זקוקה לעצה

danone111

New member
זקוקה לעצה

אני מנגנת על גיטרה חשמלית כבר שלוש שנים. יש ברשותי גיטרה שהיא די גיטרה למתחילים, היא הייתה סבבה עד עכשיו והסתדרתי איתה מצוין. אבל בזמן האחרון אני רוצה להשתדרג ולהתקדם. אני מרגישה שאני לא אוהבת בכלל את הצליל שלה ושאני זקוקה למשהו שהוא יותר מתקדם. הבעיה היא שאני לא ממש מתמצאת באיזור הזה של חברות מומלצות בגיטרה..אני יודעת כמובן על גיבסון, פנדר, איבנז וכו' אבל השאלה היא איזה דגמים מומלצים ואיזה פחות.. אני מחפשת משהו שהוא יד שניה ומבחינת תקציב עד 2000, 2500 ש"ח גג. אני יודעת שזה לא משהו, בגלל זה אני כותבת פה את ההודעה. איזה גיטרה טובה עם סאונד יפה ובאמת משהו מספק אני אוכל להשיג במחיר הזה? וחשוב שהיא לא תהיה למתחילים אלא שלב אחרי. תודה רבה :)

קלפטון1

New member
קודם כל מגבר טוב כבר יש?

אם לא אז צריך לקחת בחשבון שהגיטרה הכי "טובה" בעולם תשמע לא משהו עם מגבר שיחזיק אותה. דבר שני,גיטרות זה פחות לפי דגמים זה יותר סגנון,איזה סגנון את מנגנת,ככה נוכל לעזור לך יותר.

danone111

New member
אממ

אני מנגנת בעיקר רוק ופאנק ועכשיו התחלתי להתעמק קצת בבלוז. את המגבר אני אקנה בהתאם...

קלפטון1

New member
פנדר סטראט תעשה יופי של עבודה

לדעתי,אבל את צריכה ללכת לבדוק בעצמך. איזה עוד גיטרות אני לא יכול להגיד לך כי אני לא בקיא מאוד בתחום הפאנק לצורך העניין,אבל יש עוד גיטרות שמאוד טובות לרוק ובלוז,למשל הגיבסוניות למינהן,LP,SG, את צריכה לעשות סבב חנויות ולראות מה הכי מתאים לך,גם ליד וגם לאוזן. ואז ללכת לחפש אותו ביד שניה.

Aviraman

New member
ואל תתפשרי

אם מצאת את הגיטרה שהכי נשמעת טוב בעינייך, תחסכי אליה או שתקני אותה יד שניה... אם את כבר 3 שנים מנגנת על גיטרת מתחילים, עוד קצת זמן לחסוך כסף בשביל הגיטרה המושלמת בשבילך לא תהיה בעיה :]

למעלה