זקוקה לעצה

תמרי556

New member
זקוקה לעצה

היי, אי נשואה עשר שנים עם זוגיות מדהימה. לפני כשבועיים גיליתי שבעלי שיקר לי. מסתבר שבזמן שלא ישנתי בבית הוא גלש באינטרנט באתרי פורנו וקפצה מולו הודעה של זונה שמציעה לו לפגוש איתה.
הוא קבע איתה, נסע לשם אך לטענתו הוא התעשת על עצמו הבין מה הוא עשה (לדבריו לא נגע בה) וחזר הביתה.
אני גיליתי את הדבר במקרה וככשאלתי אותו הכחיש וטען בתוקף שבחיים לא בגד בי, לאחר שאימתתי אותו והתקשרתי לזונה- שלמזלי ענתה, הוא נשבר וסיפר לי הכל תוך כדי בכי תמרורים
חשוב לי לציין שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אך קשה לי עם העובדה שהוא נסע עד אליה וכמובן עם העובדה שהוא שיקר לי בטענה שידע כמה זה יפגע בי אם אני אגלה.
מה אתם הייתם עושים?
סולחים?
מפרקים הכל?
אודה לתשובתכם

nirity1

New member
הי תמרי

אני חושבת שכדאי לברר מה בזוגיות שלכם גרם לו לפנות לזונה. האם זאת השיגרה ? האם הנשואים שלכם לא כל כך מדהימים כמו שנדמה לך ? ומשם תחליטי לאן את לוקחת את זה. קשה לי ליעץ לך אם להפרד או לסלוח.

pluto9

New member
האמת

בוא נגיד את האמת. אחרי 10 שנים כמעת כל גבר היה בוגד אים הוא לא היה חושש היתפסו אותו. בקיצור גבר נורמלי שמאוד אוהב אותך.

שחפית25

New member
תני לו צאנס נוסף

יש גברים בעלי פנטזיות שונות שמרגישים שהם חייבים לממש.
אל תפרקי זוגיות בעיקר אם הוא אוהב אותך ואת חשובה לו מספיק.

סטנגה Joe

New member
אין פה תשובה נכונה

את צריכה להרגיש ולדעת מה נכון עבורך.
ברמה הפרקטית הייתי מנסה להבין במקומך למה הוא עשה את אשר עשה.
נסי לא להתייפייף ולהבין באמת את הסיבה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש כמה אפשרויות

הייית ממיין אותן מהנמוכה לגבוהה. הכי נמוכה (1) היא הכי גרועה. הכי גבוהה היא הכי טובה. בסוף אני גם אגיד לך איך לבחור מביניהן.

1. את רשאית בהחלט להיות פגועה ונעלבת. לכן את צריכה לבכות הרבה, כדי שידע איך את מרגישה, ושלאול אותו המון שאלות, כדי שתקבלי מה שיותר מידע שימושי, שיעזור לך להיפגע עוד יותר, להשחיר אותו ואת עצמך (כי אתה הרי שווה פחות מזונה). התהליך הזה יכול להימשך בשקט כמה חודשים, וגם בשנים הבאות יהיו הבזקים בכל מצב של מתח או משבר.

2. שיטה יותר טובה היא לא לחפור לו בכלל. להחליף את המנעול בדלת, להעיף אותו מהבית, והתלחיל התחלה חדשה. הפרטים הטכניים כבר ייסגרו בין עורכי הדין. למה השיטה הזאת טובה יותר? כי היא כרוכה בפחות אנרגיה ופחות סבל. זה כמו שאפשר להוציא אדם להורג בירייה, או בעינוי איטי ומתמשך. ברור שעדיף לכולם מהר וחד.

3. שיטה עוד יותר טובה זה לא לחפור יותר מדי. שיחה אחת ארוכה וממצה אל תוך הלילה, עוד כמה שיחות מעקב, ואז לחזור לשיגרה כביכול. זה רק כביכול כי את תישארי פגועה, התשובות שלו לא יהיו מספקות, אבל לפחות יהיו לכם חים נורמליים. הקשר בהחלט ייפגע, אבל עדיין יהיה קשר ויהיו הרבה דברים יפים וטובים - למרות שהתחושה שזה לא זה תישאר באיזה שהוא מקום לשניכם.

4. שיטה הרבה יותר טובה היא ללכת לטיפול זוגי. היתרון העיקרי של השיטה הוא שיהיה מעורב צד ג' שגם אם לא יהיה מטפל/ת מבריק, לפחות יוציא אותכם מן הפלונטר ותהיה לכם תחושה של התחדשות. החיסרון העיקרי בשיטה הוא לא הכסף - זה זניח. החיסרון הוא שבעצם אין באמת צורך בייעוץ במקרה כזה. אבל היתרון האחר הוא שבלי קשר למקרה הזה, רוב הזוגות יכולים להרוויח משהו מייעוץ. כך שתלכו לייעוץ לא מהסיבה הנכונה, אבל עדיין זה דבר חיובי בפני עצמו.

