זקוק למידע על לגוס

yhodab

New member
זקוק למידע על לגוס

שלום לחברי הפורום. אני נמצא בשלב של קבלת החלטה לנסיעה לעבודה בלגוס ניגריה. יש לי שאלות רבות ואולי חלק מכם יוכל לתת לי את התשובות לצורך קבלת החלטה. האם ניתן השלב מאוחר יותר להביא את המשפחה למגורים מבחינת תנאים לחיים סבירים,יש לי ילדה בת 11 . מה לגבי בתי ספר,חוגים לילדים,מרכזי ספורט וכיוצ"ב . האם חיים במעין גיטו ואי אפשר לצאת מהמקום ללא ליווי ? מה לגבי חיי היום יום? האם אין לאן לנסוע בסופי שבוע? האם מסוכן להסתובב בכל האיזורים? כמה ימים עובדים בדרך כלל? מה רמות השכרהממוצעות והוצאות המחיה בהנחה שהרוב משולם ע"י החברה המעסיקה? אודה לכם על כל מידע שתוכלו לתת. תודה . אודי

maluld1

New member
לגוס

שלום 1בלי ילדים בלגוס--מומלץ בעיר איבדן יש קהילה והרבה ילדים 2לא ממלץ לטייל בלילה בלגוס 3אין גיטו- ביום אין בעיה - לא עובדים ביום ראשון 4אם אתה מהנדס השכר 6000 דולר נטו בהצלחה

לילית462

New member
בנוסף

אני מציעה לערוך חיפוש בפורום, היו כאן בעבר דיונים רבים בנושא לגוס בפרט וניגריה בכלל. יש לא מעט מידע ואנשי קשר. כמו כן יש מידע בקישורי הפורום וניתן לחפש גם שם שיהיה בהצלחה

נילי1952

New member
לאגוס

שלום אני נמצאת בלאגוס אומנם ללא ילדים אבל קהילת הילדים פה היא גדולה. הם לומדים בבית הספר האמריקאי שנחשב לבית ספר טוב. יש חוגים בבית ספר והפעילות שמעתי טובה. לא מסתובבים בלי נהג צמוד ולא נתקלתי באיזו בעיה מסויימת מלבד העניין שיש קצת פקקים בשעות העומס. חיים פה בשקט ובנחת והכל בסדר.

yhodab

New member
נילי תודה

תודה על המידע , כמו שזה נראה כרגע,אני תוך זמן קצר בלגוס.

למעלה