זקוקה לעצה

מיואשת27

New member
זקוקה לעצה

שלום לכם! אני בחורה בת 27 כמעט לפני חודשיים התאהבתי בבחור בן 19 לערך והוא בי היינו בקשר היה סקס מדהים אבל תמיד ידעתי שזה לא זה למרות שתמיד המשכתי איתו כי בעצם אהבתי אותו ועדיין אוהבת לצערי.כל היחסים שלנו היו בעצם הרצון שלי להתראות איתו וללחוץ עליו להתראות איתי כי אף פעם בעצם הוא לא יזם. נפרדנו כי הוא לא יכל יותר ששיגעתי אותו ועשיתי מניפולציות שיגיע להתראות איתי אבל נשארנו בקשר כי אני עדיין אוהבת אותו והוא אותי כך הוא טוען לפחות. בינתיים הכרתי בחור בצ'ט בחור מקסים פשוט מושלם מחזר אחריי לא הרף אבל אני כמו מטומטמת ממשיכה לרדוף אחרי הבחור הצעיר ולרצות ולאהוב אותו ולדחות את החדש-מה זה לדחות לא לרצות שהוא ירדוף אחריי ויחזר אחריי כמו שהוא עושה אבל עדיין להיות איתו בקשר ולצאת איתו-עם החדש. כל המערכות היחסים שלי היו רציניות ותמיד הייתה בהם אהבה אבל תמיד הסיפור חזר תמיד שיגעתי אותם להיפגש איתי ואז זה נגמר. אף פעם לא הייתי מרוצה. מה שקורה עכשיו שהבחור החדש מתאהב בי ואני לא אני לא מצליחה להוציא את הבחור הצעיר מהראש וממשיכה לרדוף אחריו. אני כל כך רוצה להתאהב בחדש כי הוא מקסים אני יודעת שאני יהיה מאושרת איתו וזה הבחור שתמיד רציתי. אבל אני גם לא רוצה לפגוע בבחור החדש כי אני לא מצליחה להתאהב בו למרות שאנחנו נפגשים אני נהנת איתו. השאלה למה תמיד אני מתאהבת בדפוקים ובסוף לא יוצא מזה כלום וכשמגיע בחור מקסים וטוב שהוא בעצם כל מה שקיוויתי לו אני לא רוצה ומחליטה אולי לסיים את הקשר. (מה שקרה כבר מספר פעמים בחיי) אני בחורה יפה מלומדת לא חסר לי כלום-הערת שוליים אבקש את עזרתכם

dgrwkl1

New member
אני בחורה יפה מלומדת -את כותבת

מתי תביני שאין בחורות יפות באינטרנט!???? זה בדוק. אז עשי טובה..חבל שציינת את הנתון הזה בכלל. מקווה שיעזרו לך

infatuation

New member
מה זה השטויות האלה??

יש המון בחורות יפות באינטרנט וזה שלא פגשת עדיין באף אחת כזו זה לא אומר שאין! יש המון בחורות יפות באינטרנט וחלקן אפילו לא מודעות לכמה הן יפות ואולי זו הסיבה שמתלכתחילה הן באינטרנט. ויש בחורות יפות באינטרנט כמו זו שכן מודעות לכך וכל הכבוד להן! זהו.

dgrwkl1

New member
חחחח...בסדר בסדר

יש יפות באינטרנט. הפורומים,הצ'טים,האי סי קיו וכדו'...נועדו בעיקר לסוג אנשים בודד,חסרי ביטחון בחברה,דימוי עצמי נמוך,חיים לא מספקיםוכו' וכו'... כדאי מאוד שתלמדי את הנושא לפני שאת מדברת. חזרתי כרגע ממסיבה מדהימה בהרצליה.מסיבה פתוחה במקום ענק. היית צריכה לבוא לשם ולראות מה זה נחשב לבחורות מדהימות!! בטח שכאלה לא תמצאי בפורומים של תפוז,נענע,וואלה או כל פורום אחר. הן פשוט לא מבזבזות זמן על דברים שטותיים כאלה. אני מציע לך שתבדקי את הנושא לעומק.

