זקוקה לעצה

dgrwkl1

New member
קרן--קבלי תיקון

אני לא אמרתי שאני מטפל באנשים! איפה כתבתי את זה? ציינתי שאני עורך (לא לבד) מחקר גדול ומקיף לגביי הגולשים באינטרנט.(ההתמקדות היא כמובן בפורומים,צ'טים,אי סי קיו,אודיגו וכו....) במקום לאמר לי תודה ,על זה שנתתי לכם כמה טיפים שעוד לא פורסמו,אני מוצף במייל האישי שלי בקללות,גידופים,איומים ומה לא. (שאגב,גם עוזרים למחקר). אבל קצת פרופורציה חברים. אוהב אתכם ביי

inbal76

New member
וואו, תודה לך על הטיפים! ../images/Emo6.gif

כמה נדיב מצידך! (תסלח לנו ששכחנו להגיד לך תודה מקודם, פשוט היינו נורא עסוקים בלהיות מכוערים ובודדים. עכשיו מסתבר שאנחנו גם לא מנומסים.) והנה טיפ גם בשבילך, טיפשון קטן: תן לשותפייך ל"מחקר" להיות הממונים על ניתוח התוצאות והסקת המסקנות. כי אתה עצמך... איך להגיד בעדינות... לא כל כך חזק בזה. בא אני אעזור לך קצת: נכנסת לפורום ואמרת למשתתפיו בהכללה: "אתם מכוערים, בודדים ואומללים". תוצאה: "במקום לומר לי תודה (!)... מקללים אותי". מסקנת המחקר: האנשים בפורומים נורא מוזרים. כשמעליבים אותם הם לא אומרים תודה. מסקנה נוספת: אינטליגנציה היא לא תנאי הכרחי לעריכת מחקרים. ביי, חמוד

תסלח לי אבל נוראלא נוח לי עם זה

שאתה חושב שבחורה נמדדת לפי המראה החיצוני שלה, כי אני אישית מכירה בנות משגעות חיצונית עם דיכאונות ובעיות חברתיות לצד בנות הרבה פחות יפות שאין להן כל בעיה חברתית והן מתפקדות נפלא בסביבה וההפך. אני מסתובבת בפורמים כי יש נושאים שמעניין אותי להתדיין עליהם, ולדון פנים אל פנים אי אפשר בעשרים ושלושים, באינטרנט הדיונים יותר מעניינים ויותר מלאים בדעות, והרבה מהחברות שלי מרגישות ותו הדבר, לדעצי הבנות המדהימות שאתה מדבר עליהן הן שיטחיות מידיי כדי להסתכל עלדברים באינטרנט שזה יותר רוחני מפיזי, ואז תעשהחשבון נפש שלך מה זה לבזבז זמן. לדעתי מסיבות ואלכוהול זה בזבוז זמן, אז מה?! אגב,לא רק שגם בנות יפות בודדות, רוב הבנות היפות בודדות.

אני הייתי מציעה לך

להתייעץ באיש מקצוע. להיצמד למשהו שיש לך גם כשברור לך שזה לא מתאים ולא הולך לשום מקום, כל זה דורש בדיקה וחקירה מהיכן זה נובע. במיוחד שאת אומרת שאת מחסלת קשרים שיש להם סיכוי - מדוע, בתוך תוכך את חושבת שלא מגיע לך משהו טוב באמת? נסי לבדוק מה באמת מושך אותך אצל הבחור הצעיר, ולמה את לא נותנת לעצמך צ'אנס להצליח באמת בקשר החדש? האם הדגבר הזה קורה לך גם בתחומים אחרים? עבודה? חברים? משפחה? האם את עושה דברים שאחרים רוצים ולא מה שאת רוצה באמת? ראוי לבדוק את זה. ולטפל.

למעלה