון היא התאמת (עדכון) המידע בין 2 מכשירים. אם הפעולה תהיה חד צדדית זה לא סינכרון.

Kobi Israeli

New member
הסבר

רק לקבצים רוצה להעביר חד צדדית ולא לעשות סינכרון שוב תודה !

ron20

New member
אם אתה רוצה להעביר בלבד ...

פתח לחץ על explore ב ActiveSync דפדף במכשיר כבכונן רשת והעבר (חד צדדית) לכל מקום שתחפוץ ... למעט ספריית \my device\my documents כי קבצים שנמצאים שם - מסתנכנים. לגבי חגי ישראל - תוכל להוסיפם ע"י הוספת החגים באפשרויות היומן של Outlook.

AmiDebesh

New member
ניתן להגדיר באאוטלוק

להציג את חגי ישראל ואז הם יופיעו גם בפוקט. זהו הפיתרון של איילת והוא עובד מצויין

AmiDebesh

New member
כך

בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות ולאחר מכן לחץ על אפשרויות לוח שנה. תחת אפשרויות לוח שנה, לחץ על הוספת חגים. בחר את תיבות הסימון לצד כל מדינה/אזור שאת חגיהם ברצונך להוסיף ללוח השנה שלך ולאחר מכן לחץ על אישור.

Aדי

New member
הגדרה באאוטלוק...

תכנס בלוח שנה לאפשרויות ותבחר "הוספת חגים" תבחר את "ישראל", וואלה.

jooki

New member
הוספת חגי ישראל לא מוסיפה

את החגים היהודיים אני מתשתמש בגרסה של אופיס XP באנגלית ושם ישנן 2 קטגוריות חגים עבריים (יותר נכון ישראליים דוגמת יום הזכרון , יום השואה , עצמאות וכו') וחגים יהודיים (סוכות, פסח , עד לרמת פירוש של מספור ימי חול המועד ) שחקי כי באדם אאמין , כי עודני מאמין בך ...

danielshar

New member
אני לא מצליח!

אינני מצליח. אני מקבל הודעה שהמידע כבר קיים ואם אני רוצה לעדכן אותו. בשל העובדה שאינני מצליח לראות את החגים ביצעתי עידכון. הוא עשה import אבל עדיין אני לא מצליח לראותו. למישהו יש רעיון?

Aדי

New member
צודק ../images/Emo45.gif

צריך לסמן את שתי האפשרויות "חגים יהודיים דתיים" ו- "ישראל". ואז כמובן לסכרן את ה- PDA עם האאוטלוק.

yossix

New member
באחד האתרים ראיתי בזמנו שהאאוטלוק

יעדכן לאחר הורדת תיקון לתוכנה שמוסיפה לו חגים עד 2007 שכרגע לא קיים בתוכנה.הורדתי בזמנו מהאתר של מיקרוסופט.

Aדי

New member
רק להבהיר שמי שיש לו אאוטלוק

2002 ומעלה, לא צריך את העידכון

ep770ny

New member
אחרי

שהורדתי את העדכון, והוספתי את חגי ישראל, אני לא רואה אותם בOutlook. איך אני יודע שהם הותקנו?

למעלה