ח מ ד ת

New member
וזה שאתה באינטרנט

זה אומר שאתה שייך ל "לסוג אנשים בודד,חסרי ביטחון בחברה,דימוי עצמי נמוך,חיים לא מספקיםוכו' וכו'.."??? כנראה שכן, אחרת לא היית כאן ..ועוד אחרי מסיבה מפוצצת בהרצליה !!!!!

dgrwkl1

New member
חמדת מאמי...

חלק מהשהייה שלי כאן היא לא בגלל ההנאה שלי. מה לעשות -את יודעת..צריך לסיים לימודים של 4 שנים כדי לקבל תואר. וחלק מהזמן גם צריך להגיש עבודות בנושאים מסויימים.כחלק מקבלת התואר. אז חלק מהעבודה שלי קשורה בצורה עקיפה או ישירה (תלוי איך מסתכלים על זה) על כל הנושא של האינטרנט. אני לא פה מבחירה. ותהיי בטוחה שבעוד זמן מאוד קצר..אני בכלל לא אבזבז את הזמן שלי על דברים שאת מבזבזת כאן. וכן,כדאי לך מאוד לבדוק את הנושא הזה.

גרא.

New member
dgrwk11,מבין שאתה בעצם נאלץ

להתחבר לאינטרנט,כחלק עקיף או ישיר, תלוי איך מסתכלים על זה, על כל הנושא של האינטרנט..כאשר בעצם אתה רואה בזה סתם בזבוז זמן..אבל קשה לי לקבל את מערך הדעות הקדומות שלך לגבי המשתתפים בפורום ,ובעיקר הנטייה השובניסטית המוקצנת שלך, שבאה לידי ביטוי בפנייתך המתנשאת לחמדת :חמדת מאמי,התבטאויות מעין אלה,לא רצויות בפורום העוסק בייעוץ פסיכולוג, ומכבד כל משתתף בכל מין, גזע או בת.אם ברצונך להשתתף בפורום, מעת לעת, אנא כבד את המשתתפים האחרים, את דעותיהם,רגשותיהם,גם אם מה שהם כותבים אינו נראה לך או לא מתאים לתפיסת עולמך.

ליהיא24

New member
../images/Emo7.gif

אם אתה באמת סטודנט, כי לדעתי אתה ילד בן 14, (או כך לפחות אני מקווה) אז: 1) מאוד מעניין שדוקא אתה לומד פסיכולוגיה. מרחמת על מטופליך העתידיים... 2) תלמד להתמקד בעיקר ולא בתפל ( לא ענית בכלל לשאלה! ) 3) תתבגר, ומהר. 4) אנשים כמוך עושים אותי עצובה. 5) השגת את מטרתך לתשומת לב. מרוצה? כנראה שאתה זועק לזה, אז אנחנו, כפורום תומך, נותנים לך את זה... גם אם דיעותך פרימיטיביות, קדומות והכי גרוע - מסתתרות אחרי מעטה אקדמאי.

SomeCrazyShit

New member
יא חתיכת ערס טיפש..../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתה יודע, יש בחורות מדהימות שלא מעוניינות שישפטו אותן לפי המראה החיצוני שלהן, והאינטרנט מספק להן את האפשרות הזאת.. כמו שנאמר לפניי, יש בחורות יפיפיות שחושבות שהן מכוערות (בדיוק כמו שיש בחורות מכוערות תחת שחושבות שהן מלכות יופי (אני מכירה לא מעט כאלה, לצערי..). וחוצמזה, יש אנשים שנמצאים בצ'אטים לא בשביל למצוא להם דייטים, אלא פשוט כי הם רוצים לדבר עם אנשים בצורה אנונימית, ולשמוע דעות של אנשים שביום-יום לא היה יוצא להם לפגוש. ובאשר לפורומים - מה בכלל הקשר??? הפורומים נועדו והביע דעה, ולקבל מידע.. אז מה אתה עושה פה בכלל?!?!? לך לך למדהימות שלך.. אני בטוחה שהן ממש שמות עליך..

