זקוקה לעצה-מה עדיף

תמעם

New member
זקוקה לעצה-מה עדיף

לחיות עם גבר שבגד ויבגוד, עם אהבה שמתמסמסת בגלל זה, חוסר תשוקה וחוסר סבלנות (שלי אליו). ומצד שני אבא נפלא לילדים, שותף מלא בגידולם וניהול משק הבית, בעל מפרגן, אוהב ותומך (לדעתו אין סתירה בין הבגידה לאהבה). אם ניפרד, מהכרותי איתי אני לא אחפש עוד שנים רבות זוגיות, וזה די נוח לחיות שקשיי היומיום לא נופל עליך, בבית יפה ען חצר, טיולים בשבת וכדומה. אם ניפרד אני אצטרך לעבור לעיר אחרת (שיקולים לוגיסטיים), לבית הרבה פחות יפה והילדים לא יראו אותו כל יום והם מאד אוהבים אותו. אני מניחה שאני יכולה לחיות ככה, בלי שנאה ובלי אהבה, אני מרגישה שאני אפסיד משהו, די התאכזבתי מזוגיות ואהבה. מה לעשות? להיפרד? להישאר? שיקום לא בא בחשבון, ניסיתי וניסיתי ואני לא רוצה להחיות את האהבה שהיתה.

י עלה

New member
לא

ממש מאמינה במה שאני כותבת ,אבל אם הוא כזה וישאר כזה, ואת מתקשה לחשוב על פרידה מכל "הטוב" שיש לך,עשי כמוהו,צרו לכם עולם משלכם וחיו יחד בעולם משותף =ילדים.גם אורגזמות ניתן לזייף ,אז למה לא חיים? בהצלחה.

d a n i e l s 5

New member
למה לזייף...

אורגזמות/חיים.........למה זה טוב, למי זה טוב? חייבת להבין את ההמלצה שלך על ה"זיוף".

י עלה

New member
אם היא

במצב כל כך לא יציב עם עצמה,לא רוצה לנתק את עולמה מעולמו בגלל החששות שלה,כדאי שתתנהג כמוהו עד שתשכיל להבין שאלו לא חיים.הוא ימשיך בחייו <יבגוד=יהנה=יזיין>היא תבכה על מר גורלה,עדיף שתבנה לה עולם משלה במקביל לשלו.אגב מכירה כמה אנשים שכך חיים ב"אושר" עד עצם היום הזה. דניאל,כתבתי שאני אישית לא מאמינה במה שכתבתי,אבל הבאתי לה רעיון שלקוח ממציאות של אחרים.

d a n i e l s 5

New member
ומכיוון שאת ואני...

יודעות שה"מציאות" הזאת מציאות של "זיופים" היא לא טובה (אחרת לא היינו כאן בפורום הזה)וביום מן הימים היא מן הסתם תרצה/תגלה את הדבר ה"אמיתי" למה בכלל להעזר בזיופים כאורח חיים ? כן יודעת שיש הרבה זוגות שחיים אחד ליד השני חיים שלמים תחת הכותרת "נשואים" טוב או לא טוב........וואלה מודה שאין לי תשובה חד משמעית, רק יודעת שאני לא אוהבת זיופים, (ורק על עצמי לספר ידעתי). מסכימה איתך רק בעניין של "היא במצב לא יציב עם עצמה" ואכן זאת הסיבה שהיא צריכה לחשוב שוב ולהחליט לעצמה לבד !

י עלה

New member
משהו אחד נסתר מעינייך

היא כבר חיה בעולם כזה.כל אחד מבשל ואוכל את חייו כפי שנראה לו נכון ,או שיש לו נסיבות כתירוץ לאיך לחיות.העיקר שאת לא מאמינה בזיופים :)

מחלה קשה

קוראים לה הכחשה... המובילה להדחקה ועוד מיני סיבוכים... לגעת באמת... לחיות... להיות אמיצים... לדעת לנטוש מקום בטוח ומוכר לכאורה... ולצאת לדרך חדשה... להתמודד עם עצמנו כל יום... להתעמת ולהתאמת... למה? למה לחיות בהתנצלות, בפשרה, בהגנה, בהדחקה. למה לתת לחיים להוביל? רק בגלל שקוראים להם חיים.

d a n i e l s 5

New member
מכיוון ש....

ערכת כבר את רשימת ה-כן ו-לא ........ כל מה שנשאר לך עכשיו להסתכל עליה טוב טוב ולהחליט לעצמך מה עדיף לך. רק את תחליטי , רק את יודעת . תקראי שוב את הרשימה ותמצאי את התשובה.

my sunshine

New member
../images/Emo45.gif הכי

ממצה, הכי נכון ורק את תדעי מתי הכי נכון לך... כרגע את בשלב הבלבול, הספק. כשתסיימי את תהליך השאלות והספקות ותגיעי לשלב הידיעה אז תוכלי לקום ולעשות.

חיי נוחות (כלכלית) ?../images/Emo4.gif

רק את תחליטי , מה עדיף לך לחיות חיים או לשחק , לא מאמינה שבמידה וחליטי להפרד לא תמצאי לך בן זוג ולחיות יותר טוב , אבל שוב אילו חייך ואת כבר נתת לעצמך את התשובה בה בחרת ! בהצלחה

אני סיימתי לשחק

בעבר קיבלתי תפקיד של שחקנית בחיים הללו... כיום נותנת לחיים לכתוב לי את התסריט אני הבמאית!!!!

naama78

New member
אם את..

מעדיפה חיי נוחות... אם את מסוגלת להסתכל לו בפרצוף אחרי שבגד בך... אם הסיבות שמנית מכריעות את הכף,... את את כל כך לא מאמינה יותר באהבה, בזוגיות.... בעצמך... אז- תישארי....

deena

New member
אם את

עדיין בשלב השאלות את עדיין לא מוכנה לפרידה. כשיסתיימו השאלות, כשתרגישי שאת בשום אופן לא יכולה להיות שם יותר, מכל הסיבות שכבר מנית, או אחרות- רק אז תשקלי פרידה. בהצלחה

ערסlight

New member
את לא רוצה עצה

ממילא לא סיפקת אינפורמציה ממשית [רק לוגיסטיקה] את מחפשת כולללה תשומת לב.

למעלה