זקוקה לעצתכם המועילה בדחיפות

dina199

New member
אבל אין לה נסיון של בית ספר רגיל.

יש לה נסיון בטיפול ב'הפרעות התנהגות קשות'

dina199

New member
לדעתי כדאי לדבר איתה אישית

כדי לברר 'לאן נושבת הרוח'.
לכל איש חינוך יש 'חזון' שלו , ולא נראה לי שהיא תסתיר אותו

שלומות0

New member
דינה מי שמגיעה מרקע

של הפרעות התנהגות קשות ללא שמץ מושג באוטיזם לא יכולה להתאים לבת שלי, כבר הייתי שם ויותר מפעם אין לי כוונות לעבור סיוט מחודש..

שלומות0

New member
ולי חשוב מאוד מי מנהל

כי מדי פעם צצות בעיות שרק למנהלת יש סמכות להחליט , ולכן יש במקרה שלי חשיבות עליונה מי זו ומה הרקע שלה!

dina199

New member

להתייאש? להגשים את ציפיות הייאוש?

פגשת אותה? דיברת איתה? אם היא עובדת בשיטה ההתנהגותית וזה לא מתאים לבת שלך, את חושבת שהיא יכולה לכפות עליך ועליה את השיטה? איך את יודעת שהיא לא מקשיבה, אולי היא כן ושווה לבדוק את זה? בכל בי"ס שתעברי יכולה להתחלף מנהלת, מה תעשי עם בי"ס חדש? אני מאוד מאוד ממליצה שתקבעי איתה פגישה אישית, תכירי רותה ואת גישתה, תספרי לה על מסכת ההתעללויות שעברתם, מהתחלה ועד היום, תסבירי לה מדוע סוף סוף הילדה נמצאת במקום טוב, תבקשי ממנה להתייעץ עם המנהלת הקודמת... אחרי הפגישה האישית איתה, תבקשי ישיבת צוות רב תחומית של הצוות בביה"ס שטיפל בה בעבר, וגם כיום, הכיר אותה ומכיר אותה, וגם הם יסבירו לה מדוע דווקא כאן בביה"ס הזה טוב לה ובמקומות אחרים היא נפגעה... תראי לה את הציורים שלה, תביאי צילומים שלה, תגייסי אותה ותתחבר אליכם ותתן לה את היחס שהיא זקוקה לו... .

אם היא מנחת התנהגות טובה, רק תרוויחי... כי מנחת התנהגות צריכה להיות קשובה...

ואם לא, רק אז תחליפי לילדה בי"ס, כי היא צריכה לחזור למקום שהיה לה טוב בעבר ולנסות להתמודד...

שלומות0

New member
שמחה לבשר לכם

נודע לי שאני מכירה אותה אישית מהעבר רק לא זיהיתי את שמה, ומדובר באישה נהדרת.
ונראה לי על רקע ההכרות שלנו אני מאוד אופטימית..
מבחינתי סוף טוב הכל טוב..
תודה על העצות המועילות..

TikvaBonneh

New member
איזה יופי

רק בשורות טובות.
אני נורא שמחה לשמוע.
אחרי כל מה שעברתם, מגיע לכם שלא יהיו יותר קשיים.

dina199

New member
אם כך, לא מפריע לך שתחום התמחות שלה

זה 'הפרעות התנהגות' ?

שלומות0

New member
מה שהפריע לי ממשיך להפריע לי

מאוד ברמה הכללית , אבל ברמה האישית אני יודעת מי זו

dina199

New member
האם זה אומר שיש לה 'ראש פתוח'

והיא מוכנה לשמוע מה אנשים אחרים אומרים ?

עדיין זה לא אומר דבר,

חשוב שתעשי איתה שיחה לתיאום ציפיות, תדברי איתה על מה שעברתם ולמה במקומות אחרים לא הצליח וישיבה של כל הצוות המקצועי...

למעלה