dgrwkl1

New member
ואוו....דניאל...איזו תגובה

אני חייב לציין שקראתי את תגובתך ואני כמובן אעשה בה שימוש במחקר שאני עורך. הסתכלתי גם בכרטיסך ואפשר לאמר שאת מעכשיו הפייבוריטית שלי בכל מה שקשור לשלב הביניים של העבודה שלי. חשוב לי לציין שאני לא בא בעמדה של לפגוע או לשפוט-חס וחלילה. אני בא רק לבדוק,לחקור,לצאת עם השערות מסקנות, ולבסוף אפילו עם כמה קביעות...שמה לעשות,לחלקינו (במיוחד למשתתפים שרואים בפורומים,צ'טים-בית) הקביעות הללו אולי יהיו פוגעות. ולגביי מה שרשמת דניאל--מישהו או מישהי שיש לו חברים,מכרים,ידידים,ידידות,אם זה חלק מהעבודה,אם זה חלק מהחיים ,תאמיני לי,לא מרגיש שום צורך לשבת מול מחשב ולהיכנס לצ'טים--נו באמת. לא יכולת למצוא טיעון טוב יותר??? אני אולי אוכל לתת לך טיפ קטן מהמחקר (שעדיין רחוק מלהיות גמור): אבל,לא כל מי שמשתמש בשירותים האלה הוא "מסכן" "בודד" "מכוער" וכו'.. בעבודת המחקר הזו (שעוד תתפרסם בעתיד.תזכרי איפה שמעת אותה לראשונה)..יש כמובן הפרדה מוחלטת וברורה בין גילאים של ילדים,נוער,בוגרים,מבוגרים,זקנים זו טעות להתייחס לבן 15 כפי שמתייחסים לבין 27 למשל.מכל הבחינות. אז כך גם במחקר הזה. אז תעשי לי טובה--קצת צניעות. ותודה על ההתייחסות,גרא

infatuation

New member
dgrwkl1 אפשר לשאול אותך שאלה?

אז אתה חוזר כל הזמן על כך שאתה עושה מחקר באינטרנט בפורומים בצ'אטים, אפשר לשאול מה בעצם המחקר הזה? ובאיזו מסגרת?

נשמע כמו

כל אלו שנכנסים לאתרי סקס כדי "לבדוק את הסיבות הסוציולוגיות שבגללן אנשים גולשים לאתרי סקס" חאלאס ע זה - הבחור צריך תשומת לב (וקיבל אותה) ובינתיים אף אחד עוד לא ענה לשאלה המקורית.

יגוע=ידוע

ומניסיוני עם האדם הזה..ככל שנותנים לו יותר תשומת לב כך הוא פורח. פשוט לא להתיחס, מדובר באמת במסכת שקרים ותירוצים שאין שום צורך להגיב עליהם. (באחד הפורומים בו נתקלתי בו קיבלתי מסר אישי ממנהלי הפורום לא להתייחס אליו כיוון שהם מכירים בחומרת הבעיה) מדובר בפורום ייעוץ גם כן. תודה.

dgrwkl1

New member
"טרול"?????

"טרול" (ממה שהצלחתי להבין בהמשך למחקר שלי) זה משתתף או גולש אשר מלהיט את הרוחות וגורר לפרובוקציות. אני לא חושב שכינוי זה מתאים לי,קונכיה סגולה. ואין לי מושג מאיפה בדיוק את מכירה אותי מפעמים קודמות. אבל שיבושם לך מאמי.

