זקוקה לעצות דחוף!
שלום, אני חדשה בפורום אני זקוקה לעצות לגביי מצבי סליחה אבל זה הולך להיות ארוך
אני בת 25 יוצאת עם בחור שנה וחצי כמעט, אני סובלת מחרדות ושינויים במצבי הרוח ובעקבות כך בשינויים ברגשות שלי לגביו. אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי עקב התעללות מינית שעברתי בגיל 5 ומאז ועד היום מעולם לא טופלתי באופן מקצועי. אני סובלת מדיכאון, חוסר אמון בבני אדם, ביטחון עצמי ירוד וחוסר שמחת חיים. אני לא מצליחה להיות מאושרת ומרוצה מכלום בחיים. יש בן זוג שאוהב אותי ומודע לבעיות שלי, יש לו סבלנות, הוא תומך, הוא דואג ואכפת לו ממני וממצבי. המשפחה שלי אוהבת אותו ומאוד רוצה שנתחתן, אני עדיין לא רואה את עצמי בשמלה לבנה, לא איתו ולא נראה לי שגם עם מישהו אחר. משהו מעכב אותי, אני יום אוהבת, יום לא, אני לא מצליחה להרגיש, לפעמים אני מרגישה שעומד בינינו קיר עבה שקוף, ואני לא מצליחה לשבור את החסימה הזו. יש לציין שאני נחשבת לבחורה קשה מאוד במערכות יחסים, ואני מודעת לבעיה ומנסה לפתור אותה. יצאתי בעבר עם בחור במשך 5 שנים וזה נגמר בבגידה שלו בי. מאז הייתי במערכות יחסים קצרות מאוד שנגמרו בדמעות שלי או של הפרטנר, מי שרצה אותי- לא רציתי אותו, ומי שרציתי לא רצה אותי. וכך הלאה עד שהכרתי את הבן זוג הנוכחי שלא רציתי בהתחלה (לא הטעם שלי מבחינה חיצונית, בחור טוב ועדין מידיי לטעמי ובחור מסורתי ואני חילונית). איכשהו החלטתי להמשיך את הקשר, נפרדנו וחזרנו כמה פעמים, תמיד ביוזמה שלי, וגם החזרה הייתה ביוזמה שלי. אני נמצאת במבוי סתום ולא יודעת מה לעשות?! מצד אחד יש לי את הבחור האידיאלי שיש בו כל מה שחשוב כדי להקים משפחה טובה, מצד שני אני לא יציבה ברגשות אליו, כל הזמן חושבת מה אומרים עליו (מבחינה חיצונית), לא מצליחה להתגבר על הפחדים והחרדות שלי, מרגישה בודדה, מרגישה לא מסופקת מכלום. אני לא רוצה לאבד אותו, אני יודעת שאין גברים טובים בחוץ, וכולם דואגים להזכיר לי את זה. הוא מאוד יקר לי ואני אוהבת אותו אבל אני מפחדת ואני אפילו לא יודעת ממה ומתי יהיה לזה סוף. אפילו הלכתי לשני מגלי עתידות שקוראים בקלפים: אחת אמרה להישאר ושהוא בחור טוב אבל שאני כנראה לא אוהבת אותו מספיק, השני אמר שהחיבור אליו לא עושה לי טוב ועליי לקום ולעזוב. יש לציין ששני האנשים לא עלו על ההתעללות המינית שעברתי בילדותי על ידי מס' אנשים (קרובי משפחה) אני לא יודעת מה לעשות, אני במבוי סתום, הוא מאוד אוהב ואפילו תיכנן להציע לי נישואין ואני תפסתי רגליים קרות.... זקוקה לעצתכם הכנה. ליאן...
שלום, אני חדשה בפורום אני זקוקה לעצות לגביי מצבי סליחה אבל זה הולך להיות ארוך