זקוקה לעצה

enbalush

New member
זקוקה לעצה

אני גרה בשכונה של בתים פרטיים, יש כלב לברדור בחצר רחוקה ממני (כנראה חדש), שמהשעה 00:00 עד 4:00 בבוקר בערך נובח וצווח כבר יותר משבועיים, לילה אחד יצאתי לראות מאיפה בא הקול וראיתי אותו בחצר, לא נראה שהייתה בעיה מיוחדת, כשהוא ראה אותי הוא נבח עלי, הסקתי מכך שהוא צווח כי הוא רוצה את הבעלים שלו, אתמול מהחלון הבעלים שלו צרח "שתוק" וזה עזר ל2 דק' ושוב... בקיצור יש בעיות הוא מעיר את כל השכנים, וזו שאלה של זמן עד שהם יתחילו לעשות משהו, כי הרדיוס ששומע את הנביחות הוא ענק!!! חשבתי לבוא ולייעץ לו איך לפתור את זה כדי שלא יאבד את כלבו וכלבו לא יאבד את הבית...מה אפשר להציע?

dogma12

New member
פתרון

הפתרון הטוב ביותר הוא חגורה נגד נביחות. עלותה כ-700 ש"ח. פרטים נוספים במידה ויהיה צורך.

lilithmm

New member
עוד אופציה

קולר נגד נביחות. כפי שנאמר. עובד עד זעצים חשמליים. הכלב נובח ומקבל זעץ. אחרי מקס. 3 פעמים הוא לומד שכשהקולר עליו ממש לא כדאי לנבוח. מבחינתי הקולר הזה יכול לבוא בחשבון רק לכלב עם חרדת נטישה שנוסו ומוצו כבר כל האופציות האחרות, ואם ימשיך לנבוח יוחרם ע"י העיריה. במקרה של כלב שנובח בלילה בחוץ, צריך להכניס את הכלב הביתה. לברדור לא ינבח בתוך הבית לדעתי. אם הבעלים לא מסכימים להכניס אותו ללילה הביתה אין פתרון טוב לכלב. פתרון רע לכלב הוא להזמין את העירייה.

be_roo

New member
נראה לי שחשוב לציין

שלא מדובר במכות חשמל ולא כרוך בכך שום כאב. אם מישהו פעם שם סוללה מרובעת על הלשון כדי לבדוק אם היא טעונה, זה בערך אותו הדבר.

lilithmm

New member
אילוף בעזרת קולר שוקר

זה מכאיב לאללה!!! הכלב קופץ מיזה מילל מכאבים. זה ממש לא כמו סוללה מרובעת על הלשון.

lilithmm

New member
תוספת ראויה לציון

ניתן לשנות את עוצמות החישמול בקולר האילוף. בקולר הנביחות הכלב מקבל זעצים סבירים ולומד מהר מאוד (תוך בד"כ 3 זעצים) שלא כדאי לו.

collie

New member
השוקר חשמלי שאתם מדברים אליו

מאד מאד מסוכן לכלב וכלבים מתו מי זה. אם יש עזקה של מכונית או אמבולנס או כל רעש הקולר פועל והכלב נחנק. זה ממש אכזרי וכמו שלא הייתם רוצים את זה עליכם לא לתת את זה לכלבים שלכם!!

collie

New member
לפי מה שהבנתי הכלב עדין מקבל שוק

חשמלי ולפי דעתי זה התעללות. כמו שאני לא הייתי אוהבת לקבל את זה אני בתוחה שגם הכלבים מרגישים כמוני. יש דרכים אחרים וצריכים לקחת את הזמן ולהשקיע בכלב.

lilithmm

New member
ולצעוק עליו ולכעוס עליו

כל פעם שהוא נובח זה לא התעללות? זה נמשך לאורך תקופה ארוכה ויכול בהחלט לגרום לכלב להרגיש לא רצוי.

נופר21

New member
lilithmm

גועל נפש אני לא מאמינה שיש עדיים אנשים שמאמינם בשיטות חינוך מטומטמות ומתעללות כ"כ יש שיטות רבות, ואוי ואבוי שאתה בכלל מציע שיטות חינוך כאלה בגלל אנשים כמוך יש אלפי חיות בחוץ שעברו תעללות ואם יש לך כלב משלך תאמין לי שאני מרחמת עליו, תודה לאל שבזמנים שלנו יש 1001 שיטות חינוך שונות ומגוונות שניתן לחנך את הכלב כרצון הבעלים שלו ודבר נוסף וחשוב כלב הוא עם רגשות והוא לא רובוט.

bilbolim

New member
אצלי בונבון שותק בלילה רק אם

בערב אני מוציאה אותו לטיול ארוך או שהוא משחק עם הכלב של השכנים אז בכלל לא שומעים ממנו ציוץ כל הלילה בקיצור לעייף אותו כמה שיותר. או שקונים לו עצם ללעיסה והוא שוקד כל הלילה בפירוק שלה ובללעוס אותה אבל הבעיה שעד הבוקר אף פעם לא נותרת עצם ואז צריך עצם חדשה...

kasa

New member
אני לא אוהבת את כל העצות על

חישמול הכלב באמצעות זצים חשמליים מקולר...
האם לכלב יש מקום נוח וחם להיות בו מחוץ לבית ?? (מלונה, מקום מקורה וכד') אולי אפשר לנסות מחסום פה לתקופה קצרה עד שילמד לשתוק ? (יש מחסומים מבד כאלו, שהם גם יחסית נוחים, כך הבנתי. בטח שהם עדיפים על זרם חשמלי....) למה לא להתייעץ עם מאלף מוסמך ??

enbalush

New member
כמובן שאני לא מקבלת שום עצה במיוחד

את אלו של המכות חשמל, שכבר היו מקרים שהכלב התחשמל והזיק לעצמו כי יום שלם, המקדחה של השכנים הפעילה לו את הקולר המחשמל ולבסוף נאלצו להרדים אותו אחרי שהוא קרע לעצמו את כל הצוואר, חוץ מזה שפתרון כמו הקולר לא פותר את שורש הבעיה והכלב יסתום אך יישאר מתוסכל. אני אתייעץ עם מאלף, תודה לכולם על כל התגובות.

lilithmm

New member
היום הקולרים לא מגיבים לרעש של

מקדחות מבחוץ או כלבים אחרים בבית. רק הנביחה של הכלב עצמו מפעילה את הקולר.

lilithmm

New member
עדיף את זה מאשר למות

אם מדובר בבית טוב שפשוט לא מצליחים להשתלט על הנביחות של הכלב במיוחד כשמדובר בחרדת נטישה וכל האמצעים האחרים נוסו, והמשפחה מקבלת איומים מהשכנים ומהעירייה, אני ממליצה על הקולר, ע"מ למנוע את החרמת הכלב. אבל שוב, רק אם כל האמצעים האחרים נוסו. וד.א. לשכור לכל יום דוגיסיטר במשך שעות שישגיח על הכלב בכל זמן שבני המשפחה לא בבית לא נחשב כאופציה מבחינתי.

kasa

New member
תסלחי לי, אבל ממש לא. עדיף לכלב

(וגם לאדם) למות מאשר להתענות בייסורים יומיים עם זצים חשמליים.
האם את היית מוכנה להסתובב ולקבל זצים חשמליים על דיבור, למשל ?? איזו מן שיטה אכזרית זאת !! מה אנשים לא עושים בכדי שיהיה להם יותר נוח...

למעלה