זקוקה לעצה-מה עדיף

ערסlight

New member
so far

היא קיבלה ממני את האבחנה הטובה ביותר לדעתי למקומה. [ממילה היא כבר החליטה]. ומה שהיא תעשה עם זה... זה כבר שלה.

למה..למה

חוסר רגישות. הבחורה במצוקה, רע לה, קשה לה להחליט. ותשומת לב בהכח יכולה לעזור

naama78

New member
ARS....

תרשה לי... ותסלח לי פותחת השרשור שאני ככה נדחפת... שאלה לי אלייך- התגובות הבוטות, הלא נעימות, השופטות שלך... מה הן???????????????

ערסlight

New member
בוטות אינה שפיטה

כבר דננו רבות כאן למה רשאי הנועץ לצפות משאלה בפורום. אמפטיה עושה נעימים אבל עקרה לחלוטין. לדעתי, על פי דרכי, עזרתי. [התגובה של הנועצת רק מוכיחה זאת]

אז היא חיפשה תשומת לב, מה רע בזה?

כמה אינפורמציה עוד רצית מעבר למה שסיפקה? בעלה בוגד בה... לה לא טוב עם זה.. אבל טוב לה עם חיי הנוחות ובגלל זה שוקלת את האפשרויות... לדעתי אינפורמציה מלאה... אתה רוצה לדעת כמה כסף כוללים חיי הנוחות שלה? חשבון בנק משהו?

תמעם

New member
זה לא קשור לכסף, אבל אכן קשור לנוחו

נוחות. יש לי תמיכה כספית רבה מהמשפחה ואני עובדת ומרוויחה, זה לא השיקול. אמנם אני ארד קצת ברמת החיים (כמו שכתבתי-מעבר לעיר אחרת פחות טובה) אבל כסף לא יחסר.

תמעם

New member
תודה לכולם

לא, האמת שאני לא ממש יודעת, אני יותר מפחדת לצאת לחיים חדשים מכל דבר אחר בעיקר בגלל שאני לא לבד ויש לי שני ילדים שכל מה שאני אעשה ייגע בהם בדרך זו או אחרת. חוץ מהשקרים והבגידה היו בעיות, אבל בעיות שלדעתי לכל זוג יש כאלו או אחרות, משהו שניתן לחיות איתו. נדמה לי שדינה היא זו שאמרה שאם אני עדיין בשלב השאלות אני לא מוכנה לפרידה, ונראה לי שהיא צודקת. לי נראה שחסרים לי כוחות נפשיים לעזוב, כאמור פחד. אני מניחה שכולם עברו את זה לפני הפרידות שלהם. ואגב, אני לא צריכה תשומת לב, יש לי מספיק, תודה, אני צריכה עצה ממנוסים, כמו שכתבתי....

deena

New member
כן, זה מפחיד.

כל מצב חדש (בייחוד כזה) קצת מפחיד.(לפחות אותי) ההיסוס שלך מוצדק. וכל עוד את מהססת, ולא בטוחה במאה אחוז שאין שום מצב בו את יכולה עוד רגע לסבול את המצב הנוכחי, ושבוודאות לא טוב לך, אל תלכי. תעשי את הרשימה שלך (כמו שכתבה daniels) שוב, תערכי בעד ונגד, ורק שהבעד יהיה הרבה הרבה יותר משכנע מהנגד- רק אז תתחילי לפעול. להיות גרושה זה לא נורא. מתרגלים, לומדים, שורדים, מסתדרים. להיות גרושה שמתחרטת- בעיניי- זה זוועה בלתי נסבלת.

ללכת אל הלא נודע

כל מצב חדש הוא בהגדרת לא נודע... וכאן מתחילה לה ההזדמנות, הבגרות, הבחירה, אם כל חיינו היינו תקועים בנודע... איך החיים היו נראים? אני שונאת מסדרונות צרים ואפלים, אך רק דרכם ניתן לצעוד אל העבר השני...

mbongares

New member
גם אני נגדתי אבל..................

המשכתי הלאה. אני בא ממזרק הרחוק. אהבתי מאוד את בעלי היינו ביחד 12 שנה. חופשי אחד עם השני. ימי שהוא הולך לחברים שלו ואני לחברות שלי. לא היה בינינו מין בעיות אחרת. עד שגיליתי שהוא בוגד בי. את יודעת מזה לעקוב אחריו לילה אחר לילה עם התינוקת ולראות איך הוא מחזיר אותה הביתה ומצד אחד הוא אומר לי שהוא היה צריך להישאר בעבודה או לחזור בעבודה ב11: 00 בלילה. מפה בשם כמה שהוא אבא טוב וכל זה. אחרי שגיליתי עשיתי לעצמי המון המון חשבון נפש. אני בארץ לבד ללא משפחה תומכת. המשפחה שלו בסדר גמור אבל אין כמו משפחה שלך ממש שתהיה לידך. המחשבות שלך מבחינת לוגיסטי גם זה עבר בראשי. הכול עבר לי מאוד קשה ונורא. אבל מה לא הצטערתי על הרגע שנפרדתי ממנו. אני לא איזה זונה (סליחה על הביטוי) שרק מתי שבא לו. מאוד נפגעתי. עם הוא בגד תמיד הוא יבגוד. זה כאב שלא יודעת איך את מחזיקה מעמד. ובשביל מה את ממשיכה? מה תחכי לרגע שתראיאותו ואותה במו עיניך? למה? לא את הראשונה ואחרונה שתעבור חוויה שכזו. אז למה לא לקום וללכת? תתחילי ליחיות את החיים שאת חושבת שמגיע לך. אם אני שרדתי גם את יכולה. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

mbongares

New member
בבקשה.............

