היא ניסתה..
אתמול לא הייתי בעבודה(עקב מחלה),לצערי קיבלתי ממנה שוב הודעה שהיא שמה לב שאף אחד לא ממש לוקח אותה ברצינות,אז אולי היא תעבור לשלב הבא,התקשרתי לממונים,כמובן שחצי מהעובדים קיבלו את ההודעה ,חיפשו אותה 8 שעות עד שמצאו אותה לקראת הערב בחוף,יושבת בתוך סוכת מציל עם המון המון כדורים ושתיה חריפה ,הבנתי שהיא הייתה נראת רע ,לקחו אותה לבדיקות והיא עדיין מטופלת פסיכולגית ,מקווה שעכשיו זה יעזור,למרות שהוריה עדיין לא מוכנים לומר שיש לילדה שלהם בעיה ,אומנם זה אולי קרה קצת לטובה שהיא ניסתה אתמול כי ככה כן ניתן לטפל בה יותר,למרות ששוב בבוקר קיבלנו הודעות ממנה,שאנחנו שונאים אותה שאנחנו ויתרנו עליה שלא היינו שם בשבילה למרות שאמרנו שאנחנו חברים שלה ,כמובן שהיא סיימה את זה בזה שהיא תצליח לבצע את המשימה שלה ואנחנו עוד נצטעיר על מה שעשינו לה

עצוב לי לנו בכלל בעבודה שזה הגיע למצב כזה ,אין לנו הרבה מה לעשות ,אנחנו מנסים להסביר אבל כנראה זה גורם יותר נזק,ביקשו מאיתנו בימים הקרובים לא להגיב לה ,אבל מצד שני אם לא נגיב היא תחשוב שאיכזבנו אותה שוב ואולי תנסה שוב לפגוע בעצמה ,זה מתסכל עצם זה שלא ניתן לעשות עבורה משהו, אולי כן עשינו זה שהיא עכשיו מטופלת ע"י אנשים מומחים שיודעים את העבודה (אבל גם עם אלה משום מה אין לי תביטחון לחיים שלה )