זקוקה לעצה

אתם רוצים ממני מכות שניכם????????

מה זה זה???!!! מאיפה צמחה לה פטריית חוסר הבטחון הזה בעצמכם?????????

פסי היקרה

אני בוחר לי כל פעם אוביקט חדש להוריד לו את הביטחון ירקרק ושלוםלום נעלמו לי אז בחרתי בהאלי. למרות שיחסית לקודמים הוא לא רע. פסי זה בסדר? דניאל

"אותך לאלוהים" מלשינה מייד-מה זה

לא מוסרית. בהגדרה וכניק. וואלה..מי קבע את המוסר שלך? ואם את מרגישה לא מוסרית, אז בכלל דלגי על הקטע כי אח"כ (אם ואם..) תרגישי פי כמה לא מוסרית. אז אפשר גם להחליף ניק וגם עמדת התייחסות לחיים. והיות ואני לא הזמנתי מקום בתור לגן עדן וגם יש שם אובר בוקינג , אני מניחה מראש שמקומי בגיהנום מובטח מראש ,ומרגע זה מה שנכון לי-גם נהיה מוסרי בעיני. ועד כאן היו שישים שניות על מה מוסרי ומה לא. ולגופה של שאלה-לא מבינה אותה בכלל את מעוניינת בו, נמשכת אליו אבל לא יודעת מה עלולה להיות התגובה שלו? זה מה שמטריד אותך? מה יכולה להיות התגובה: 1. מעוניין 2. לא מעוניין 3. אדיש אפשר לסמן עיגול סביב האופציות. אופציה 1-יופי. הלאה מגלגלים את הקוביות ועולים לשלב הבא. אופציה 3- לא משנה כלום. הכל נשאר כמו היום, הפסקת קפה וסיגריה. אופציה 2- עלולה לתת לך תחושה של דחיה, ואז יש שתי אפשרויות משנה: א. את בוכה שלשה ימים ולילות.נורא נפגעת, כל האגו הנשי רמוס. ב. את אומרת לעצמך,לא נורא. כנראה שאני לא הטיפוס שלו... כלומר סטטיסטית, הסיכוי הוא 50% מתשובה השלילית,עלול לפגוע. ואז בעצם רק בערך 75%(שלא יהרגו אותי אנשי הססטיטיקה)- סיכוי שתפגעי. אז ... מה את חושבת? הוא שווה את הסיכון? מי שלא מהמר אף פעם לא מפסיד אף פעם. אבל גם לא מרוויח. ובעניין של טקטיקות ואסטרטגיות של "איך לפתות" קטונתי מלענות. אולי סתם להסתכל לו ישר לעיניים, ולהגיד לו בשקט באוזן שהיית שמחה פעם לשתות איתו קפה לבד".ואם הוא לא מבין מה את רוצה ממנו-ויש מכונה של קפה וכוסות פלסטיק במשרד,אז יותר בשקט ויותר באוזן...תוך דגש על המילה "לבד" ולא על המילה "קפה". זהו-לא יודעת יותר טכניקות שיווקיות.

ללב שלנו יש חוקים משלו.....

איש לא יאמר לך לא ללכת אחריו(לפחות לא במקום הזה)... אל תעזבי את הרעיון-תנסי, תפלרטטי(כמו איך שרק אנחנו הנשים יודעות),תרמזי, ובעיתוי הנכון אולי אף עדיף את הגישה הישירה-התשובה הכי גרועה שתוכלי לקבל תהיה:"לא-תודה"!!! בהצלחה!!! נ.ב ברוכה הבאה!!!

מוסרית

New member
אז לפי בקשת הקהל החלפתי את הניק

הסיבה - כי אני לא מרגישה לא מוסרית פשוט פרסמתי את השאלה שלי גם בפורומים אחרים ובשביל שלא ישפטו אותי יתר על המידה המצאתי את הכינוי הלא מקורי ההוא. ועכשיו רציתי להרשם כ"מוסרית בע"מ" אבל המערכת הודיעה לי כי אסור להשתמש בגרשיים, אז ירדתי מהרעיון של בע"מ. טוב, נו. התקשרתי למשדר שלו היום (בעניין עבודה כמובן, וגם לאחל לו חג שמח) מסתבר שהוא לא עובד היום. איזה באסה!!!! אגב, הרעיון של מגע הוא מצויין. אתמול למשל הוא דיבר בפלאפון שלו, ונעמד בדלת כניסה בדיוק הייתי צריכה להכנס, והוא מסתובב לפה ולשם יענו לא רואה אותי, כאילו שרצה שיווצר מגע. ואני בטפשותי לא נענתי
מצאתי דרך להכנס בלי להתקל בו. וגם כשהוא יושב לידי בזמן אחרון הוא התחיל להתיישב יותר קרוב אליי: אם בעבר הבדילו ביננו 3 כיסאות (לפחות) אז עכשיו רק אחד. ומה זה לעזאזל השאלה הזאת "אומרים שיש לי טעם טוב"????? אני מתה לשאול אותו, אבל לא מצאתי רגע מתאים.