לDG וכו'

אני מקווה שאתה לא לומד מקצוע שיאפשר לך לטפל באנשים אח"כ אלא משהו יותר כללי. במידה ואתה כן במקצוע טיפולי, הייתי ממליצה בחום לשקול שוב, או לעבור טיפול בעצמך. קשה מאד לטפל בזולת בלי מידה של חמלה, ועם התנשאות ושיפוטיות. במחשבה שניה, זה לא מזיק לחשוב ולבדוק הנקודה הזו בכל פקולטה שלא תהיה בה, וגם אם אתה לא לומד שום דבר. מאחלת לך רק טוב

SomeCrazyShit

New member
הפיבוריטית שלך? כבוד גדול ../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

א. מספיק עם ההתנשאות המטופשת הזו. אתה משתמש ב"עבודה" הזו שלך כדרך להשמע נורא מתוחכם, מבין ומנוסה, כשלמעשה ברור לכל שאתה ממש לא. למעשה, מובן למדי שאתה בעצמך "מצ'וטט טיפוסי", לפי הגדרתך, כלומר מכוער, בודד וחסר ביטחון. למעשה, אני לא אתפלא אם יתברר שאינך עושה כלל שום "מחקר", אלא שזו סתם תאוריה שפיתחת, בהסתמך על עצמך.
ב. "לא כל מי שמשתמש בשירותים האלה הוא "מסכן" "בודד" "מכוער" וכו'.. " תגלית מדהימה!!
ג."מישהו או מישהי שיש לו חברים,מכרים,ידידים,ידידות,אם זה חלק מהעבודה,אם זה חלק מהחיים ,תאמיני לי,לא מרגיש שום צורך לשבת מול מחשב ולהיכנס לצ'טים" - אלא אם כן אתה מכיר את כל האנשים על כדור הארץ, אין לך שום זכות לקבוע את הקביעה הזאת. אינך יודע מה מניע אנשים להיכנס לצ'אטים/פורומים, אז אל תתיימר לדעת. אקח אותי כדוגמא - יש לי עבודה, חבר, חברות, ידידים ותחביבים, ובכל זאת אני נהנית להיכנס לפורומים, וגם להתכתב קצת עם אנשים במסרים. אז מה? זה הופך אותי למכוערת, מסכנה ובודדה? ד. מנסה להבין למה הכוונה ב"קצת צניעות"... בהודעתי הקודמת לא הזכרתי את עצמי כלל, כך שאיני יכולה כיצד קבעת את מידת צניעותי, שדרך אגב - רבה עד מאוד. בקיצור, אם לשפוט לפי הודעותיך, רבים הם הסיכויים שכאשר נקיש על ראשך - נשמע "טוק טוק" מהדהד. אין לך שם יותר מדי בפנים, הא..?

דניאלוש שיחקת אותה../images/Emo140.gif

ואתה gd מה שלא תהייה ואיך שלא תקרא לעצמך, אתה אדם קטן וחסר רגישות. פשוט מזעזעת אותי המחשבה שאתה תטפל באנשים. אם הייתה לך חצי גדלות הרוח שבה אתה מתנפח כמו בלון ריק מתוכן ומלא בחשיבות עצמית, לא היית מזלזל באנשים. אם כל הכבוד לך אתה לא ממש מכיר את הפרצופים, האנשים והחיים שיושבים בצד השני של הרשת- ממש כמוך. אני מציעה לך להתחיל להסתכל עמוק פנימה לפני שאתה מותח ביקורת חריפה כל כך על אנשים שאתה לא מכיר. חוץ מזה זה פורום ייעוץ פסיכולוגי, אז מה ציפית לראות כאן? סיפורים על גן עדן? אגדות ונסיכות? כולם בסה"כ אנשים עם חיים משלהם שלפעמים, מה לעשות, מוצאים מפלט גם כאן בעולם הוירטואלי. אם זה לא נורמאלי, אז בהצלחה לך במציאת הנורמה האמיתית. ומניסיון אני מציעה לך לנסות ללכת לטיפול, אין רע בכך, במיוחד אם תרצה אי פעם לעסוק בזה. כל טוב ובהצלחה.

למעלה