5. שיטה עוד יותר טובה היא שפוט לשכוח מהעניין, ואולי גם לצחוק עליו מדי פעם. הוא באמת לא בגד בך, ואין מה לעשות, גברים מתגרים בקלות, וזונה זה פחות גרוע (מן הבחינה הזוגית לפחות) מסטוץ או מאהבת. באמת שלא קרה כלום. תמשיכו כרגיל.

6. השיטה הכי טובה היא שיטה 5 + תוספת של שידרוג חיי המין שלכם בכל מיני אמצעים, שהכי חשוב מביניהם הוא לדבר בצורה יותר פתוחה על מין, על פרטים טכניים ורגשיין במין, לנסות לעשות דברים בצורות חדשות, כך שהחיים שלכם רק ישתדרגו מזה.

---

ועכשיו לשאלה איך בוחרים.

ובכן: את מסתכלת על ששת השיטות, ורואה איזו הכי נוחה ונכונה לך. נניח (לצורך הדיון) שזו שיטה 4. ההמלצה שליף במקרה כזה, היא ללכת על שיטה 5.

למה? כי אמנם 6 יותר טובה מ-5, אבל רוב בני האדם לא מסוגלים לעשות קפיצה של שתי מדרגות בבת אחת. אם תקפצי מדרגה אחת מעל לאינסטינקט שלך, כבר הרווחת. כי 4 קל לך לעשות, וחבל לא לנסות אחת יותר טובה.

מצד שני, אם את במשבר אישי בכל מיני סיבות, או בעלת אופי חלש, וכולי, קרוב לוודאי שתעשי אחת פחות ממה שאת יכולה באופן טבעי, כלומר, בדוגמה שלנו, 3.

---

אני מקווה שההסבר ברור.

בהצלחה!

מריוס זכריה

Member
מנהל
דרך אגב

ואיתך הסליחה: את החלק הבלשי בסיפור לא כל כך קניתי. לא נשמע לי סביר שעלית על זה שקפצה לו הודעה של זונה, והשגת גם את הטלפון שלה. משהו אפעס לא אמין בסיפור.

לכאורה אין לזה השלכה על עצם העניין, ולכן אני לא מתעכב על זה, אבל בסוף הרי מתגלה שהכל קשור בכל, וגם הסיפור האמיתי כאן (שאת בולשת אחריו, או שטמנת לו מלכודת, או לא משנה מה) כן מלמד משהו על היחסים שלכם.

אבל בגדול זה לא ממש חשוב כרגע.

V i n a

New member
תזרקי אותו

גם כדי לא לשבור את הרצף, וגם כי השקרן עשה את הפרוצה ומנסה לצאת מזה בסיפור פאתטי על חרדת ביצוע רוחנית והארות מוסריות על סף משגל..

seeyou

New member
לא זורקים עשר שנים עם זוגיות מדהימה

בגלל ניאוף הבעל

המקרה "קשה" אך ה"פרושים" שאת נותנת למקרה עושה אותו קשה עוד יותר יותר.

לא מאמין שקיימות הרבה מערכת יחסים-נשואים לכול החיים בלי "גלישות" מצד הבעל או האישה

יוסי

פחחחחח

הסיפור הזה לא אמין מכל כך הרבה כיוונים - לא יודע בכלל מאיפה להתחיל.

הניחוש שלי - אתה הבעל, אתה גולש באתרי פורנו, מדי פעם קופצות ההצעות האלה, אתה מתפתה להיענות אבל חושש מתגובת אשתך אם תגלה - זה מה שבאת לפה לברר.

ולכן עצתי - אל תעשה את זה.

seeyou

New member
אני חושב שיש לך טעות-אין זיון חינם

ה"חינם" יכול לעלות ביוקר

עם זונה אין לך שום צורך ב"יחסים" (שלם וקח)

עם אחרות (שמוגדרות את הזיון "חינם" יש בדרך כלל כוונות מעורפלות

יוסי

seeyou

New member
תשלום זה התמורה חומרית/ריגשית של המקבל לנותן

אתה חי באשליה שהיחסים(מכול הסוגים) שאתה מקבל הם חינם

נומלה

New member
עם אשתך עוד יותר גרוע

היא גם רוצה שתשטוף כלים....לכל זיון יש מחיר. יש כאלה שמחיר מוניטארי קל להם יותר לשלם ויש אחרים שמעדיפים לעשות כלים....

seeyou

New member
לא ברור שלנשואים יש מחיר?

את מזכירה לי בדיחה

רותי ילדה בגן חוזרת הביתה ואומרת לאימא שלה

אימא,משה,ילד מהגן הסביר לי איך עושים ילדים

אימא קצת בשוק וממלמלת...איך

אבא שם את הזין שלו בפה של האם

האימא מתחילה ליצחוק

לא חמודה זה קורה רק אם היא רוצה רכב חדש.

למעלה