זקוק לאיזשהו עזרה

זקוק לאיזשהו עזרה

בשבילי יש חשיבות אדירה לחיים. אני מאוד אוהב טבע, ואני לא מוכן לפגוע בחי. גם לא בג'וקים .. מן הרגשה פנימית שכזאתי (תצחקו, ככה אני). היום אני בן 15. כשהייתי קטן הרגתי ג'וקים. לא משהו מסחרי, כמו כל ילד קטן - מדי פעם רואה נמלה ו .. מועך. לפני שנתיים כבר הפסקתי. במצב שלי היום, אני לא פוגע באף יצור חי, יש לי קצת רגשי אשם על מה שעשיתי עד לפני שנתיים. זה קצת מפריע לי רוחנית ונפשית. אני חושב שאין מחנכים שדואגים לזה מגיל קטן וזה קצת מוגזם להפיל את כל זה על עצמי. אי אפשר להיוולד עם המצב שהגעתי אליו היום, אין מי שדואג לזה. אני לא חושב שהייתי יכול ערכים כאלה, כשהייתי קטן .. היום התבגרתי ואני מסוגל לייצר לעצמי מערכת ערכים משלי. זה מציק לי היום, וזה משהו שהייתי רוצה להיפטר ממנו. חיזוקים, הצעות, עידודים יתקבלו בברכה . תודה

היי

ההרגשה שלך לגבי יצורים חיים כל כך נכונה ועמוקה! לא יכולת באמת לדעת קודם כי לא לימדו אותך. עכשיו אתה יודע ונזהר לא להרוג. מה שהיה בעבר הוא לא באשמתך. זה חשוב! אצל הבודהיסטים יש הבדל בין מעשה לביו הכוונה. ובכל הדתות יש תיקון. אתה עכשיו עושה תיקון. לך עם זה קדימה. אני משחררת עקרבים. אפילו שצוחקים עלי. לא מטיפה לאחרים אבל עושה בעצמי. תמשיך בדרך שלך.

אתה חי את ההוה או אינך חי ../images/Emo13.gif משמע,

שכך מהג'וקים של העבר (אני קוראת להם פרפרים עם כנפים גסות). מה שחשוב זאת ההתפתחות האישית שלך ולא מה שהיית פעם. אם תשקע בתוך מדמנת רגשי האשם לא תוכל להגשים את הטוב שבך כי לא תיצור מרחב כדי שהאור יוקרן אחוצה. בהצלחה וחג אורים שמח! אסתיה

אתה בכוון הנכון

אתה ער במקומות שאחרים בתרדמת... גם אני הייתי כמוך...הילדה היחידה בכיתה ששומרת שלא יהרגו גוקים. היום כשאני אמא אפילו לגן חיות אני לא לוקחת את הילדה שלי... וכשהיא רואה תוכים בכלוב היא אומרת לי "איזה מסכן הוא בכלוב") בכל אופן מה שאני רוצה להגיד לך זה שאתה יכול לעשות מין דמיון מודרך כזה שבו אתה מדמיין שאתה חוזר אחורה ונוהג אחרת...וזהו. תשחרר אותך ואותם... (תחשוב על זה זבטח הם התגלגלו כבר הלאה
)

העכביש2

New member
קודם כל -- כל הכבוד!

אתה צעיר מאוד ויחד עם זאת יש לך תובנות עמוקות! את זה אתה צריך להעריך! אני בגיל שלך מעכתי, הרגתי והתעללתי בכל בעל חיים שנקלע בדרכי...כמובן שמעשים כאלה הם נפשעים וממש לא לעיניין...אני מצטער עליהם אבל לא חיי ברגשות אשמה...בדיוק כמו שאני לא מרגיש רע על כל השנים שאכלתי בשר למשל...הכי חשוב זה מה אתה עכשיו, ועכשיו אתה בעד יצורים חיים ושומר על כבודם וחייהם. אל תתעסק במה שהיה ונסה לעשות טוב עכשיו... אתה יודע -- כשעושים דברים במודעות הם עולים בהרבה על מעשים שנעשים בחוסר מודעות.. המשך כך

למעלה