זקוקה לעצה

זקוקה לעצה

שלום לכם! אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, ואל תשפטו אותי אם השאלה שלי לא תראה לכם. אני נשואה, לאחרונה אני מאוד נמשכת לגבר (גם נשוי) מבוגר ממני בכ- 14 שנה. אנחנו נפגשים בעבודה כמה פעמים בשבוע (הוא בא לעבודה שלי מטעם העבודה שלו). איך אני אמורה לשדר לו שאני מעוניינת? אי אפשר להתחיל איתו בגלוי, כי אני יכולה לצאת מזה מפגרת. הרי אני לא יודעת אם הוא בכלל בראש הזה. לפעמים הוא זורק פה ושם מילים שאני לא יודעת איך לפרש אותם, אבל באופן כללי אנחנו מדברים אך ורק בנושאי העבודה. ואגב, אל תענו לי בבקשה שאני אעזוב את הרעיון, שזה לא מוסרי וכו´. אני יודעת בעצמי שזה לא מוסרי, אבל ככה זה. זה יותר חזק ממני.

תתביישי לך! ../images/Emo46.gif

ככה את מזלזלת בנו???
בטח שהגעת למקום הנכון! בואי פה, תשבי עימנו. נשבעת לך שתקבלי שפע עצות. נטולות הטפות מוסר. את כבר ילדה גדולה ואף אחד/אחת בפורום הזה הוא לא טלית שכולה תכלת. נשבעת לך..

אטיוד5

Active member
את טועה ...

וזה מאוד מוסרי. את נשמעת לצו ליבך . וכל עוד את לא פוגעת בבעלך או בעצמך הכל בסדר. ואם את לא מגלה לו - את לא פוגעת. בקשר לשידורים, זאת באמת בעיה. כשלעצמי, אני חושב שאנשים באים לעבודה כדי להתפרנס. לא כדי שיתחילו איתם. אני סופר-קורקטי בעיניין הזה. וכנראה הפסדתי ריגושים-חוויות-רומנים-אהבות. איך לשדר? לא יודע. אם תמצאי תשובה, תגלי לי.

אורמור

New member
יש כאלה שכותבים ארוך

ולא אומרים כלום.. ויש כאלה שבשני משפטים, אומרים הכל ועוד מעלים חיוך אצל הקוראים.. חג שמח מערות´ס.. אור ולך המוסרית בע"מ.. לכי אחר הבטן, היא תוביל.. כבר אמרו הכל, רק אוסיף בהצלחה אור ו..ברוכה המצטרפת לשורותנו הלא מוסריות בעליל אבל הניפלאות ללא שום ספק..

כמה שאלות/עצות/רעיונות..

אני לא מכירה אותך ולא יודעת איך את מתנהגת. גם לא יודעת איך את מתנהגת על ידו.. במקרים כאלה שפת הגוף היא המפתח. לפחות לדעתי כמובן. תלוי במקום, בסיטואציה בו את נפגשת איתו. האם הוא מתקרב לשולחן על ידו את יושבת? אם כן - קומי. הישעני על השולחן, קרוב יותר אליו. תחזרי אחריו עם הגוף. נפנוף שיער, מבט עיניים ארוך מעבר לרגיל ישר אל תוך העיניים שלו.. אומץ יקירתי! הציעי לו כוס קפה. בקול נמוך. אינטימי מהרגיל והסתכלי לו ישר בעיניים.. נו - כל מיני "שטיקים" כאלה שיעבירו את המסר. בכך את בעצם "לא אומרת כלום" אבל אומרת הכל
הוא איש בוגר. הוא יקלוט את המסרים. אם הוא מעוניין - גם את תדעי..

פשוט

בדרך של דניאל שופכת עליו קפה בטעות (על המפשעה) ורצה לעזור לו לנגב.... או מבקשת ממנו לסור הצידה תופסת לו בבצים ושואלת "מתאים לך רומן של החיים? אני פנויה ביום שלישי ב 15:00" וברצינות אני בטוח כמו שפסי אמרה. אישה כמוך יודעת לשדר את זה במבט, חיוך, מגע אינטימי אתן יודעת להציג "אני שלך" אבל אני בעד הגישה הישירה. לגרור אותו ממילים שהוא זורק לשיחות אינטימיות יותר. ברוכה הבאה מחבק אותך ושומר על הבצים שלי דניאל

דניאל... מתחשק לי

לתפוס אותך לאיזה חיבוק חזק כזה ארוך וחם ואמיתי אתה מעלה לי חיוך על הפנים שמחה שאתה כאן

אתם כאלה מתוקים!

