זקוקה לעצה...

Bubble Girl 27

New member
אז אולי הגיע הזמן

לערב גורם מקצועי. שהממונה עליה יפנה לפסיכולוג או פסיכיאטר אולי קרה משהו רציני ועמוק יותר שאתם לא מודעים לו.

יודעת שפנו...

גם לער"ן,אבל מכוון שאנחנו לא משפחה ושוחחו איתה והיא טוענת שאנחנו סתם מדברים והיא בסדר וכרגיל ההורים לא תורמים אז אבוד לנו ,אוףףףףףףף הנה שוב היום לא הגיע לעבודה והיא שלחה הודעה שלעולם לא נראה אותה עוד שאנחנו מנסים לעשות רע,היא גם לא עונה לטל 2מנהלים יצאו אליה עכשיו ,קצת מתסכל

Bubble Girl 27

New member
בעייתי מאוד

ממש אין לי עיצה בשבילך כרגע כי עושה רושם שניסיתם כל מה שביכולתכם. מקווה שתמצאו איך לעזור לה.

3 שרונית

New member
פשוט, פונים למחלקה לבריאות הנפש

באזור מגוריכם, נותנים את כל הפרטים וכל המידע שיש לכם, הם ידאגו לטפל בה ד"א , הדבר הכי חכם לעשות ברגע שמקבלים הודעה כזו ממנה זה להתקשר למשטרה ולמד"א במקביל

תודה רבה נעה

ושוב,אני חוזרת פנינו ,אבך בגלל שאנחנו לא משפחה והמשפחה לא מתלוננת נאמר לנו שאין הרבה מה לעשות :(

רק שיר

New member
מקומה לא אצלכם בעבודה. חד משמעי

היא בהחלט זקוקה לעזרה. אם תתאבד? אני בספק. מי שרוצה באמת להתאבד עושה זאת מבלי לערב עוד גורמים. פני לכמה שיותר גורמים ותסירי את האחריות העגומה הזו מעליך- בהחלט לא פשוט. מקומה כנראה במרכז לבריאות נפש - שם ידעו לטפל בה .

DANAQ32

New member
לצערי, נראה כי היא זועקת לעזרה אך

לא מוכנה לקבל אותה... כל הכבוד לך ולכל החברים שיש לה בעבודה על הרצון לעזור לה ו"להציל" אותה מעצמה. אגב, אני לא מסכימה עם הקביעה שמי שמאיים בהתאבדות לא מתאבד!

Bubble Girl 27

New member
זאת לא קביעה שלנו

זאת עובדה פסיכולוגית ידועה. כאשר בנאדם אומר מספר פעמים אני אתאבד זאת קריאת מצוקה לעזרה ולא איום ממשי. כמובן שיש כאלו שבסוף כן מתאבדים אבל העובדות אומרות שקריאות גיוועלד אלו הן קריאה לעזרה. אסור להזניח ואסור להמעיט בערכן אבל מי שרוצה להתאבד פשוט עושה את זה בשקט מקסימום משאיר מכתב. גם אלו שעוברים ניסיונות אובדניים ולא מצליחים (תודה לאל) זאת קריאה למצוקה. תסמכי עליי בעיניין הזה...לצערי יודעת טוב טוב על מה מדובר.

DANAQ32

New member
RT כתב-

ואני מצטטת: מי שמדבר על זה כל הזמן, לא ממש מתכוון לעשות משהו ברצינות - הוא יותר קורא לעזרה." ולכן, ציינתי שאני לא מסכימה עם קביעה זאת. ועם כל הכבוד לפסיכולוגיה ולקביעותיה... (שולחת לך במסר את ההמשך).