תבור.

New member
למוסרית...

מכיוון שהחלפת הניק למוסרית אומר לך שאין פה עניין של מוסר בכלל את נכנסת להרפתקאה שאת תיהני ממנה או תשלמי המחיר ולכן אתן לך עצת חינם - אל תקבלי עצות חשבי על כל ההשלכות ותחליטי בעצמך . בקשר "למוסריות" את מזכירה לי מישהי שפנתה לרופא נשים וסיפרה שהיא אשה נשואה ויש לה מאהב נשוי .הם מקימים יחסי מין מספר פעמים בשבוע ללא אמצעי הגנה. היא חוששת לבריאותה והרופא שאל אותה למה ?? ואז ענתה - בשיא הרצינות "אינני בטוחה במוסריות של אשתו של המאהב שלי " !!! סיפור אמיתי.

מוסרית

New member
חחחחחחחחחחחח

עכשיו הפלת אותי מצחוק ברצינות! לא, לא, אני יודעת שמוסריות לא בדיוק משחקת תפקיד חשוב במקרה זה. פשוט אין לי ראש להמצאת ניקים מדליקים.

מוסרית

New member
אוף אוף אוף

אני מתה שהוא יהיה עכשיו פה, לצידי הייתי מסתכלת לו ישר בעיניים הכחולות שלו ואומרת "כן, יש לך טעם טוב, עכשיו תגיד למה בדיוק התכוונת כשאמרת את זה" והייתי מציעה לו כוס קפה, אפילו בכוס מפלסטיק אבל הוא לא פה! ואני יכולה רק לחלום על זה!

מוסרית

New member
רע? לא אמרתי

אבל קצת באסה שזאת לא המציאות טוב, נו, אלה הם החיים מחר יום חדש מחרתיים עוד יום חדש וביום ראשון חזרה לעבודה, בתקווה שהוא יבוא (הבחור)

האלי

New member
לא יכול בלי אזהרה

בעקבות ערב שירי משוררים שהיה אתמול בצ´ט, משהו שכתבתי פעם... סערת וולקנו =========== ידעתי שאסור היה לנו לגעת בסערת ולקנו ידעתי שלא נוכל לעצור ולא לגעת בלב הסערה ידעתי שהלבה תשרוף את ליבך ואת ליבי ידעתי שנצא משם בלבבות מפוחמים ידעתי... נו אז מה? זה עושה אותי יותר חכם? שלא תגידי אחוריזה לוידעתי. שלך, האלי.

אורמור

New member
הוא גדול הוא גדול הוא גדול..../images/Emo23.gif../images/Emo117.gif

רוצים הדרן.. חג שמח לך ז´ורז´ ברסאנס אור בלב מפוחם שרופה עלייך

האלי

New member
אם כבר

עושים לבבות על האש, למה לשרוף??? ובכלל שבועות זה חג של גבינות לא? מה את עושה לי לבבות על האש פיתום??? לא קונה לבבות שרופים, שלך, האלי.

לעשות על האש?

סיפור מצחיק מהחיים,טרי לשבועות. הבעל שלי,איש קצת מבולבל,(מילה עדינה להגדרת אסטרונאוט שלב י"ב בדירוג הממלכתי של נ.ס.א.) אומר לי שב16.5. אנחנו בערב אצל עופר עושים על האש. המחשבון בראש שלי מייד מחשב ואומר לו , נדמה לי שזה ערב שבועות. וככה-לא ממש נראה לי מקובל עניין האש, אלא אם עושים שפודי גבינה. והיות ואני מכירה היטב את איש חיקי, אני שולחת אותו לבירור שני ושלישי-כי כבר הגענו לבר מצווה ,שבעצם הייתה חנוכת בית , ולחתונה של בן של מישהו שהייתה חתונת כסף של אותו הזוג. למדתי עם השנים-או לקבל הזמנה מודפסת או לבדוק היטב את הפרטים. אבל הוא בשלו. ואני תוהה אם המטרה היא "שבירת מסורת" "חסכי יום עצמאות" או ..לא יודעת. הצהרים,אני שוב שואלת-ואז הוא עונה לי- "לעשות על האש? מה פתאום? זה ערב גבינות ויין, אנחנו אחראים להביא פשטידה, ויין". אז בלי לבבות שרופים רק עם
חג שמח.

למעלה