זקוקה לעצה

תנסי לסלוח ולא לפרק. אם תצליחי, מה טוב. אם לא

תצליחי, אז חבל....אחרי עשר שנים יפות, אפשר להשקיע איזה חודשיים שלושה בניסיונות שיקום.

Elvisp10

New member
קחי אויר

למען הגילוי הנאות אציין שאני גבר.
אני לא מכיר את מערכת היחסים בינכם או את השקפת החיים שלך ושל בעלך, אבל הייתי רוצה לתת איזשהי נקודת מבט שאולי תראה לנשים שכאן שטוחה במקצת אבל האמיני לי - היא אמיתי.
גברים הם יצורים פשוטים מאוד ומאוד לא מורכבים להבדיל מכן - אני לא מחדש כאן כלום.
גבר יכול לקיים יחסים עם בחורה בלי שתהיה ב כ ל ל מעורבות רגשית, סקס נטו. אצל נשים זה אחרת, אתן פועלות מהרגש, לכן בגידה של אישה נתפסת אצל גברים כקשה יותר (שוב, זאת לא ביקורת על כלום, רק אבחנה שלי).
במקרה שלך, עצם העובדה שבעלך קיים יחסים עם זונה, דבר המעיד על כך שהוא לא חיפש או קיים מערכת יחסים או רומן, יכולה אולי לבוא ל"זכותו".
לפני שאת פונה לחוקר פרטי, הייתי מציע לך לקחת אויר ולא לנקוט שום פעולה פזיזה. סיכויים גדולים שהסיבה למעשה שלו ניתנת לפתרון באמצעות שיחות וייעוץ אם צריך.

אם קשה לך לקבל או את עדיין לא סומכת על דבריו ומעשיו, תמיד את יכולה ללכת למשרד חקירות ולהשקיט את מצפונך - לכאן או לכאן.

בהצלחה.

chenby

New member

לגמרי, לאנשים לא נמאס?

ARI26

New member
סיפור דומה מאוד לשלך

היי תמרי
אני כתבתי פה לפני חודשים בערך סיפור מאוד דומה לשלך, גם נשואה עשר שנים בזוגיות טובה.
וגם בעלי הלך לנערת ליווי וקיבל רגלים קרות..
אני אישית בחרתי לא לעשות דרמות.. לדבר כמו בוגרים להבין מה הוא צריך יותר מינית..
ו...
עברו להם חודשים והוא שוב הלך למשהי אחרת.. ושוב הרגיש שהוא לא מסוגל לעשות איתה..
גילתי את זה רק מהרגשה שמשהו לא 'נכון' שאלתי אותו הוא הכחיש בתחילה עד שלא הייתה לו ברירה
והוא סיפר לי..
מה המסקנה אני לא יודעת אבל לדעתי זה ממש לא הולך להגמר פה .. אם כל מה שהוא יבטיח..
אנחנו מתחילים טיפול זוגי בקרוב..
וכן האמון נשבר לגמרי!

למעלה