זקוקה לעצתכם

shirlyar

New member
ממי לכי אחרי הלב שלך, ז"א באמת משהו

לא בסדר, אתם חברים שלוש שנים ז"א שהתחלתם כשאת היית בת 17 בערך, אני חושבת שכדאי לך לטעום קצת מערכות יחסים אחרות, את בעצמך טוענת כי אתם כבר ידידים ולא חברים, ואם עכשיו אתם לא מתנשקים ולא שוכבים אז אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה במהלך השנים הבאות. איני רוצה לפגוע בך או לתת לך להרגיש רע אך אני חייבת לומר לך שהתרשמתי מדברייך כי חברך כבר לא אוהב אותך, מצטערת תשני כיוון...בהצלחה!!

seeyou

New member
צודקת-../images/Emo24.gif

העצה שלך "שכדאי לך לטעום קצת מערכות יחסים אחרות" היא נכונה- משום מה נזכרתי במשפט שלך במקרה שונה : פעם שישבנו מסביב לשולחן לארוחה חגיגית ראיתי שאישתי כמעט ולא אוכלת שאלתי אותה למה את לא אוכלת? היא ענתה... "תוך כדי בישול הייתי חייבת לטעום קצת מכול דבר,לכן אני כבר לא יכולה יותר." ישנם רק 22 אותיות שבהם כותבים את הכול. לפעמים סדר של האותיות גורם למשמעות שונה משמעות שונה בא גם כתוצאה של מי אמר את המילה,ובאיזה מעמד... ואם כול אילו לא מספיק...המשמעות של המילה בא מלידה- מההבנה של כול אחד.

יאצפן

New member
זקוקה לעצה

אל תכעסי, אבל את צעירה מדי, הוא בן 28 עם נסיון עשיר, ולמעשה, את משמשת ככיוי טוב, איך אומרת וורדה? זירקי אותו, העולם מלא בחורים טובים יותר, וזה מגיע לך שיהיה לך מישהו טוב יותר.

למעלה