Rtitan

New member
RT כתב המשך... ../images/Emo8.gif

שאמנם מי שמדבר על זה כל הזמן - לא ממש מתכוון להתאבד - אבל גם הוספתי שאין ממש דרך לדעת מתי הדיבורים שמבטאים דיכאון עוברים לפסים מעשיים יותר. ודרך אגב - הפסים המעשיים הללו לרוב מאופיינים דווקא ב"הפסקה על דיבור על זה"... ברוב טימטומי גם אני עשיתי שטויות אחרי שהתברר לי הרומן של האקסית שלי, והניסיון האמיתי לבצע היה אחרי תקופה של שקט - כשלא רציתי שאף אחד יידע מה קורה ומה התכניות וזה היה מתכנן עד לפרטי פרטים. למזלי - רק פרט אחד לא לקחתי בחשבון, והוא שחבר שלי שהוא פסיכולוג - יראה משהו מוזר בתא המטען של המכונית שלי וירדוף אחרי אחרי שנפל לו האסימון כמה שעות מאוחר יותר כשהוא קישר את המשהו המוזר הזה לשקט שלי בתקופה האחרונה, באיזה ערב שבת. לולא עינו החדה וההבנה של "השקט" - לא הייתי כאן היום, ובשקט מוחלט, בלי שאף אחד היה יודע - וכולם היו אומרים "אבל היינו בטוחים שהוא כבר עבר את זה..." Silence, like cancer grows... לא סתם אמרו את זה. שלב השקט הוא המסוכן ביותר לדעתי. שלה הדיבורים הוא עדיין "בסדר יחסית" אבל לעולם אי אפשר לדעת לבטח.
אני כותב כאן משהו מאד אישי - כדי שאם יום אחד תרגישו משהו כזה על מישהו - תדעו מה לחפש...

Bubble Girl 27

New member
איך זה שאתה תמיד

פוגע במקומות הכי נכונים? תמיד כתוב מדהים תמיד נכון תמיד בול מה שצריך. תודה ששיתפת RT אני שמחה שהחבר שלך היה עירני, אחרת היינו מפספסים אותך וזה חתיכת פיספוס!

היא ניסתה..

אתמול לא הייתי בעבודה(עקב מחלה),לצערי קיבלתי ממנה שוב הודעה שהיא שמה לב שאף אחד לא ממש לוקח אותה ברצינות,אז אולי היא תעבור לשלב הבא,התקשרתי לממונים,כמובן שחצי מהעובדים קיבלו את ההודעה ,חיפשו אותה 8 שעות עד שמצאו אותה לקראת הערב בחוף,יושבת בתוך סוכת מציל עם המון המון כדורים ושתיה חריפה ,הבנתי שהיא הייתה נראת רע ,לקחו אותה לבדיקות והיא עדיין מטופלת פסיכולגית ,מקווה שעכשיו זה יעזור,למרות שהוריה עדיין לא מוכנים לומר שיש לילדה שלהם בעיה ,אומנם זה אולי קרה קצת לטובה שהיא ניסתה אתמול כי ככה כן ניתן לטפל בה יותר,למרות ששוב בבוקר קיבלנו הודעות ממנה,שאנחנו שונאים אותה שאנחנו ויתרנו עליה שלא היינו שם בשבילה למרות שאמרנו שאנחנו חברים שלה ,כמובן שהיא סיימה את זה בזה שהיא תצליח לבצע את המשימה שלה ואנחנו עוד נצטעיר על מה שעשינו לה :( עצוב לי לנו בכלל בעבודה שזה הגיע למצב כזה ,אין לנו הרבה מה לעשות ,אנחנו מנסים להסביר אבל כנראה זה גורם יותר נזק,ביקשו מאיתנו בימים הקרובים לא להגיב לה ,אבל מצד שני אם לא נגיב היא תחשוב שאיכזבנו אותה שוב ואולי תנסה שוב לפגוע בעצמה ,זה מתסכל עצם זה שלא ניתן לעשות עבורה משהו, אולי כן עשינו זה שהיא עכשיו מטופלת ע"י אנשים מומחים שיודעים את העבודה (אבל גם עם אלה משום מה אין לי תביטחון לחיים שלה )

למעלה