זקוק לעזרה

aloni3

New member
זקוק לעזרה

מבולבל לגמרי... ככה פתאום בגיל 35 סטרייט למהדרין...התחלתי להימשך גם לקוקסינליות..אין לי הסבר לתופעה ועוד דבר...הייתי עם זוג במיטה...ומשום מה זרמתי עם שנייהם... יש מי שמבין אותי...?..שיוכל להזדהות איתי...? הצילו....!!!! אלון

drnaji

New member
אני לא יכול להזדהות איתך אבל מה שכן אני רק

יכול להמליצ לך להרגע,לקחת את הכל בקלות. תזרום על מה שאתה מרגיש ותהנה מזה. אל יזיק שתחקור את עצמך גם בגיל 35. הכי חשוב זה לזרום עם מה שאתה מרגיש. בהצחיה!

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif קודם כל תנשום עמוק

ותרגע. משיכה מינית שונה יכולה להופיע בלי שום קשר לגיל. אתה פשוט צריך לקחת את זה יותר בקלות, ולזרום עם נה שבא לך גבר... שחרר את עצמך מסטיגמות ודעות קדומות

SSAAMMEEYY

New member
קודם כל

ברוך הבא
כאן, יש גם אנשים שנמשכים ל2 המינים אז אתה לגמרי לא לבד... ו.. אמ... כולנו כאן יכולים להבין אותך... לא קל לגלות שאתה נמשך ל 2 המינים בעיקר בגלל תחושת הבלבול וחוסר הוודאות. תמשיך לכתוב לנו ואני מאחל לך שתצליח להבין כמה שיותר מהר את מה שאתה צריך לדעת בקשר למיניות שלך. ו... בקשר לזעקת ה "הצילו" שאני מצטט מתוך ההודעה שלך, ממה בדיוק אתה מפחד?

מזדהה ברמה מסויימת

מזדהה עם התחושה שדווקא בגיל מאוחר יותר כאשר הזהות אמורה להיות מגובשת בלה בלה בלה, שאלות כאלה עולות ודברים הם באמת לא שחור ולבן....מתוך הבלבול של עצמי אני הייתי רוצה להרגיע אותך ובאמת כמו שנכתב על ידי מישהו אחר - נותר רק לזרום עם זה....ואולי זאת עצה שאני צריכה לתת לעצמי:) בכל זאת, החיים מעניינים ומגוונים - זה היופי שבהם לא?

בטח שמבין אותך. אצלי זה גם כן משיכה לשני

המינים, דווקא לא לקוקסינליות. השאלה איך מסתכלים על זה. למה שלא תסתכל על זה כעל משהו מגניב? אתה רבגוני מה רע בזה?

aloni3

New member
העניין הוא שאני נמשך דווקא

לקוקסינלית..כי היא "כביכול" אשה...זה מנטרל את העניין הגברי מהקטע...ואז אני נהנה משני העולמות..גם אשה..וגם בולבול...

שפינקה

New member
מתבלבל

אני חושבת שבשביל לגבש דעה על עצמך אתה צריך להתנסות יותר מפעם אחת השנה יצא לי לעשות משהו שלא חשבתי שיקרה לי והופתעתי מעצמי וגם אני בת 35 אפפעם לא מאוחר

אממ להזדהות אני לא יכול..

אבל שמע, אם זה מה שעושה לך טוב ומדליק אותך.. אין גיל לתרגיל

למעלה