זקוקה לעצונת ..

Hate Me

New member
זקוקה לעצונת ..

טוב אז ככה... יש לי חברה טובה וידיד טוב, הם היו ביחד שנה וחצי.. והייתה להם מערכת יחסים נוראית, ריבים שגרמו לה לדיכאונות וכאלה :\ הם נפרדו לפני שבוע והיא שבורה לחלוטין,הוא משדר שלא אכפת לו .. ודיברתי איתו והוא אמר שהוא רוצה לחזור אבל רק אם היא תבוא אליו ותבקש אחרת הוא פשוט יעבור הלאה.. כאילו זורם או משו.. וביקש שאנ'לא אגיד כלום.. קיצר היא בטוחה שהוא לא אוהב ולא רוצה לחזור .. להגיד לה משו? לרמוז?

sweetdreams

New member
סיטואציה בעייתית משהו..

אני דווקא חושבת שאם היתה להם מערכת יחסים כזאת נוראית, ושגרמה לה לדיכאונות, ועוד עכשיו הוא משחק איתה משחקי אגו כאלה שהיא תבוא אליו קודם, אז הכי טוב בשבילה שתמשיך לחשוב שהוא לא אוהב ותמשיך הלאה.. אבל בקשר אלייך- הסיטואציות האילו תמיד מחזירות אותי אחורה לשיעורי היסטוריה. בתקופת המנדט הבריטי ומלחמת העולם השנייה לגדודים העבריים היתה דילמה אם להמשיך ולהילחם במנדט הבריטי, או להצטרף אליהם במאבק שלהם בהיטלר. בסוף הם פתרו את הדילמה בפיתרון גאוני- שהם ילחמו לצידם בהיטלר כאילו אין מנדט בריטי בארץ, ובו בזמן יילחמו נגד המנדט כאילו אין היטלר. תמיד חשבתי שזה היה יכול להיות נהדר אם היה אפשר ליישם את זה גם בדברים אחרים בחיים. אבל לצערנו ברוב המקרים הדברים כן משליכים אחד על השני, ואת לא יכולה לתמוך בצד אחד תוך התעלמות מהפגיעה שזה גורם לצד השני. אז זה משאיר אותנו עם הדילמה- איזה צד את מעדיפה? של החברה או של הידיד? ולמען האמת, יש גם פיתרון אחר, ולטעמי הוא הרבה יותר פשוט ונכון - אל תתערבי!! אני בכלל חושבת שמערכת יחסים צריכה להעשות ע"י שני בני הזוג בלבד, בלי מעורבים נוספים. וגם אם הם אילו שמערבים אותך, תסרבי בנימוס ותסבירי להם שלא נוח לך להיות בניהם. כמה שפחות תיכנסי לעניינים שלהם, כך יהיה יותר טוב, ובמיוחד כשאת מקורבת לשני הצדדים. את ממש לא רוצה להיקלע למצב שבו את מוצאת את עצמך בניהם או צריכה להעדיף אחד מהם על פני השני (כמו עכשיו, שהוא עירב אותך במחשבות שלו שהוא רוצה לחזור, ובו בזמן אמר שלא תגידי לה כלום).

sh53

New member
חבל שהם לא בוגרים לדבר ביניהם

ומשחקים משחקים כאלה, אבל אם זה מה שיש, אז חשבתי על 2 דרכים: א. לעשות שיחת ועידה ביניהם ולומר להם - אני לא עוסקת בתיווך, אני לא מקבלת כסף עבור זה והנה אתם שניכם יחד על הקו והגיע הזמן שתתבגרו קצת. ב. לקבוע להם פגישה במקום מסויים ולומר לכל אחד מהם שהצד השני ביקש את הפגישה. אם הם חכמים אז הם ישמרו על הקשר ביניהם ויצחקו על מה שקרה. אם הם טיפשים, אז הבעיה יותר עמוקה.

Wonderful Life

New member
תגידי לו........

שאת לא יכולה לא להגיד לה...ושיפסיק לערב אותך בעניינים שלהם! שיילך וידבר איתה.. תגידי לו שלא נעים לך , שניהם חשובים לך! אז שהם יסדרו את העניינים בינהם במקום שאת תעשי את זה!

למעלה