זקוק להמלצה סאונד lead

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif

גיטריסטים רבים משתמשים באוברדרייב ובדיסט ביחד כדי לשנות את הסאונד. דוגמה לכך היא - כמה צפוי מצידי - דייויד גילמור, שהשתמש בהופעות pulse ב94 וגם בהופעות היום בb.k. butler tube driver ביחד עם הביג מאף\G2\P1\וואטאבר שלו כדי להוסיף לאזן את הסאונד ו... לאקלייז אותו (מלשון אקולייזר. to EQ it - זה נשמע יותר טוב באנגלית!).

שיהיה לו לבריאות, מה אני אגיד לך.

אבל אני דיברתי על אוברדרייב ודיסט סולידסטייט ולגבי מנורות ציינתי שזה שילוב מבורך ברוב המקרים.

doc monti

New member
ואותם איך הוא חיבר? בדיירקט?

אתה שוכח שדייויד גילמור מנגן על מגברי hiwatt. הפדאלים הם רק עוד חלק בשרשרת שלו. לא תקבל סאונד של דייויד גילמור רק משימוש בטיוב דרייבר + ביג מאף.

doc monti

New member
לא זו הנקודה

הרעיון הוא שהמגבר פה חשוב לא פחות (אלא יותר, הרבה יותר)

tomer5031

New member
אתם אנשים ממש קשים

כתבתי בלי קשר למגבר"" אף אחד לא ענה לי על השאלה

doc monti

New member
אמממ...

קשה לי להמליץ על משהו בתקציב הזה... רוב מה שנכנס זה פדאלים של בוס/דיג'יטק... נסה אותם עם הפדאל שלך ותראה... למרות שאני לא בטוח ששילוב של אוברדרייב ודיסטורשן היא הדרך הכי טובה להגיע לסאונד שאתה מחפש (רוק/מטאל 80' לפי מה שהבנתי)

doc monti

New member
יודע מה?

חפש גם פדאלים של AMT (לא האלה עם המנורה), אחד מהם נותן סאונד בכיוון ועולה כ-500-600

מסכים לגמרי.

אני לא מבין למה נדבקת לקטע של שילוב שני פדאלים, פדאל אחד יכול לתת לך שילוב הרבה יותר טוב משני פדאלים. מה גם שיש היום כ"כ הרבה פדאלים עם שני מעגלים שבנויים להשתלב ביחד במקום לנסות למצוא שני פדאלים זולים שהקשר בינהם מקרי בהחלט.

למעלה