זקוק להמלצות

New Yorker

New member
זקוק להמלצות

היי :) אני מחפש המלצות לספרים בשני תחומים (לפחות כרגע) חדו"א ואלגברה לינארית הספרים צריכים להיות באנגלית כדי שאני אמצא אותם בניו יורק ספרים שמשלבים תיאוריה בצורה ברורה ומובנית (עבר זמן רב מאז נגעתי בחומר) רצוי שיהיו גם קצת תרגילים המון תודה לכל העונים

XYZ3

New member
אמממ... אוקי... אני מקווה שזה יעזור

בחדו"א התכוונת לאינפי? כאילו calculus? אם כן אז תנסה calculus & analitic geometry, Addison-Wesley differential and integral calculus, vol.2, blackie @ son limoted האמת היא שאין לי הרבה מושג אבל תנסה... פשוט אני למדתי בעיברית את הקורס המקביל ויש לי ספר אז הסתכלתי ברשימת מקורות שלו.. ממש אין לי מושג כמה הספרים טובים או איך ההסברים שם אבל שווה לבדוק.. בכל מקרה הספר שיש לי הוא די טוב אז אני מניח שגם המקורות.. אולי האחרים בפורום יכולים לעזור לך יותר...

XYZ3

New member
ובאלגברה ליניארית אין לי ספר ולכן

גם לא רשימת מקורות עם ספרים באנגלית

galahead

New member
here you go

linear algebra by serge lang - concise and very clear with an emphasis on theory. theory and problems of linear algebra by seymor lipschutz - a lot of worked examples and exercises, but not much theory. schaum´s outline of calculus by frank ayres - like all schaum series, a lot of examples and exercises, but the theory side is a bit thin. the fundamentals of mathematical analysis by G.M. fikhtengoltz - very heavy on the theaory and mathematical formalism. good luck!

למעלה