זקוק לעזרה

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
זקוק לעזרה ../images/Emo206.gif

נאמר בתורה...אין לבשל גדי בחלב אימו... יעני אסור לערבב חלב עם בשר
ועוף באיזה חלב אימו הוא בושל שאסור לאכול אותו עם חלב
מעוף - שניה לפי החזרה בשאלה

יערית

New member
תשאל הפוך

מה קדם למה בעיניין העוף, ואז אולי תקבל את התשובה לגזרה המאוחרת של גדי ובלוטות החֶלב של אימו

השתקנית

New member
שאלה שאלתית

ששאלתי שוב ושוב במשך למעלה מעשרים שנה כמעט לאף אחד לא היתה תשובה למעט אחד שענה לי: שבעיקרון מותר לאכול עוף וחלב אולם מחשש עיני האחרים שיראו ויחשבו כאילו אוכל הינו בשר וחלב יחדיו הוחמר האיסור. (והאמן לי - שאלתי רבנים רציניים בנושא)

ב ה י ר

New member
רבי יוסף הגלילי

היה אוכל עוף בחלב הוא ותלמידיו... אני תמיד הייתי מנפנפת להורים שלי בזה... אלק..צדקנית..

jane34

New member
ולמה ולמה ולמה ולמה????????

1.למה אסור לאכול דג ובשר באותה הצלחת? 2.על שום ולמה קיימת המצווה בהלכה-זריקת סוכריות מתוקות וקשות על חתן בר המצווה? (סופי ורינת-המצווה היתה על חתן בר המצווה ולא על האבא..
3.למה נשואי תערובת מוצדקים וניתינת התשובה: נשמתו של הגוי היתה במעמד הר סיני.....אוף עכשיו אני הרבה יותר רגועה
אבל עדיין הרבנות לא מאשרת ומכירה בנישואי תערובת(ואני ממש לא מדברת על מרוקאי ותימניה או על תימני ועירקית..... 4.למה? כי בכללית נותנים לך יותר...אז תתקשר לכללית CALL*2700 וזהו כבר אין צורך לעשות שאלת רב...... 5. למה רק שער הדמעות לא ננעל? 6. למה לאשה אין הרבה מצוות אבל לה יש כ9 מצוות דיבר? למה כשאתה כאן זה עושה לי טוב למה יש אנשים שחיים ברחוב? מי אוהבת אותך יותר ממני? מי מצחיקה אותך כשאתה עצוב? מי מצילה אותך כשאתה אבוד? זה כבר שייך לארקדי דוכין..... שבת שלום לכל המתחזקים והחוזרים בתשובה

Rinattt

New member
למה? למה? למההההההההההה?

את לא מחליפה את הכדורים האדומים לכתומים כבר?

jane34

New member
כי לא כולם כמוך כפרה....

ודרך אגב רינת הכתומים והאדומים- זה למוקפים הקשים אני בשלב המקדם והרגוע יותר אצלי הבלבלה היא בין הכחול והירוק את הבנת את זה ברוך?

Rinattt

New member
אני???

אז למה שירשרת לג'יין? נראה לי 'תבלבלת...
חוץ מזה אני לא כזאת גדולה... דווקא רזיתי

vered 37

New member
לללללללללללללללללללל___________

אאאאאאאאאאא יאומן כי נקרא !
אוטוסטרדה ושמה ג'יין. ועוד לא התחלת בשוטים ...!!!

יערית

New member
גאוות יחידה!{יחידת מאמאה מרוקו../images/Emo8.gif}

זה מה שמרגיש לי פתאום

jane34

New member
קבלי איקפרוני עליק

קולולוולולולולולולולולוו סליחה לא היתה לי כוונה שיהיה כזה רועש...... שוב המרוקאי העצבני שבי פרץ החוצה(עכשיו חסר לי אייקון של אינדיאני)

יערית

New member
מדורה עליק

לא הספיק לנו רעש אחד גדול להיום?
לעיניין השאלה,רק שלא תהיה שוב שאלה כזו אחרת אני בחרדה מה יקרה ביום כיפור
{איש איש באמונתו יחיה}

jane34

New member
נשמה שלי..הידעת ש...

ליום כפור חשיבות לא קטנה אבל לעומת זאת השבת הו הו השבת היא היא הדבר החשוב ויש את אלה שלא עושים כלום בשבת אבל בכפור הם צמים אז מבחינת ההלכה עדיף (מבחינת הקדושה והחשיבות)לשמו ראפלו שבת אחת ולא לצום ביום כפור...... כי גולו של אדם וחייו נקבעים : מאלול עד אלול לא כולל אלול.... ומספיק עם השאלות הרבנית תענה כהלכה רק עם צאת השבת.....

jane34

New member
ועוד למה אחד קטן.....

למה אסור לאכול בשר של עגל נמוך?
תשובות תימסרנה במוצש עם פתיחת הקו והלוהט של הרבנית

למעלה