זקוק לעזרה

מוקטן

New member
זקוק לעזרה

בוקר טוב, יש לי קיר בדירה אשר מאחוריו יש גינה. כנראה שמכמויות הגשם הגדולות אבדה יכולת הספיגה של האדמה... ואני נתקל בחדירה של מים דרך החיבור של הפאנל לרצפה... איזור החדירה הוא יחסית קטן כ-15 ס"מ אבל כמות המים החודרת גדולה מאוד [סדר גודל של דלי בשעה וחצי-שעתיים]. האם יש דרך לאטום את מקום החדירה כאשר הוא עוד רטוב? כמו כן שקלתי לקדוח חור בפאנל לבצע שאיבה של המים ידנית / או להעביר צינור שינקז את המים עד שיתייבש וניתן יהיה לבצע טיפול רציני יותר... רעיונות???
 

Thermo Man

New member
אני מקווה שהפתרון שאני מציע

יתאים לך ,האמת שאני לא כל כך בטוח בזה ,אבל תכף תקבל תשובה שתאמת או תאשש את פתרוני . ישנו חומר בשם w.a.s.p זהו חומר נוזלי שמורחים אותו מקום הרטוב ,והוא אמור להיות מקשר בין המקום הרטוב לחומר האיטום שזה סיקהפלקס .
 
לפני המריחות צא לחצר , ותדאג שלא יהיו מים עומדים ליד הקיר,ובכלל תפנה את האדמה מגובה הרצפה,אם זה לא אפשרי,כנראה יש לך בעית איטום רצינית של הקיר החיצוני. לא חושב שמריחות מקומיות יפתרו לך את הבעיה.המים ימצאו להם מקום אחר לחלחל !!!!!! לדעתי אתה צריך פתרון מקצועי,ויש פה בפורום כאלה שיתיחסו לכך.
 
למעלה