זקוקה לעצתכם המועילה בדחיפות
כתבתי רק היום כיצד בבית ספר של הבת שלי אחרי שנים קשות
הבנו שאני מבינה הכי נכון לטפל בה, היום הכל התנפץ לרסיסים!!!!!!!
לבית הספר לאוטיסטים/PDD
מונתה מנהלת חדשה, רקע קודם :0 ניסיון עם ילדים על הספקטרום
ניסיון עם עבודה עם ילדים בעלי הפרעות התנהגות קשות שהרווחה הוציאה אותם למוסד, כן שם במוסד הזה היא עבדה,
הרקע המקצועי : טיפול התנהגותי עם ילדים בעלי הפרעות התנהגות קשות ..שלא על הספקטרום האוטיסטי!
אני הייתי בהלם מוחלט איך בית ספר לאוטיסטים בחרו למנות מישהי ללא שום ניסיון בעבודה עם ילדים על הספקטרום,
לי יש ניסיון מאוד מאוד קשה עם מנהלת שלא היה לה ניסיון ועברנו את סיוט חיינו,
אמרו לי שהצוות יודע כיצד לעבוד עם הבת שלי אבל לי זה לא משנה כי לבת שלי יש קשיים, ואם אותה מנהלת תראה את הקשיים שלה, הרי אני יודעת בדיוק
מה אומרת מטפלת התנהגותית שאיננה מבינה בספקטרום, וגם איזה סמכויות יש לה על מנת לגרום לנו שוב את סיוט חיינו!
גם אמרו לי שהסגנית נשארת, נחמד מאוד לסגנית את הסמכויות {והבעיות שיכולה לעשות לנו המנהלת}
עברתי מספיק במסגרות של הבת שלי
אני לא יכולה להרשות לשלוח אותה למקום שמתנהל ע"י מי שלא מבינה בספקטרום..
יש לי גם שאלה חוקית למי שיכול לענות:
האם חוקי למנות לבית ספר שמוגדר בקוד אוטיזם מנהל ללא שום רקע/ידע באוטיזם?
ומה לדעתכם עלי לעשות?
בתודה די מיואשת!
כתבתי רק היום כיצד בבית ספר של הבת שלי אחרי שנים קשות
הבנו שאני מבינה הכי נכון לטפל בה, היום הכל התנפץ לרסיסים!!!!!!!
לבית הספר לאוטיסטים/PDD
מונתה מנהלת חדשה, רקע קודם :0 ניסיון עם ילדים על הספקטרום
ניסיון עם עבודה עם ילדים בעלי הפרעות התנהגות קשות שהרווחה הוציאה אותם למוסד, כן שם במוסד הזה היא עבדה,
הרקע המקצועי : טיפול התנהגותי עם ילדים בעלי הפרעות התנהגות קשות ..שלא על הספקטרום האוטיסטי!
אני הייתי בהלם מוחלט איך בית ספר לאוטיסטים בחרו למנות מישהי ללא שום ניסיון בעבודה עם ילדים על הספקטרום,
לי יש ניסיון מאוד מאוד קשה עם מנהלת שלא היה לה ניסיון ועברנו את סיוט חיינו,
אמרו לי שהצוות יודע כיצד לעבוד עם הבת שלי אבל לי זה לא משנה כי לבת שלי יש קשיים, ואם אותה מנהלת תראה את הקשיים שלה, הרי אני יודעת בדיוק
מה אומרת מטפלת התנהגותית שאיננה מבינה בספקטרום, וגם איזה סמכויות יש לה על מנת לגרום לנו שוב את סיוט חיינו!
גם אמרו לי שהסגנית נשארת, נחמד מאוד לסגנית את הסמכויות {והבעיות שיכולה לעשות לנו המנהלת}
עברתי מספיק במסגרות של הבת שלי
אני לא יכולה להרשות לשלוח אותה למקום שמתנהל ע"י מי שלא מבינה בספקטרום..
יש לי גם שאלה חוקית למי שיכול לענות:
האם חוקי למנות לבית ספר שמוגדר בקוד אוטיזם מנהל ללא שום רקע/ידע באוטיזם?
ומה לדעתכם עלי לעשות?
בתודה די מיואשת!