"אותך לאלוהים" מלשינה מייד-מה זה
לא מוסרית. בהגדרה וכניק. וואלה..מי קבע את המוסר שלך? ואם את מרגישה לא מוסרית, אז בכלל דלגי על הקטע כי אח"כ (אם ואם..) תרגישי פי כמה לא מוסרית. אז אפשר גם להחליף ניק וגם עמדת התייחסות לחיים. והיות ואני לא הזמנתי מקום בתור לגן עדן וגם יש שם אובר בוקינג , אני מניחה מראש שמקומי בגיהנום מובטח מראש ,ומרגע זה מה שנכון לי-גם נהיה מוסרי בעיני. ועד כאן היו שישים שניות על מה מוסרי ומה לא. ולגופה של שאלה-לא מבינה אותה בכלל את מעוניינת בו, נמשכת אליו אבל לא יודעת מה עלולה להיות התגובה שלו? זה מה שמטריד אותך? מה יכולה להיות התגובה: 1. מעוניין 2. לא מעוניין 3. אדיש אפשר לסמן עיגול סביב האופציות. אופציה 1-יופי. הלאה מגלגלים את הקוביות ועולים לשלב הבא. אופציה 3- לא משנה כלום. הכל נשאר כמו היום, הפסקת קפה וסיגריה. אופציה 2- עלולה לתת לך תחושה של דחיה, ואז יש שתי אפשרויות משנה: א. את בוכה שלשה ימים ולילות.נורא נפגעת, כל האגו הנשי רמוס. ב. את אומרת לעצמך,לא נורא. כנראה שאני לא הטיפוס שלו... כלומר סטטיסטית, הסיכוי הוא 50% מתשובה השלילית,עלול לפגוע. ואז בעצם רק בערך 75%(שלא יהרגו אותי אנשי הססטיטיקה)- סיכוי שתפגעי. אז ... מה את חושבת? הוא שווה את הסיכון? מי שלא מהמר אף פעם לא מפסיד אף פעם. אבל גם לא מרוויח. ובעניין של טקטיקות ואסטרטגיות של "איך לפתות" קטונתי מלענות. אולי סתם להסתכל לו ישר לעיניים, ולהגיד לו בשקט באוזן שהיית שמחה פעם לשתות איתו קפה לבד".ואם הוא לא מבין מה את רוצה ממנו-ויש מכונה של קפה וכוסות פלסטיק במשרד,אז יותר בשקט ויותר באוזן...תוך דגש על המילה "לבד" ולא על המילה "קפה". זהו-לא יודעת יותר טכניקות שיווקיות.