זקוק לטיפ, אנגלית

noam650

New member
זקוק לטיפ, אנגלית

הגעתי למסקנה, שיש לי בממוצע בין 3-4 טעויות במבחן(לא פרק) בחלק הראשון של השלמת משפטים.
כל המקרים זה מילים שאני לא מכיר או מילים שאני מכיר שיש עיוות של המשמעות להתאמה.
איך אני יכול צמצם את הטעויות האלה? יש למישהו טיפ?
תודה מראש!

ברק צלק

New member
במה בדיוק הטעויות?

בדרך כלל המפתח להשלמת משפטים ולכל הפרק באנגלית הוא ברובו מילות הקישור - אם תבין בהשלמת המשפטים את האופי של המשפט אז אתה תוכל להבין את אופי המילה שאתה צריך לשים.
אתה יכול גם לפרק את המילים מהתחיליות והסופיות ולבדוק לפי זה גם את אופי המילה(שלילי, חיובי, ניגוד, אירוניה, כמות) ובהתאם ליישם את זה על המשפט.
הכי טוב גם - אם מילה נשמעת סבבה כשאתה מכניס אותה כשאתה לא יודע כלום, לך על זה.

noam650

New member
עלית על הנקודה

תודה על המענה!
מילה שאני לא יודע מה המשמעות שלה, ואחי פירוק תחיליות סופיות, אין לי מושג אם המילה חיובית או שלילית.
למשל (עכשיו אני יודע את המשמעות) rebuke נשמע לי חיובי( זה עניין סובייקטיבי בסופו של דבר). אם כי המשמעות שלו שלילית- לנזוף.
אין קריטריון לשאלות "הקשות" בהשלמת משפטים?

ברק צלק

New member
ככה

בסופו של דבר, אם אתה לא יודע אתה לא יודע ובשביל זה אתה צריך לסגל את השיטה הזו שהיא יותר כדי לעקוב אחרי תחושת בטן ולהרגיש ביטחון בשאלות אחרי זה אבל גם נותנת מענה נכון, מדבר מניסיון בבחינה האחרונה :).
כל השיטה הזו זה לא חוקיות של שלילי חיובי או משהו - אתה פשוט צריך לראות את האופי של המשפט שלך שאתה צריך להשחיל אליו מילה ולראות כמה מתוך המילים אתה יכול לפסול שהם לא עוקבות לפי האופי הזה וגם להשתמש בפירוק לתחיליות וסופיות - דבר שצריך ללמוד והוא לא קשה בכלל לשינון זה נטמע מסימולציה לסימולציה.

למעלה