חברות עזרו לי עבדתי בשתי עבודות. מנקה בתים ולימדתי תמידים באנגלית בבית. היו כמה גברים שהסתובב סביבי. אבל לא נתתי לאף אחד להפיל אותי. כי לדעתי זה היה סתם את יודעת, מתקרבים אליך כי הם יודעים כי את גרושה. אפילו שעוד לא התגרשתי כבר היו לי כמה אבל ממש לא התעניינתי. ליחיות לבד עם ילדה זה מאוד קשה ומתסכל. אבל כל פעם שאני מיואשת הייתי מתקשרת לאמא במזרק ומתחיל לבכות לה אחר כך היא מנחמת אותי. תמיד היא אומרת לי ככה " תמיד כשאת עצובה תסתכלי על הפנים של הקטנה שלך שנותנת לך חיוך כזה שתמיד תגרום לך להיות חזקה עם המון תקווה להמשיך הלאה". וזהו עד עכשיו כשאני קצת עצובה לפעמים מגעגועים מאמא תמיד יש את הילדה שלי שהיא כבר בת 5 וחודשיים. שמחייכת לי ועכשיו שהיא יודעת לדבר עוד אומרת לי שהיא אוהבת אותי עד אין סוף. זה עושה לי את הכול. תהיה חזקה. אין אדם ששוה שאנו נסבול או לבכות בשבילהם. אין לאף אדם גם לשפוט אדם אחר מפני שהוא יכול לשפוט את עצמו. כנראה זה הגורל שהביא אותנו למצב הזה בכדי ללמוד משהו מהחיים שלנו. תהיה בקשר

n o g a1

New member
אין עצה , מה עדיף!

במצב כפי שתיארת , איש לא יוכל להגיד לך מה עדיף לך לעשות - אלו הם חייך, איש לא יאמר לך - תישארי איתו , אז מה אם בוגד ויבגוד, אין קשר בין בגידה לאהבה , הוא אוהב אותך מאד , מפרגן ותומך רק שצריך סקס עם מישהי אחרת. מאד נוח לחיות במן "תאגיד" משפחתי שכזה : בית יפה, ילדים , מטיילים ביחד, מתחלקים במטלות הבית , רק סקס...... מחוץ לעסק , אז???? יש היגידו - אם בוגד , הוא לא אוהב מספיק , לא אוהב בכלל , רק נוח לו , נוח לו מאד לחיות איתך , לשמור על התא המשפחתי . הוא מכבד אותך כאם ילדיו , שותף במטלות היום יום. יש היגידו - איך את יכולה להסתכל עליו בעיניים , על עצמך ? איך חיים עם בגידה , עם שקר , כמה כאב , השפלה את עוצרת בתוכך. מגיע לך לחיות לצד אדם שכל כולו שלך , ימיו כלילותיו. מגיע לך לחייך כל בוקר. מגיע לך כי מגיע לכולם , ל כ ו ל ם! יגידו ויגידו מלא דברים. והנה עוד אחת שאומרת - אני. חייך הם חייך , זכותך וחובתך לעצמך לחיות אותם במלואם , ברוגע ובאושר. בחיים יש סדר עדיפויות , כידוע, את ורק את יכולה להניח את כל הפרמטרים על המאזניים ולשקול , ולמה רק את ? כי כשאת מניחה את נושא הבגידה - השקר (לדוגמא) , על כף המאזניים יתכן וזה שוקל מעט עבורך וברור שאצל אחרים זה בעל משקל עצום וכך גם לגבי פרמטרים נוספים. ועוד דבר אחרון - מי שנפרד/ת , עוזב מערכת זוגית באידיאליזציה שהנה מחר יבוא הנסיך/ה על סוס לבן עם חיוך צחור ויקח אותו למרחקים ויחיו באושר ובעושר צפוי ל....... אכזבת חייו. מי שעוזב כי רע לו , כי ככה לא יכול לחיות , כי לא נעים לו להסתכל על עצמו , מתוסכל על סף המירמור , עצוב עד דמעות ויודע שגם אם לא ימצא לעולם אהבה יואהב את חייו ואת עצמו יותר צפוי לחיות חיים מלאים ואולי אולי יום אחד למצוא אהבה אמיתית.

למעלה