זהו! הגעתי למקום הנכון! אז ככה. לשאלות מה ואיך אני מבלה איתו את הזמן ככה: אני עובדת במקום עבודה שלי משרה מלאה. יענו כל היום. במרכז הארץ חשוב לציין. לעומת זאת הוא עו"ד מצפון הארץ, והוא מייצג את הלקוחות שלו שהגישו תביעה אצלנו. אנחנו עוסקים בועדות למיניהם, והוא בתור המייצג שלהם דואג לבוא לועדות. כמובן שזה לא קורה כל יום. ובימים שהוא בא הוא נשאר לכמה שעות (עד שהועדה נגמרת), יושב בחדר המתנה של הועדה (שזה בדיוק 10 מטר מהמשרד עצמו בו אני עובדת). כמובן שכשהוא נמצא אני משתדלת כמה שיותר להיות לידו (שזה מתבטא בהפסקות עישון מאוד תכופות, ומילוי בקבוק מים מהקולר שבחדר המתנה). השיחות שלנו מטבע הדברים מסתובבות סביב העבודה, אבל אני מנסה למשוך אותו יותר לתחום האישי (לא אינטימי). מספרת לו על החיים שלי, לימודים שלי וכו´ וכו´. לפעמים הוא נגרר אחרי ולפעמים לא. חייבת לציין שכל הסיפור התחיל לפני כשנה וחצי. בזמן הזה הספקתי להכנס להריון וללדת, ומן הסתם זאת הסיבה להתקררות העניינים. עוד לפני ההריון שלי הוא התקשר פעם למשרד בשעות ערב הלא מקובלות (בערך 19:00) סתם לשאול מה שלומי. ולפני כ- 4 חודשים הוא פתאום שואל אותי: "אומרים לי שיש לי טעם טוב, את יודעת למה?" זה בא לי בהפתעה גמורה, הסמקתי, זרתי "לא יודעת מה הטעם שלך" וברחתי. נכון שאני מפגרת??????? אז בקיצור, עכשיו כשאתה יודעים את כל הסיפור - מה אני עושה??????????? אה, ושכחתי לגמרי, אתמול בדיוק ישבתי בועדה והוא היה שם גם, אז הצעתי לו קפה. הוא הסתכל עליי כאילו נפלתי מהירח, ואמר "אני אכין לבד, תודה". ולפעמים אני גם קולטת מבטים לא שגרתיים, אבל אני לא יודעת אם זה באמת, או שאני מדמיינת את זה.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif תגידי,,,,,

סתם בא לי לשאול אותך - אם הוא יושב שעות בחדר ההמתנה, למה את לא מזמינה אותו למשרד שלך????? תגידי לו ככה בנון-שלאנטיות - "למה אתה יושב פה? בוא למשרד שלי, הרבה יותר נעים שם",,,,, ונניח שהוא לא בראש שלך בדיוק, אז - זה לא נימוסי, זה? זה יוציא אותך מפגרת? מה פתאום? סך הכל רצית להנעים את זמן ההמתנה שלו,,,, מצד שני - אם אכן קיים בו איזשהו ניצוץ - הוא יקפוץ על ההצעה, ויבין שפתחת לו דלת,,,,, ותקראי שוב מה כתב לך אטיוד5 - מותר לך הכל - רק השכילי לנהוג בחכמה,,,,

אני לא מזמינה אותו מסיבה אחת פשוטה

כי אני לא יושבת בחדר לבד. אנחנו משדר של 14 בנות, ובנות = רכילויות, את יודעת...

חשבתי על משהו מצחיק

מה אם מישהו מכן מכיר אותו... או אותי... או שהסיפור יראה מאוד מוכר... איזה קטע זה יהיה!

יווו כמה צחקתי

נראה לי שיש לך הצתה מאוחרת בד"כ הבדיחה הזו עולה לפני שכותבים את ההודעה. חיבוק דניאל נגנב ממך

האלי

New member
משהו שאני גיליתי על נשים ,

איתותים ושפת גוף. יש כאלו מגעים כאילו אקראיים, לא בכוונה יעני. בדרך כלל לא עור בעור אלא דרך הבגדים. עכשיו, אם הוא מעוניין, שימי לב אם יש איזה מגע כזה. כשאתם יושבים יחד או באיזו סיטואציה אקראית כל שהיא... נסי לשים לב אם הוא מנסה ליזום מין מגעים כאלו, (כשאנחנו מעוניינים אנחנו מנסים) וגם אם את לא בטוחה שהוא מנסה ליזום, תהיי ערנית מתי את יכולה כאילו מהצפיפות שרגל תיגע ברגל או יד בגוף... אם קורה מגע כזה אל "תברחי" ממנו. באופן טבעי אנחנו שומרים על "המרחב שלנו" נסי "לפלוש" למרחב שלו ואל תיסוגי אם הוא פולש לשלך. אם הוא "ייזהר" לא לגעת בך. אור אדום, הבחור לא מעוניין. אבל אם את מרגישה, ומרגישים את זה חביבתי דרך אלף מסכות, שיש נכונות. את יכולה ללכת על זה בביטחון כמעט גמור. רק שימי לב לסימן הזה של מגע, אם הוא יוזם ואם הוא לא בורח. שלך, האלי.

האלי

New member
פחחחח

למה שתרצי לעשות את זה איתי??? כאילו... מכל העולם? אני???? למה אין כבר גברים מוצלחים?
שלך, האלי.

למעלה